paperdownfile

محصولات دانشجویی

پاورپوینت سنسورمادون قرمز،صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35

پاورپوینت سنسورمادون قرمز،صفحه کلید ماتریسی و سنسورLM35

پاورپوینت سنسورمادون قرمزصفحه کلید ماتریسیسنسورLM35 در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی برق

توضیحات کامل

پاورپوینت  سنسورمادون قرمز.صفحه کلید ماتریسی.سنسورLM35 در 18 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


►حسگرهای حرارتی با دقت سانتیگراد


شرح کلی:


   سری LM35 شامل حسگرهای حرارتی  آی سی مانندی هستند که ولتاژ خروجی آنها  با درجه حرارت سیلسیوس (سانتیگراد) نسبت خطی دارد. در نتیجه LM35 بر حسگر های حرارتی خطی که بر حسب درجه کلوین اندازه گیری می شوند، برتری دارد چرا که بدینگونه لازم نیست کاربر یک ولتاژ ثابت زیاد را از خروجی آن کم کند تا مقیاس سانتیگراد مناسب را بدست آورد. با استفاده از LM35 برای بدست آوردن یک مقدار دقیق شاخص در 1/4°C± در دمای اتاق و±3⁄4°C در درجه حرارت بین  −55 تا +150°C اضافه یا کم میکنیم و  به هیچ درجه بندی یا لوازم دیگری نیاز نیست. به منظور درجه بندی و اندازه گیری در سطح wafer ، هزینه کمی مورد استفاده قرار می گیرد.


    مقاومت ظاهری پایین خروجی LM35، خروجی خطی و اندازه گیری ذاتی دقیق، فصل مشترکی است جهت خواندن یا کنترل آسان شدت جریان برق که می توان با منبع تکی برق یا اضافه و کم کردن منابع از آن استفاده کرد. از آنجا که این پدیده تنها 60 میلی آمپر از منبع دریافت می کند، خودگرمایی بسیار پایینی دارد، کمتر از 0.1°C در هوای معمولی . LM35 جهت عملکرد در درجه حرارت −55° تا +150°C مجاز می باشد در حالیکه LM35C برای درجه حرارت −40° تا +110°C  (−10° با دقت اصلاح شده) مجاز می باشد. سری LM35  در بسته  های ترانزیستور TO-46 کیمیایی موجود میباشد در حالیکه LM35C، LM35CA و LM35D در بسته های ترانزیستور TO-92 موجود است. LM35D نیز در یک بسته کلی کوچک نصب شده بر روی یک سطح 8 گرافیتی و بسته TO-220 پلاستیکی موجود می باشد.


ویژگی ها :


    اندازه گیری دقیق به درجه سیلسیوس (سانتیگراد)
عامل مقیاس خطی + 10.0 mV/°C
دارای دقت تضمینی تا 0.5°C (در +25°C)
مجاز برای درجه حرارت −55° تا +150°C
مناسب برای کاربردهای متحرک
هزینه پایین به دلیل استفاده از لوازم wafer-level
عملکرد از 4 تا 30 ولت
فشار جریان برق کمتر از 60 میلی آمپر
خودگرمایی پایین، 0.08°C در هوای ساکن
غیر خطی تنها در شاخص ±1⁄4°C
خروجی مقاومت ظاهری پایین ، 0.1 W برای بار 1میلی آمپر


►کاربردها :


 LM35   را می توان همچون دیگر حسگرهای حرارتی آی سی به آسانی مورد استفاده قرار داد.  آن را می توان بر روی سطح چسباند یا پیوست کرد و درجه حرارت آن در حدود 0.01°C درجه حرارت سطح خواهد بود البته با این فرضیه که درجه حرارت محیط تقریبا با درجه حرارت سطح یکسان است. اگر درجه حرارت هوا بسیار پایین تر یا بالاتر از درجه حرارت سطح باشد، درجه حرارت واقعی LM35 به اندازه درجه حرارت متوسط بین درجه حرارت سطح و درجه حرارت هوا می باشد. چنین فرآیندی بخصوص برای بسته پلاستیکی TO-92 صحت دارد که در آنها گرافیت های مسی اصلی ترین مسیر گرمایی جهت انتقال گرما به داخل قطعه است، در نتیجه ممکن است درجه حرارت آن بیش از اینکه به درجه حرارت سطح نزدیک باشد به درجه حرارت محیط نزدیک باشد. به منظور کم کردن این اشکال،  اطمینان حاصل کنید که سیم پیچی LM35 در زمان باقی گذاشتن قطعات در همان درجه حرارت مورد نظر برای سطح است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:45 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ هدایت و انگیزش در 13 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 



