paperdownfile

محصولات دانشجویی

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک در 97 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات97
حجم3 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی میکرو کنترلر پیک در 97 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




انواع حافظه در پیك

1-برنامه ( ذخیره دستورات )

2-داده ها ( ذخیره موقت داده ها )


حافظه های برنامه

1- حافظه ROM : در كارخانه سازنده پر می شود و با قطع منبع تغذیه پاك نمی شود .برای نشان دادن از علامت اختصاری CR استفاده می كنند .

2-حافظه PROM : یك بار توسط ما پر میشود و بارها خوانده می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری C یا CE استفاده می كنند .

 این حافظه را OTP  نیز گویند       One Time Programming

3-حافظه EPROM : در صورت نیاز با نور ماورالبنفش پاك می شود . برای نشان دادن از علامت اختصاری JW استفاده می كنند .

4-حافظه FLASH : در صورت نیاز با  ولتاژ پاك می شود و پر می شود .  برای نشان دادن از علامت اختصاری F استفاده می كنند .

هر چهار حافظه برنامه با قطع منبع تغذیه از آنها پاك نمی شوند .



حافظه های داده

1-حافظه RAM :بیشترین ظرفیت حافظه برای  FLASH و كمترین آن برای RAM می باشد .

2-حافظه EEPROM :همان حافظه FLASH با كمی تفاوت . برای تغییر برنامه FLASH باید آنرا  پاك و دوباره

برنامه نویسی كرد ولی EEPROM را می توان پشت سرهم برنامه نویسی كرد (بایت به بایت)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:43 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات

توضیحات کامل

پاورپوینت مباحثی پیرامون هک شبکه های بی سیم در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


فهرست


    قسمت اول : آشنایی با هک و ابزارهای آن

    مبانی شبکه های  wireless

    ابزارهای هک

    قسمت دوم : هکینگ

    نحوه برپایی یک شبکه بی سیم خانگی

    هک

    نرم افزار Netstumbler Utility

    4پروسه برای تولید یک محصول

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:43 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات19
حجم5 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی باغ شازده ماهان کرمان در 19اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه :
هنر باغ سازی یکی از کهن ترین هنر های ایرانیان است که دارای سنت های ارزشمند و قدرتی معنوی است.



هندسه حاکم بر باغ :

- کشیدگی محور اصلی در امتداد طول باغ
- قرار گیری عناصر مهم کارکردی در محور اصلی
- ایجاد پرسپکتیو در امتداد محور اصلی و ایجاد عمق در فضا
- استفاده از شیب طبیعی زمین و قرار گیری کوشک در
  مرتفع ترین نقطه


محور های اب :

-اب نماد قدسی در طراحی باغ های ایراتی
- طراحی باغ بر اساس گذر اب و تقسیم بندی باغچه ها
- به وجود اوردن محور اصلی و فرعی در باغ


هندسه مستطیلی :
- ایجاد اشکال مربع برای ساده نشان دادن اجزا باغ
- کاشت دقیق درختان و ردیف بودن درختان از هر طرف
-مستطیل بودن پلان باغ در اکثر مناطق


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:42 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز در 11اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات11
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی باغ فتح آباد تبریز در 11اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

باغ فتح آباد تبریز

باغ فتح آباد در نزدیکی روستایی به همین نام در حدود 5 کیلومتری شهر تبریز در مسیر
جاده باسمنج واقع است. عرصه باغ به وسعت 30 هکتار بوده و ساختمان دو طبقه برونگرا
به وسعت 200 متر مربع در امتداد مسیر اصلی باغ قرار گرفته است. اطلاعات کمی در مورد
چگونگی ساخت و بانیان باغ فتح آباد موجود است تنها سند مدون، کتاب باغ های ایران و
کوشک های آن، تألیف دونالد ویلبر است.ویلبر در کتاب مذکور در توصیف باغ چنین نوشته
است: «در نزدیکی شاه گل باغی به نام باغ فتح آباد واقع شده است. مرکز باغ از درختان
میوه پوشیده شده است.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:42 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات30
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی تثبیت و تورم خاك رس گرگان توسط گیاه بامبو در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


