paperdownfile

محصولات دانشجویی

پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک

پاورپوینت بررسی تکنولوژی پرو بیوتیک

پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت تکنولوژی پرو بیوتیک در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 



تکنولوژی پروبیوتیک


یکی از وظایف مهم پروژه فایر (Fair) 1028-96 T (نمایش تغذیه ای پروبیوتیک بطور عملی) نمایش امکان تولید بوسیله یک مقیاس راهنما، پروبیوتیک غذاهای لبنی قابل قبول مصرف کنندگان ارپایی بوده است. در پروژه لاکتوی سیلوس های مختلف SPP و بی فئوباکتریوم SPP، نژاد مناسبی رابرای ارگانیسم های پروبیوتیک نشان داده است. کشت میکروبی با روشهای استاندارد تولید می شود و اجتماعات سلولی بالا و ماندگاری خوب در طول ذخیره سازی در دماهای پایین نشان می دهد. شروع کنندگان کشت در تولید چندین نوع مختلف پروبیوتیک غذاهای لبنی استفاده می شدند.

  تحت شرایط نژاد پروبیوتیک ممکن است به عنوان تنها عامل ترش شدن در شیر استفاده شود. بهر حال در برخی مواد استفاده از کشت میکروبی بهتر پشتیبانی می شود. فرآورده های لبنی پروبیوتیک داشتن مشخصه های خوب ارگانولیپتیک (محرک) نشان داده اند و ماندگاری ارگانیسم های پروبیوتیک در طول عمر قفسه ای محصولات عالی است. بقاء و شمار سلولهای پایدار باکتری پروبیوتیک وابستگی های متفاوتی به نژادها و سازندگان دارند. جامعه علمی نیز توجه شایانی به شناسایی درست نژادهای پروبیوتیک کرده است. برای حفظ اطمینان در فرآورده های پروبیوتیک تمرکز دادن پایدار خوب باکتری در محصولات مصرف کننده در طول عمر قفسه ای شان مهم است. بعلاوه طعم خوشایند و بافت جذاب فرآورده های لبنی، توجه به پیام سلامتی فرآورده ضروری است.

  در سرتاسر 10 سال گذشته فهم چگونگی کنترل ارگانیسم های پروبیوتیک در فرآورده های شیری رشد کرده است. عمل پرورش پروبیوتیک که از آن صحبت می شود شبیه به عمل کشت باکتری اسیدلاکتیک است. بهرحال برخی نژادها برای هیجان محیطی خیلی حساس هستند. هر کس باید ملاحظاتی به تغییرات بالقوه در مشخصه های پروبیوتیک اتخاذ کند به نژادها باید ویژگی هایشان  از سالی به سالی دیگر حفظ شود. این موضوع می تواند با یک روش سیستماتیک کاری و پرهیز از انتشار متوالی تکرار شده  گارانتی شود.

  در چارچوب پروژه –EU سرمایه گذاری شده نمایش عاملیت تغذیه ای غذاهای پروتیوتیک به تلاشهایی برای نشان دادن عاملیت ارگانیسم های پروبیوتیک انتخابی بوده است. یکی از وظایف پروژه نشان دادن عمل کشت شروع کننده پروبیوتیک، ثبات نگهداری شان و پایداری در فرآورده های لبنی ترش شده بود. در یک پروژه –EV FLAIR سرمایه گذاری شده قبلی AGRF – CT 91-0053 مدل آزمایشی – راهنما برای ارزیابی مشخصه های تخمیری ارگانیسم های پروبیوتیک توسعه یافت. این مدل اکنون در تولید فرآورده های لبنی ترش به کار می رود. در این مقاله ها بر قواعد عمل کشت شروع کننده پروبیوتیک و ثبات پایداریشان به همان اندازه استفاده از کشت در تخمیرهای لبنی و ماندگاریشان در فرآورده های تخمیر شده متمرکز می شویم.