فهرست مطالب


مقدمه

نظریه های هدایت و رهبری

نظریه های خصوصیات فردی رهبری

نظریه های رفت و رهبری

نظریه های موقعیتی و اقتضایی

نظریه های مسیر – هدف

نظریه ها انگیزش

نظریه های محتوایی

نظریه های فرآیندی

انگیزش در عمل


مقدمه


رهبری عبارتست از نفوذ در دیگران رهبری یعنی ایجاد انگیزه در یادگیری نفوذ و قدرت رهبری بر منابعی كه قدرت و نفوذ از آن سرچشمه می گیرد ارتباط دارد. قدرت عبارتست از توانایی نفوذ نفوذ یعنی اعمالی كه باعث تغییر در رفتار می شود.

 

منابع قدرت


منابع قدرت عبارتند از : قدرت مرجع قدرت قانونی قدرت تخصصی قدرت پاداش قدرت تنبیه

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:45 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت سمینار کنترل ،دماسنج ها و ترموکوپل

پاورپوینت سمینار کنترل ،دماسنج ها و ترموکوپل

پاورپوینت سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت  سمینار کنترل (دماسنج ها) در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




سمینار کنترل

اندازه گیری و کنترل دما



1 )    حرارت، دما و مقیاس دما

2 )    تعریف دما سنج

3 )    انواع دماسنج ها



.1حرارت، دما و مقیاس دما


دما کمیتی است که بیانگر مقدار گرمای یک جسم است. یکای این کمیت کلوین، درجه سانتیگراد، درجه فارنهایت و درجه رانکین می باشد. حرارت انرژی گرمایی ناشی از حالت حرکت اتمها و مولکول های جسم است. با اندازه گیری دما می توان میزان حرارت محسوس یک جسم را از رابطه زیر بدست آورد:


Q: محتوای حرارتی

CP: حرارت ویژه یا ظرفیت حرارتی جسم

M: جرم جسم

T: دمای جسم

T0 : دمای مرجع

دما، حالت انرژی جنبشی مولکولی و اتمی را تعیین می کند هر چه دمای جسم بالاتر باشد انرژی جنبشی بالاتر بوده و ظرفیت جهت انتقاال انرژی نیز بالاتر خواهد بود. واحد دما درجه سانتیگراد در صورتی که واحد حرارت (انرژی) ژول می باشد.


2 ـ تعریف دما سنج

میزان حرارت که سرما و گرما را نشان میدهد، این لفظ فرانسوی است و در فارسی مستعمل است لیکن هنوز جزء زبان نشده است(فرهنگ نظام). ماخوذ از ترموس بمعنی گرما و مترون بمعنی اندازه یونانی و وسیله ای است که از روی آن میزان گرما اندازه گیری میشود و معمولا از یک لوله شیشه ای که دو طرف آن بسته و در قسمت پایین آن مخزنی پر از جیوه یا الکل تعبیه شده است تشکیل می گردد برای مدرج ساختن آن ، ترمومترهای جیوه ای را در ظرف بخار آبی که در حال جوش است (کنار دریا) قرار میدهند، جیوه بر اساس خاصیت انبساط اجسام در مقابل حرارت در لوله بالا میرود ودر نقطه ای که توقف می کند آن نقطه را با عدد 100 علامت می گذارند. سپس مخزن جیوه را در خرده یخ در حال گداز می گذارند. جیوه از لوله پائین می آید و در نقطه ای متوقف می شود که آن را، نقطه صفر میزان حرارت فرض می کنند و در حقیقت نقطه انجماد آب یا نقطه ذوب یخ است . آنگاه میان این دو رقم را با اعداد علامت گذاری نموده که هر قسمت را یک درجه نامند. و اینگونه ترمومترها که بصد درجه تقسیم شده اند ترمومتر سانتی گراد می نامند.




توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:44 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات16
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیتربیت بدنی

توضیحات کامل

پاورپوینت كاربرد اصول مدیریت در سازمانهای ورزشی _ سازماندهی در 16 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx



فهرست مطالب

مقدمه

سازمان برمبنای وظیفه

مزایا و محدودیتهای سازمان برمبنای وظیفه

سازمان بر مبنای نوع تولید

مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای نوع تولید

سازمان بر مبنای منطقه عملیات

سازمان بر مبنای مشتری

مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای مشتری

محدودیتهای ساختارهای سنتی

الگو های جدید ساختار زمانی

عصرها ،‌عصر سازمانهای بزرگ است.