 


چكیده

برای احداث هر سازه باید اعضا‍ء به گونه ای طراحی شوند كه تحمل بارهای وارده را داشته باشند. بار وارده از طریق سازه به زمین (خاك) وارد می‌شود. بنابراین لازم است خاك نیز تحمل بارهای وارده از طرف سازه را داشته باشد. همه خاك‌ها این توان را ندارند. بنابراین باید روشی اتخاذ نمود كه وضعیت خاك از دیدگاه ظرفیت باربری، مقاومت برشی و نشست بهبود یابد. به این منظور، روش‌های زیادی در رابطه با تثبیت خاك مورد بررسی قرار گرفته است. در این تحقیق هم با اضافه كردن درصدهای مختلف بامبو به خاك و آزمایش‌های مكفی و بررسی موارد فوق الذكر این نتیجه حاصل می‌شود كه با افزودن درصدهای مختلف بامبو به خاك مقدار بامبو بهینه حدود 4% وزنی می‌باشد كه با افزایش آن ظرفیت باربری، مقاومت برسی و نشست بهبود می‌یابد.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:42 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات30
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی مزیت نسبی صادراتی صنایع غذایی در 30 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx



فرض تحقیق:


 ایران در تولید و صادرات اقلام گروه صنایع غذایی دارای مزیت نسبی است.

 

هدف تحقیق:


 شناسایی و تعیین مزیت نسبی در گروه صنایع غذایی (کالاهای منتخب) و بررسی عملکرد صادراتی آن طی چند سال اخیر

 

روش تحقیق:


 در این تحقیق از روش کاربردی مزیت نسبی آشکار شده که اولین بار توسط بالاسا ارائه شده استفاده شده است


نظریات مزیت نسبی در زمینه تجارت بین الملل


آدام اسمیت: توجیه اقتصادی تجارت را بر مبنای اصل تقسیم کار و تخصص بنیان نهاد.

دیوید ریکاردو:  مزیت نسبی را در چهار چوب نظریه ارزش- کار ارائه  کرد.

هابرلر: مزیت نسبی را بر اساس نظریه هزینه فرصت تشریح کرد.

هکشر اهلین: این نظریه بر اختلاف میان موجودی عوامل و شدت کاربرد عوامل استوار است.

لیندر: این نظریه درباره تجارت کالا در دو کشور بدون در نظر گرفتن مسیر تجارت بحث می کند.


 

تمایز میان مزیت نسبی از لحاظ نظری و کاربردی و عوامل موثر بر آن


مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ نظری

مفهوم نظریه مزیت نسبی از لحاظ کاربردی

عوامل تعیین کننده مزیت نسبی


معیار مزیت نسبی آشکار شده

شاخص لیزنر

شاخص بالاسا

شاخص تکامل یافته بالاسا

شاخص مدرن ( RCA)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:42 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات40
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بسته بندی شیر و فرآورده های لبنی در 40 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه و تاریخچه


امروزه بسته بندی به عنوان جزئی ضروری در فرآیند مواد غذایی محسوب  می شود و برای نگهداری، محافظت،  اطلاع رسانی ،  بازاریابی و.. از آن استفاده میشود . در حال حاضر بسته بندی آن چنان اهمیت دارد که زندگی بدون آن قابل تصور نیست و در حقیقت بسته بندی ضرورت زندگی مدرن است .

انسان رقبای بسیار ی در مصرف مواد غذایی موجود در جهان دارد . حیوانات - عمدتا جوندگان و حشرات – میکروارگانیسم ها (کپکها ، مخمر ها ، باکتریها ) در طول مراحل داشت  برداشت ، فرآیند ذخیره سازی، حمل و نقل و فروش باعث ایجاد ضایعات قابل توجهی در مواد غذایی می شوند . بنابراین تهیه و تدارک یک ماده غذایی خوب و سالم و جلوگیری از ضایعات  آن برای صنایع و اقتصاد ملی بسیار ضروری است و بسته بندی نقش موثری در کاهش ضایعات و حفظ سلامت مصرف کنندگان  دارد . ضرورت تهیه و ذخیره سازی مواد غذایی مورد نیاز ارتش در جنگهای مختلف نیز یکی از دلایل توسعه صنعت بسته بندی است .