عمل کشت منجمد و خشک شده – منجمد شده
تهیه اینوکولوم (باکتری)


اصول اولیه برای عمل کشت باکتری خالص کشت بانکی است. ذخیره سازی نژاد خالص اصلی باید مورد اطمینان باشد. به عنوان یک قانون باید در نیتروژن مایع با انجماد شدید نگهداری شوند.
 در یک فریزر با 80 0C یا خشک شده – منجمد شده. بانک سلولی منبع مواد بنیادی است که شامل چندین آمپول نژادی است مواد بنیادی با حداقل مراحل انتشار همزمان بطور بهتر با
ته نشین نژاد در بانک سلولی تولید می شود. تولید آمپول ها باید تحت شرایط ضدعفونی شده برای جلوگیری از آلودگی های احتمالی اجرا شود. مواد اصلی به عنوان بذر برای کشت مواد اولیه به کار
می روند. فقط انتشار کمی بین مواد اصلی و کشت مواد اولیه لازم است. به عنوان یک مرجع تعداد آمپول های نگهداری شده به عنوان ماده اصلی در Chr – Hansen برای 100-50 سال و برای کشت مواد اولیه برای 5-3 سال استفاده صنعتی کافی است. تأکید بر اهمیت درست و که دادن مناسب به آمپول ها و ثبت هر مرحله استفاده از که درست لازم است. بنابراین در صورت نیاز خاستگاه یک کشت می تواند به سهولت ردیابی شود. در این پروژه نژادهای پروبیوتیک انتخابی در chr – Hansen ته نشین می شود و به شرکای پروژه در آمپول های منجمد تحویل داده می شود.


عمل فرایند کشت شروع کننده


روی هم هشت نژاد تولید شده است (جدول 1) شش تای آنها لاکتو با سیلی، یکی نژاد بی فئودو باکتریوم و یکی نژاد لاکتوکوکوس. برای تخمیر گوشتابه استاندارد MPS (لاکتو باسیلی) یا گوشتابه MRS با %05/0 هیدروکلریدسیتین (بی فئودوباکتری) تکمیل می شود یا گوشتابه M17 به جای لاکتور با 5% گلوکز (لاکتواسید) استفاده شود. آمونیاک برای حفظ  PH در یک سطح ثابت اضافه می شود. مقیاس تولید 40-10 لیتر بود. تخمیر متوقف می شود وقتی مصرف ماده بنیادی بتدریج پایین رود. بعد از سردکردن کشت بوسیله گوی گریز از مرکز یا صاف کردن، کرئیوپروتکنت های اضافه شده  ؟؟؟ می شوند. اشباع و کشت همچون قطراتی در نیتروژن مایع منجمد می شوند یا مثل لایه ای روی طبقه خشک کننده – منجمد کننده قرار می گیرد. همه نژادها با همین روش استاندارد انجام می شوند. هر دو کشت منجمد شده و خشک شده – منجمد شده تولید و آنالیز می شوند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:57 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی  در 23 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


تغییرات ساقه بر حسب شرایط محیطی


—1-بر حسب شرایط آب و هوائی (کلیماتیک):

مناطق معتدل: ارتفاع کم و قطر زیاد

نواحی حاره : ارتفاع زیاد  و ساقه بدون انشعاب

نواحی خشک: ارتفاع کم و قطر زیاد و رشد ریشه زیاد – به صورت بوته و کمتر به صورت درختچه

نواحی مرطوب: مخالف گیاهان مناطق خشک – نمو زیاد — — — — — — — —


—2-بر حسب شرایط ادافیک (edaphiqucs):


شرایط ادافیک: جنس خاک –ارتفاع محل –جهت تابش نور- ارتفاع از سطح دریا-جنس خاک

الف- گیاهان مناطق کوهستانی

ارتفاع گیاه کم –به دلیل کم بودن حرارت و فشار هوا اختلال در تغذیه گیاه و نمو کم ساقه

ب- گیاهان مناطق استپی

گیاهان کوتاه و عاری از برگ و شور پسند — —


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:57 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

پاورپوینت بررسی تخمیر فراورده های حیوانی

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات62
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تخمیر فراورده های حیوانی در 62اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


تخمیر فراورده های حیوانی


•مهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده كه به ترتیب در زیر از دیدگاه تخمیری مورد بحث و بررسی قرار می گیرند. •3-1 فراورده های تخمیر شده شیر •همان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد. •فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.


شیرهای تخمیر شده


•تاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند. جدول 3-1 مجموعه كامل تری از شیرهای تخمیر شده را خلاصه می نماید.


•برخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند •

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.


•شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:


اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است


ماست:


•ماست بیش از سایر شیرهای تخمیر شده در جهان تولیدو مصرف می شود. به همین دلیل بیش از سایر شیرهای تخمیر شده مطالعه و شناخته شده است.