سازماندهی پس از برنامه ریزی می باشد.

در سازماندهی وظایف و اختیارات مشخص شود.

سازماندهی مجدد امری است دائمی

در موقعیت های مختلف ساختهای متفاوتی وجود دارد.



سازمان برمبنای وظیفه

واحد ها بر حسب وظیفه تقسیم می شود.

وظایف كلی به وظایف جزیی تقسیم می شود.

وظایف را تا كجا می توان به وظایف جزیی تر تقسیم نمود؟

وظایف نمی باید فقیر و بی معنی شوند.

تعداد پست ها و اطلاع از استاندارد انجام كار باید مشخص باشد.

برای ایجاد ارتباط و هماهنگی بین اجزا نیاز به سرپرستی می باشد.

واحد های صف و ستاد

به هر میزان وظایف پیچیده باشد بر تعداد واحد ها اضافه می گردد.

وظایف تخصصی را می توان با الگوی مشابه تقسیم بندی نمود .

تقسیم وظایف كار را با ارزیابی مشاغل و طبقه بندی آنها می توان تسهیل كرد.


مزایا و محدودیتهای سازمان بر مبنای وظیفه

ایجاد حوزه های قوی تخصصی ( مزایا)

ارتقاء تخصص از طریق كار های ثابت ( مزایا)

با تغییرات نمی تواند خود را تغییر دهد ( محدودیت )

همكاری بین واحد ها ضعیف است ( محدودیت )

دشواری ارزیابی و مسئولیت های بین واحد ها ( محدودیت )


سازمان بر مبنای نوع تولید

واحد ها بر اساس تولیدات تقسیم می شوند.

از مزایای آن اینكه مسئولیتها روشن و مشخص است.

از دیگر مزایا سهولت در ارزیابی عملكردی می باشد.

همكاری بین واحد ها بیشتر است.

از محدودیت آن پراكندگی درتخصص می باشد.


سازمان بر مبنای منطقه عملیاتی

اساس سازماندهی مناطق می باشد.

ازمزایای آن سرعت و سهولت شناخت نیازها و رفع آنها می باشد.

درمناطق مختلف این سازماندهی بسیارمفید است.

پراكندگی واحدهای منطقه ممكن است مشكل ساز باشد.

ممكن است ایجاد منطقه زدگی نماید.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:44 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع

پاورپوینت روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع در 28اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات28
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  روش های تولید شیمیایی و آنزیمی گلوکز مایع در 28 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx





žویژگی های فرآیند و نکات فنی

تولید گلوکز :


.1روش شیمیایی      تکنولوژی ساده و ارزان .2روش آنزیمی      غیر قابل دسترس و گران §اساس فرایند تولید گلوکز از نشاسته به روش شیمیایی


تولید شیمیایی گلوکز مایع


فرآیند تولید


آماده سازی محلول نشاسته

اسید زنی

هیدرولیز

خنثی سازی

خنک کردن

رسوب گیری


فیلتر پرس اول

رنگبری

فیلتر پرس دوم

تغلیظ

سرد کردن

جمع آوری محصول


žآماده سازی محلول نشاسته

 
نشاسته در مخزن در آب کاملا حل شده بعد از آماده شدن توسط پمپ به تانک اسید زنی هدایت می شود غلظت این محلول توسط بومه سنج اندازه گیری می شود .

درجه بومه 20

هیدرولیز نشاسته در حضور اسید و درجه حرارت بالاو فشار بالا


žاسید زنی

 
§در تانک اسید زنی به محلول نشاسته ، اسید کلریدریک 2٪ نرمال اضافه می گردد و توسط همزن مخلوط می گردد و PH محلول به 2/2-1/5 می رسد .

PH 1/8-2/2


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:44 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی

پاورپوینت روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات10
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپاورپوینت

توضیحات کامل

پاورپوینت  روش های تولید آنزیمی و شیمیایی قند مایع گلوکزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




فهرست مطالب

žهیدرولیز نشاسته بااسید žمعایب استفاده از روش اسیدی برای تولید شربت گلوکز žروش های تولید قند مایع گلوکزی :

1.هیدرولیز اسیدی به روش غیر مداوم

2.سیستم مداوم هیدرولیز

3.هیدرولیز اسید – آنزیم

4.هیدرولیز آنزیم _ آنزیم غیر مداوم

ž ž

žهیدرولیز نشاسته با اسید žنشاسته از 2 نوع پلیمر تشکیل یافته است :

 ترکیب خطی آمیلوز و ترکیب انشعابی آمیلوپکتین .