تعاریف و مفاهیم بسته بندی


بسته بندی علاوه بر نقش نگهداری نقش دیگری نیز برعهده دارند .

 تعاریف مختلفی از بسته بندی :

سیستم اختصاصی آماده سازی کالا جهت حمل و نقل ، توزیع ، ذخیره سازی ، فروش و مصرف نهایی

وسیله ای مطمئن جهت تحویل سالم محصول به مصرف کننده نهایی در شرایط مناسب و با حداقل هزینه

فعالیتی صنعتی – اقتصادی ( تکنو آکونومیک ) با هدف به حداقل رساندن هزینه های تحویل و افزایش فروش

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:42 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بسته بندی اتمسفر اصلاح شده در 46 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه

 
حفاظت از مواد غذایی از زمان تولید تا هنگام مصرف امر بسیار مهمی است. عواملی بسیاری باعث از بین رفتن ارزش مواد غذایی می شوند كه از مهمترین آنها می توان به فساد میكروبی، تغییر ساختار مولكولی، از دست دادن برخی خواص مهم مانند ویتامین و ... اشاره كرد. معمولاً عواملی كه باعث رشد میكرواوگانیسمها در یك محصول بعد از تولید می شوند عبارتند از:
        1-  سطح پایین بهداشت در فرآیند تولید
        2-  تاخیر بین تولید و بسته بندی
        3-  دما انبارش
        4-  نوع ماده بسته بندی
        5-  حجم گاز آزاد درون بسته بندی
        6-  نوع و تركیبات گازهای درون بسته بندی
        7- درصد اكسیژن


ساده ترین روش برای محافظت از مواد غذایی بسته بندی آن است. معمولاً بسته بندی از مواد غذایی در مقابل نفوذ عوامل خارجی و همچنین فرار خواص داخلی آن محافظت می نماید. وجود هوا درون بسته می تواند باعث فساد ماده داخل آن شود. به این لحاظ تخلیه هوا و یا تزریق گازهای بی اثر درون بسته ماده غذایی  راه حل مناسبی برای مقابله با رشد باكتری ها بدون از دست رفتن خواص، تازگی و شادابی محصول  است.

عمدتاً در ایران از بسته بندی معمولی یا روش تخلیه هوا (Vacuum Packaging) استفاده می شود. ولی در چند سال اخیر با توجه به پیشرفت روشهای بسته بندی و استفاده از شیوه های نوین و مطابق با استانداردهای جهانی استفاده از اتمسفر اصلاح شده رو به گسترش است.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:41 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی بسته بندی گوشت در 23اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

گوشت 


اصطلاح گوشت اساساً به عضله اسکلتی و چربی چسبیده بدست آمده از حیوانات تازه ذبح شده اشاره دارد . اگرچه سایر بخشها شامل اندامهای درونی برای مصرف انشان مفید هستند ، همچنین به عنوان گوشت مورد بررسی قرار میگیرند. صرفنظر از عضله اسکلتی گوشت شامل عضله های قلب عضله های صاف ملحال ، غدد لنفاوی ، اپیدرمیز،روده ها میباشد    . 

بافت عضله شامل 75% رطوبت ، 22% مایع نیتروژنی ، چربی 15.2% مواد معدنی و     1% از برخی کربوهیدراتها 0.02-0.05% است . مایع نیتروژنی اساساً پروتین هستند که به 3 گروه پروتین های قابل انقباض که در محلول نمک قابل کشش هستند، پروتین های قابل حل در آب و پروتین های غیر قابل حل در آب ، تشکیلات قابل انقباض شامل مقدار اصلی از پروتین ها و حاوی موسین ، استین ، ترومبوسین و تروپنین است . پروتین های قابل حل شامل میو گلبین ، هموگلبین و آنزیمها هستند و سومی پروتین های (کلاژن و الستین) هستند از بافت ارتباطی و اعضا لیپو پروتین ها سایر مایع نیتروژنی حاوی اسیدهای آمینو،پپتیدها،آمین ها ، گوانیدها،پورینها،پیر یمیدنها و ترکیبات آمونیومی هستند     .