انواع مختلف ماست هایی كه در كشورهای مختلف تولید می شوند بر اساس ضوابط استاندارد مربوطه (از شیر كامل، كم چربی یا چربی گرفته)، روش تولید ) با لخته یكپارچه و یا هم زده)، عطر و طعن (ماست طبیعی، ماست میوه یا اسانس دار) و عملیاتی كه پس از انعقاد روی آنها انجام می شود (فرایندهای حرارتی،  انجماد، خشك یا تغلیظ كردن) به گروه ه های مختلفی تقسیم می كنند و لی در اینجا هدف بررسی ویژگی های میكروبی و همچنین ویژگی هایی است كه با مسائل میكروبی این فراورده ارتباط پیدا می كنند 


•یكی از ویژگی های مهم ماست استفاده از دو نوع باكتری لاكتیك، یعنی استرپتوكوكوس – ترموفیلوس (با نام جدید استرپتوكوكوس – سالیواریوس زیر گونه ترموفیلوس. چاپ نهم برگزمانوآل)، و اكتوباسیلوس – بولگاریكوس(با نام جدید لاكتوباسیلوس – دلبروكی ئی زیر گونه بولگارریكوس، چاپ نهم برگزمانوآل) در تولید آن است. •مقررات استاندارد برخی از كشورها تعداد باكتری های لاكتیك را در پایان فرایند تولید مشخص می نماید.چنانچه بر اساس مقررات كشور فرانسه، تعداد این باكتری ها در پایان فرایند باید حداقل 10 یاخته در گرم باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:57 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت بررسی تخمیر و مخمر و کاربرد آنها در صنایع غذایی

پاورپوینت تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات38
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت  تخمیر و مخمر (کاربرد آنها در صنایع غذایی) در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مخمرها


¨مخمرها قارچ هایی هستند كه در تمام طول  چرخه ای رویشی خود و یا در بخشی از آن تك یاخته ای می باشند. از نظر طبقه بندی ، بیش از 60 جنس و 500 گونه مخمر تاكنون شناسایی شده است . ¨اندازه سلول مخمرها بزرگتر از باكتری ها و كوچك تر از كپك بوده وبه شكل های تخم مرغی ، باریك و بلند ، بیضوی و یا كروی مشاهده می شوند . ¨اكثر مخمرهای مهم در مواد غذایی از طریق جوانه زدن و تقسیم دوتایی تكثیر می یابند . مخمرها در دامنه وسیعی از PH اسیدی (5/8-5/1) و غلظت تا حدود %18 اتانل قادر به رشداند . ¨رنگ های زیادی از قبیل كرمی ، صورتی تا قرمز به وسیله مخمرها تولید می شود .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:57 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت تخمین پارامترهای ژنتیکی تولید چربی شیر با استفاده از مدل روزآزمون در گاوهای هلشتاین استان های خراسان رضوی، شمالی و جنوبی در 52اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


  هیچ یک از دام های اهلی شاید به اندازه گاو در دنیا گسترش پیدا ننموده است به طوری که این حیوان درمناطقی با اقلیم های کاملاً متفاوت از یکدیگر و با شرایط اقتصادی مختلف پرورش داده می شود.   

در بین تمام حیوانات مزرعه ای بعد از طیور اصلاح عملکرد گاوهای شیری بیش از همه مورد توجه قرارگرفته است.

یکی از دلایل این مسأله آن است که تولید در گاوهای شیری از طریق توزین شیر تولیدی و تعیین چربی آن به فواصل معینی در طول دوره شیردهی، به سادگی و با دقت قابل اندازه گیری است. دلیل دیگر آن است که نیازهای مصرف کننده از نظر کیفیت محصول لبنی کاملاً مشخص بوده و نیازی به تجدید نظر و تغییر در اهداف انتخاب طی گذشت سال ها نبوده است.


در حال حاضرمیزان وراثت پذیری چربی شیر از حد متوسط به بالاست به طوری که به وسیله انتخاب بر اساس فنوتیپ فرد می توان این صفت را بهبود بخشید.

انتخاب، مهم ترین ابزار برای تغییر وفور ژن های تولید کننده صفات کمی در راستای هدف تعیین شده می باشد.افراد انتخاب شده با هم جفت گیری کرده و نسل بعد را به وجود می آورند و بدین ترتیب ژن های مطلوب از نسلی به نسل دیگر منتقل می شوند. qبرای این که فرآیند سریع تر و  موفق تر انجام گیرد لازم است ارزیابی ژنتیکی دقیقی از افراد جامعه به عمل آید.


برای ارزیابی ژنتیکی دام ها به طور صحیح و دقیق باید عوامل محیطی تأثیرگذار بر روی صفت مورد نظر شناسایی و سهم آنها در بروز اختلافات تعیین شود. همچنین باید از مدل هایی استفاده شود که تفاوت های بین افراد را به نحو مطلوب تر توجیه نماید.