žهیدرولیز نشاسته با کاتالیست های اسیدی به طور کلی شامل شکست در هر دو انشعاب(1→4) α و  (1→6) α برای رسیدن به اجزائی با وزن ملکولی پائین تر است . ž:DE میزان قندهای احیا شده تولیدی در طی تبدیل نشاسته به شربت نشاسته را می گویند .



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:44 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیزبان و ادبیات فارسی

توضیحات کامل

پاورپوینت روش نگارش و تدوین مقالات علمی در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


روش نگارش وتدوین مقالات علمی

 


تعریف پژوهش:پژوهش، فرایند پردازش اطلاعات است كه مهمترین ویژگی‌اش زایایی، باروری و تولید علم در تاریخ آن علم می‏باشد و دارای هویت جمعی است.آنچه در كتب و منابع یافت می‌شود داده‌هااست. پس از سنجش و گزینش، داده‌ها به اطلاعات تبدیل می‌شوند، با پردازش اطلاعات و تجزیه و تحلیل آنها در مقاله، تولید علم صورت می‌گیرد. پژوهش، فرایند تولید علم است برخلاف بسط اطلاعات دیگران كه توسعه است نه پژوهش. پژوهشگر مانند زنبور عسل است كه چیز جدید تولید می‌كند نه مثل مورچه كه فقط اطلاعات را جمع می‌كند.


lشأن مقاله این است كه در مقیاس تاریخ آن علم، تولید علم كند. مقاله علمی پژوهشی، باید نوآوری داشته باشد و پیدا كردن حرف جدید در تاریخ یك علم كه قبلاً نبوده، كار دشواری است. این نوآوری فقط در نظریه‌پردازی نیست بلكه می‌تواند زبان جدید، روش جدید، مسأله جدید، تعریف جدید و... در تاریخ علم باشد.


- معیارهای یک مقاله علمی


lالف- مرتبط بودن مطالب و کامل بودن lب

برخورداری از یک سازمان منسجم lپ

 برخورداری از یک محوریّت تحقیقی در کلّیت و ترکیب مقاله



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:44 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت كفیر یك نوشیدنی تخمیری

پاورپوینت كفیر یك نوشیدنی تخمیری

پاورپوینت كفیر یك نوشیدنی تخمیری در 17اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات17
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  كفیر یك نوشیدنی تخمیری در 17اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


كفیر چیست ؟

كفیر معروفترین شیر تخمیری اسیدی الكلی است كه منشاء آن به كوههای قفقاز بر می گردد اما از دهد 1980 به بعد اهمیت این فراورده لبنی شناخته شده و تحقیقات وسیعی درمورد بهینه سازی و تولید صنعتی و افزایش دامنه تنوع پذیری این محصول انجام گرفته است .

در واقع تاریخچه كفیر به قرن ها پیش به چوپانان قفقاز برمی گردد . آنها كشف كرده اند كه شیر تازه ای كه در كیسه های چرمی حمل می شوند به صورت یك نوشیدنی لذت بخش گازدار در می آیند .نام كفیر از زبان تركی گرفته شده است . قسمت اول این كلمه یعنی « كف » در زبان تركی به معنی لذت بخش می باشد كه احتمالا طرز بیان چوپانهایی بوده است كه از این محصول استفاده می كردند .

این فراورده بطور طبیعی گازدار بوده است .


کوههای قفقاز


ارزش غذایی و درمانی كفیر :

كفیر دارای ارزش بالای تغذیه ای و بیولوژیكی بوده و در سطح وسیع سنی جهت تضمین سلامت مردم توصیه و تجویز می گردد . بخصوص برای بیماران گاسترو آنتریت و متابولیك ، فشار خون ، ایكسمی قلب و انرژی توصیه شده است . مزه ملایم كفیر و خصوصیات فلورمیكروبی آن سبب تسهیل ترشح بزاق و ترشح آنزیم درمعده وپانكراس و نیز بهبود حركات پریستاتیك روده ها می گردد .
كفیر در افزایش حركات غذا در روده مساعدت نموده از طرفی حضور اسیدلاكتیك و اسید استیك و آنتی بیوتیك موجود در كفیر موجب مهار كردن فرآیند فساد در روده كوچك می گردد.
اسید لاكتیك تولید شده بوسیله باكتری های موثر در كفیر موجب عمل انعقاد كازئین شده معمولا هنگامی كه ph  به 5/2 تا 5/3 برسد این عمل آغاز و در ph 4/6 تا 4/4 كه كازئین از زنجیره املاح آزاد می گردد خاتمه می پذیرد و كلسیم جدا شده با اسید لاكتیك بصورت لاكتات كلسیم وارد تركیب می شود .
كفیر منبع خوب ویتامین d ، پروتئین – بعضی آمینواسیدها و rna و dna و atp  و دیگر تركیبات آلی پیچیده می باشد .