بافت گلوکژن عضلات با توجه به سن فرق می کند و شرایط حیوان در سبک از ذبح فرق میکند  قند فقط 1.% از حجم را تشکیل می دهد اسید لاکتیک،اسیدگیلیکو و اسید سیسن همچنین در عضلات موجود است بافت عضله از نظر ویتامینی از لحاظ یتامین،ریبو فلاوین،نیکتو نامید ، پیرید و کسین ، اسید نپوتیک ، بیوتین ، یانوکوبالام و مواد معدنی از قبیل پتاسیم ، سدیم ، منیزیم ، کلسیم ، آهن     – روی ، فسفر و کلراید غنی هست . رنگ قرمز گوشت بخاطر میوگلوبین بوده و گوشت بخاطر نیتراتها بصورت صورتی برای مدت مدیدی باقی می ماند     .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:41 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و كاربرد آن در معمـاری فضـای سبـز

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و كاربرد آن در معمـاری فضـای سبـز

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و كاربرد آن در معمـاری فضـای سبـز در 53 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات53
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت باغهای صخره‌ای و كاربرد آن در معمـاری فضـای سبـز در 53 اسلاید قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه:


درك طبیعت توسط انسان دركی غریزی و درونی است. آلودگی فزاینده انسان امروز به زندگی در فضاهای محدود و نازیبای شهری، اگر نگوئیم احساس آدمی را نسبت به جلوه‌های طبیعی از بین می‌برد، حداقل تا حد زیادی می‌تواند آن را ضعیف سازد.

عشق به طبیعت و پرورش گیاهان و احداث باغ در ایران پدیده‌ای است كه از لحظه‌ای كه مردم وارد تمدن كشاورزی شده‌اند با آنان همراه بوده و ریشه در اندیشه و فرهنگ این مرز و بوم دارد. از این روست كه مردمان این سرزمین علیرغم هجوم جلوه‌های نامطلوب زندگی ماشینی هنوز دل از طبیعت برنكنده‌اند و همواره جایگاهی خجسته به آن بخشیده‌اند.

باغ، كوشش و تلاش انسان خلاق برای ایجاد فضاهای زیبا و بارور و الگویی نمادین از طبیعت است. باغ باز ساختن گوشه‌ای از طبیعت است در جایی كه زندگی می‌كنیم.

طبیعت ایران سرشار تنوع و گوناگونی است: از سبزنای جنگلها تا آبی رنگ دریا و از چشم اندازهای بی‌كرانة كویر تا غرور سر برآسمان كشیدة كوهستانها در این تنوع بی‌پایان همواره چهار جلوة پایدار رخ می‌نمایند. آب، خاك، سنگ و گیاه، انسان نیز برای دعوت طبیعت به زیستگاهش ناگزیر به استفاده از همین چهارعنصر است، و تنها با درك عمیق جلوه‌های طبیعی است كه خواهد توانست الگوی كاملی از آن را بازسازی كند.

باغهای صخره‌ای نمودی از تلاش انسان در جهت بازساختن هرچه كاملتر ساختاریهای مناطق كوهستانی در سطحی كوچكتر است. در این فضاها سنگ و گیاه عناصر غالب چشم‌اندازند و در تركیب با هم فضاهای طبیعی را القا می‌كنند.

اغلب مردم زیبایی را تشخیص می‌دهند و بین فضاهای نامتعادل و یا زیبا و آرام‌بخش تفاوت می‌گذارند. با این وجود تاكنون در كشورمان كمتر به مبانی علمی معماری فضاهای سبز توجه شده است.

این مختصر كوششی است جهت معرفی یكی از جنبه‌های طراحی فضاهای سبز، یعنی باغهای صخره‌ای

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:41 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 صفحه بعد