استفاده از مدل های روزآزمون برای صفاتی که در طول دوره ای مشخص چند بار رکوردبرداری می شوند (از قبیل تولید شیر، تولید چربی شیر و …) مؤثر واقع می گردد.


بررسی منابع


عوامل محیطی مؤثر بر شیر و چربی آن qاز عومل مؤثر بر روی تولید شیر و چربی شیر می توان موارد ذیل را نام برد:

 نژاد، طول دوره شیردهی، روزهای شیردهی، گله، دفعات دوشش در روز، سال وفصل زایش، آبستنی، وزن بدن، فحلی، جنس گوساله، تغذیه، دمای محیط، سن اولین زایمان، مرحله شیردهی، سن زایش، تعداد روزهای خشكی، فعالیت و مدیریت تولیدمثل.

 

مدل روزآزمون


در یک برنامه داده برداری که در سطح ملی یا منطقه ای انجام می شود مأمورین مربوطه در هر ماه یک نوبت به گاوداری ها مراجعه و تولید شیر هر حیوان را در دو یا سه نوبت دوشش در فرمهای مخصوص ثبت می نمایند. این مقدار شیر و چربی شیر که به عنوان مقدار تولید حیوان در روز داده برداری محسوب می شود اصطلاحاً تولید روزآزمون نامیده می شود .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:57 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات38
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت تعمیر و نگهداری آرامگاه عبدالرحمن گهواره گر در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

شرح حالی از عبدالرحمن گهواره گر

 

مقبره خواجه عبدالرحمن گهواره گر دارای سنگ قبری بوده که موقوفات مقبره را معلوم می ساخته است. ولی عده ای به خاطر منافع شخصی این سنگ را از بین برده اندکه عکس روبه رو سنگ قبر جدید مقبره است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:56 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت

پاورپوینت تنظیم شرایط محیطی حرارت و برودت در 87اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات87
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت  تنظیم شرایط محیطی - حرارت و برودت  در 87اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

•مقدمه

•یکی از مهمترین عوامل در راحتی مناسب برای زندگی و کار انسان ایجاد حرارت لازم ومطبوع در زمستان وبرودت وتهویه لازم در تابستان است. •موقعیت یک ساختمان باید طوری باشد که از نور خورشید نهایت استفاده شود. جهت شمالی از جنوبی خنک تر است زیرا سایه براین جهت افکنده می شود ولی جهت جنوبی به طور دایم در معرض تابش نور خورشید قرار دارد به جهت اختلاف زاویه تابش خورشید در تابستان وزمستان در طرح ساختمان پیش آمدگی بام باید طوری طرح گردد که در تابستان ایجاد سایه نموده و در زمستان اجازه ورود نور به داخل خانه را بدهد. •استفاده از عوامل طبیعی برای ایجاد محیط مناسب وهوای مطبوع در ساختمان همیشه بهترین راه بوده وهست واز این رو بشر از دیرباز همیشه به فکر تغییر درجه حرارت محیط و مطبوع نمودن آن بوده است  چنانچه حفر سردآبها و استفاده ازحوضخانه ها ساختن بادگیرها و زیر زمین های خنک در مناطق گرم موید این نظریه است و نیز استفاده از عایق، تهویه،  پیش آمدگی بام، درزگیری وقرار دادن صحیح موقعیت ساختمان نسبت به خورشید کمک موثری به گرم کردن و یا خنک کردن ساختمان می باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:56 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیكی تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده

پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیكی تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده

پاورپوینت بررسی حذف بیولوژیكی تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی آب

توضیحات کامل

پاورپوینت  بررسی حذف بیولوژیكی  تركیبات آروماتیك از آبهای آلوده در 33اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه

  از نقطه نظر مهندسی محیط زیست تصفیه محیطهای آلوده به هیدروكربنهای دارای اهمیت ویژه ای است در میان اقسام مختلف محیط زیست آب اهمیت بسزایی دارد و در میان هیدروكربنها تركیبات آروماتیك خطرناكتر می باشد . لذا در این تحقیق فنانتری كه یكی از آلاینده های حلقوی رایج در مطالعات آزمایشگاهی می باشد انتخاب شد و از میان روشهای حذف آلاینده های حلقوی روش های بیولوژیكی مورد بررسی قرار گرفت به این ترتیب كه یك مدل غیر ساختاری برای مطالعه روی تبدیل زیستی  فنانترن توسط قارچهای رشته ای كانینگاملا الگانز در یك بیو راكتور نا پیوسته همزن دار مورد ارزیابی شد معادلات حاكم بر مدل از مراجع پیشین كه بر اساس معادلات مونود و شبه مونود بود استفاده شد تا ارتباط تبدیل زیستی  فنانترن با میزان رشد بیومس و سایر پارامترها سیستم مانند غلظت اولیه سوبسترا میزان هوا دهی زمان ماند و ...  تحلیل شود كه مدل انتخاب شده در غلظتهای بالای فنانترن ممانعت (Inhibitation ) در مقابل رشد توده سلولی می شود .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:56 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه

پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه

پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات26
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی مکانیک

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی انتقال حرارت در وسایل و تجهیزات نیروگاه در 26اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

بررسی انتقال حرارت در مبدل های حرارتی
براثر جرم گرفتگی

 

موارد بررسی :

•جرم گرفتگی

•محاسبه ضریب انتقال حرارت كلی

•منحنی تغییرات زمانی فاكتورلایه جرمی

•مكانیزم های جرم گرفتگی

•تاثیر پارامتر های مختلف بر روی جرم گرفتگی

 

•جرم گرفتگی

•به هر رسوبی که روی سطح انتقال حرارت مبدل تشکیل شده و منجر به افزایش مقاومت حرارتی سیستم مبدل گردد.

 

محاسبه ضریب انتقال حرارت در مبدل

 

تغییرات زمانی فاکتور لایه جرمی                          

                      


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:56 ] [ بابک ]
[ ]

بررسی رابطه بین ساختار سازمانی و اثربخشی نیروی انسانی در شرکت صنایع پمپ سازی ایران

بررسی رابطه بین ساختار سازمانی و اثربخشی نیروی انسانی در شرکت صنایع پمپ سازی ایران

بررسی رابطه بین ساختار سازمانی و اثربخشی نیروی انسانی در شرکت صنایع پمپ سازی ایران در 19 صفحه مجزا قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات19
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpdf
دسته بندیمدیریت

توضیحات کامل

بررسی رابطه بین  ساختار سازمانی و اثربخشی نیروی انسانی در شرکت صنایع پمپ سازی ایران  در 19 صفحه مجزا قابل ویرایش با فرمت doc

 

 

پروپوزال

 


بیان مسئله :


ما امروزه شاهد ایجاد سازمان های بسیاری هستیم و می بینیم که بسیاری از سازمانها در صحنه رقابت از بین می روند ، به نظر می رسد یکی از دلایل عمده به وجود آورنده این شرایط نداشتن ساختار مناسب سازمانی جهت رویارویی با مشکلات است . آنچه از متون و نظریه های سازمانی برمی آید بین ساختار سازمانی و اثر بخشی نیروی انسانی رابطه معناداری وجود دارد . اینکه سازمان دارای چه نوع ساختاری باشد و چه افرادی را به کار گیرد بستگی به شرایط محیطی دارد که سازمان در آن عمل می کند . تحقیق حاضر به بررسی ساختار سازمانی و اثر بخشی نیروی انسانی در سرکت صنایع پمپ سازی ایران (پمپیران تبریز ) می باشد .

طبق نظریه سیستمهای بولدینگ می دانیم سازمانها به عنوان سیستم های اجتماعی شناخته می شوند و بقا و تحقق اهداف آنها نیازمند الگوی مشخص تعادل میان اجزا آن می باشد . از طرف دیگر الگوی تعادل میان اجزای سیستم متاثر از عوامل زیادی از جمله محیط ، تکنولوژی ، اندازه سازمان و ساختار سازمانی است که به نظر می رسد ساختار سازمانی یکی از مهمترین این عوامل می باشد که این موضوع تحقیق حاضر می باشد .



فهرست مطالب :


ادبیات و پیشینه تحقیق

مقدمه

2-1 : تعریف ساختار

2-2: نمودار سازمانی

2-3: ساختارهای سازمانی

2-4: عناصر مشخص کننده ساختار سازمانی

2-4-1: پیچیدگی

2-4-2: تمرکز

2-4-3: رسمیت

2-5: اثربخشی

2-6: تعریف اثربخشی

2-7: رابطه ساختار و اثربخشی سازمانی

چارچوب نظری

هدف تحقیق

سوالات تحقیق

فرضیه های تحقیق

پیشینه تحقیق

جامعه آماری

روش نمونه گیری

روش گردآوری اطلاعات

قلمرو زمانی و مکانی


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 2:55 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 صفحه بعد