تهیه و تولید كفیر

دانه های كفیر (KEFIR GRAINS )

دانه های كفیر شبیه به گل كلم بوده و هر دانه 3 تا 20 میلی متر قطر دارند . دانه های كفیر خوشه هایی از میكرو ارگانیسم ها هستند كه به وسیله یك شبكه پلی ساكاریدی كنار هم قرار می گیرند . شبكه دانه های كفیر از یك كمپلكس 13 درصد پروتیین ، 24 درصد پلی ساكارید بعلاوه سلول های متفرقه تشكیل شده است . عمده پلی ساكارید آن محلول در آب است كه به آن كفیران می گویند .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:43 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت روش های استخراج آنزیمی و شیمیایی فروکتوز در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه :


فروکتوز یک مونو ساکارید می باشد که به دو شکل کریستالی و شربت در محصولات غذایی کاربرد دارد ،
این قند بصورت طبیعی و به وفور در میوه ها یافت می شود و به مقدار کمتری در سبزیجات غده ای مانند پیاز و سیب زمینی وجود دارد ،
میوه ها سرشار از منابع مونو و دی ساکارید می باشند به طور  مثال :
انجیر : بیش از 48.5% ساکارز و انجیر خشک :30.9% فروکتوز و 42% گلوکز دارد ،


 فروکتوز

 

فروکتوز بر خلاف گلوکز و قندهای مشابه مانند مانوز و گالاکتوز یک ترکیب کتونی است ،

نام قدمی آن لوولوز است که متناظر با استفاده از دکستروز برای گلوکز بوده است،

فروکتوز یک ماده هیکروسکوپ ( آب دوست ) است که به راحتی به حالت کریستالی در نمی آید ،


در دمای 20 درجه 78 گرم از فروکتوز در 100 میلی لیتر آب در مقایسه با 65 گرم ساکارز و 20 گرم لاکتوز حل می شود ،

شکل هیدرات کریستالی نسبت به شکل انیدرید کریستالی قابلیت انحلال کمتری دارد ،

همچنین این قند به عنوان یک قند کاهنده در واکنش میلارد نقش عمده ای دارد ،



  خصوصیات حسی

 

فروکتوز شیرین تر از ساکارز می باشد ،

این تفاوت در شیرینی مربوط به پیوندهای هیدروژنی بین مولکولی است که در فروکتوز به علت مساعد بودن شرایط برای تشکیل این پیوند شیرینی افزایش می یابد ،


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:43 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت طرح توجیهی کارگاه صنایع چوبی کاج

پاورپوینت طرح توجیهی کارگاه صنایع چوبی کاج

پاورپوینت کارگاه صنایع چوبی کاج در 22اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت کارگاه صنایع چوبی کاج در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


کارگاه صنایع چوبی کاج




 

تاریخچه:


صنایع چوبی کاج که نمایشگاه ان واقع دراستان اردبیل میدان قیام بطرف دروازه مشکین

وکارگاه ان درشام اسبی می باشد یک کارگاه نوپا می باشد وقدمت ان به پنج سال می رسد

که با اندیشه دوجوان فارغ التحصیل یکی درمدیریت ودیگری درعمران شروع به کار

کرده است.


اهداف ومشکلات:


هدف کاج تولیدات صنایع چوبی باکیفیت عالی وبا نازلترین قیمت وکمترین سود ممکن اما باتولیدات

انبوه می باشد وبادایرکردن یک نمایشگاه دراستان اردبیل باحذف دلالی وبه صورت عرضه مستقیم

محصولات اماده ارائه خدمت به همشهریان عزیزمی باشد وازاین لحاظ حائزاهمیت میباشدومشکلات

عدیده ای که وجودداردمشکلات بازار-مشکلات مواداولیه که ازقیمت ثابت برخوردار نمی باشد و

مشکلات بازارشامل نحوه تجارت که مربوط به چک می باشد.


مجوزها :


مجوزها مربوط به مهارتهای فنی و حرفه ای می باشد که شامل مهارت فنی

حرفه ای نجاری-نقاشی و پروانه کسب مغازه وغیره می باشد.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:43 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 صفحه بعد