paperdownfile

محصولات دانشجویی

پاورپوینت بررسی انواع مخازن زیر زمینی و نمودار های فازی

پاورپوینت بررسی انواع مخازن زیر زمینی و نمودار های فازی

پاورپوینت بررسی انواع مخازن زیر زمینی و نمودار های فازی در 54 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات54
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی نفت

توضیحات کامل

پاورپوینت انواع مخازن زیر زمینی و نمودار های فازی در 54 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


فهرست کلی مطالب


مقدمه

مفاهیم اولیه

تعریف انواع مخازن با توجه به نمودار های فازی

محتویات مخازن

برداشت نفت از مخازن

محاسبه ی ظرفیت مخازن هیدروکربنی و تولید آن

مخازن نفتی غیر اشباع

مخازن نفتی اشباع

مخازن نفت فرار

تزریق به مخازن

دیگر محتویات مخازن

منابع

 


مقدمه


Pتوده های نفت و گاز در داخل تله های زیر زمینی ای یافت می شوند که به واسطه ی خصوصیات ساختاری یا چینه ای شکل گرفته اند . Pدر شرایط اولیه ی مخزن ،سیالات هیدروکربنی به حالت تک فاز یا دو فازند . حالت تک فاز ممکن است فاز مایع باشد که تمام گاز موجود در نفت حل شده است. Pانواع ذخایر هیدروکربنی:

 گاز آزاد یا گازهمراه،گاز محلول،نفت موجود در منطقه ی نفتی،مایعات گاز طبیعی


 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:23 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی روغن های پایه

پاورپوینت بررسی روغن های پایه

پاورپوینت بررسی روغن های پایه در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت روغن های پایه در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 

 

روغن پایه (Base Oil)


روغنی که به عنوان یک پایه برای روانکار به حساب می آید و پس از اضافه کردن مواد افزودنی به آن، روانکار نهایی به دست می آید روغن پایه نامیده می شود. روغن پایه ها از لحاظ حجمی مهمترین جزء تشکیل دهنده روانکارها می باشند و از لحاظ وزنی به طور متوسط بیش از 95% ساختار یک روانکار را تشکیل می دهند. در برخی از روانکارها (روغن های کمپرسور و هیدرولیک) 99% روغن را روغن پایه و 1% آن را مواد افزودنی تشکیل می دهند. از طرفی، برخی دیگر از روانکارها مانند سیالات فلزکاری، گریس ها یا روغن دنده های صنعتی شامل حدوداُ 30% مواد افزودنی هستند.


روغن پایه را می توان از منابع نفتی یا غیر نفتی به دست آورد. بیشتر روغن پایه مصرفی در جهان امروزه از پالایش نفت خام به دست می آید. از آنجا که بخش عمده ای از روغن پایه های مورد استفاده در تولید روانکارها از منابع نفتی به دست می آید، صنعت روغن پایه به عنوان قسمتی از صنایع نفت به شمار می رود.

ویژگی های روغن های پایه به دست آمده از نفت وابسته به نوع نفت خام و عملیات پالایش است. روغن های پایه نفتی اجزاء شیمیایی خود را چه مطلوب و چه نامطلوب از نفت خامی که از آن طی فرآیند پالایش به دست آمده اند، به ارث می برند. از آنجا که نفت خام حاوی ترکیبات مختلفی از قبیل هیدروکربن های پارافینیک، نفتنیک و آروماتیک و همچنین ترکیبات گوگرددار می باشد، روغن پایه ها نیز متشکل از این ترکیبات هستند. چگونگی تاثیر ویژگی های روغن پایه بر خواص و کارآِیی نهایی در شکل زیر داده شده است.


  فناوری روانکاری از زمان بسیار دور پیدایش آن، بیش از سه هزار سال پیش، تا کنون دستخوش مراحل تکامل زیادی بوده است. هرچه این فناوری تکامل بیشتری می یابد، تاثیر کیفیت روغن پایه ها بر کیفیت و کارآیی روانکار نهایی بیشتر می شود. با گذشت زمان و پیشرفت صنایع روانکاری، صنعت روغن پایه ها از سایر صنایع تولید محصولات عمده ی نفتی جدا شده است.


نفت خام و اجزاء آن


به نفتی که مستقیما از چاه استخراج می شود، نفت خام می گویند. نفت خام مخلوطی از ترکیبات مختلف است. نفت خام از باقیمانده جانوران ریز آبزی و گیاهان که همواره با گا در اعماق دریا ته نشین شده اند، تحت فشار و درجه حرارت به وجود آمده است.

بعضی از اجزاء موجود در نفت خام خواص مطلوب در روانکاری دارند، در حالی که بقیه خواص نامطلوب دارند. این اجزاء به طور کلی به دو دسته هیدروکربنی ها و غیر هیدروکربنی ها تقسیم می شوند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:23 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی

پاورپوینت بررسی روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات25
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت روغن های سرخ کردنی در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


 تغییرات ناشی از سرخ کردن در ماده غذائی وروغن


¨کاهش رطوبت ماده غذائی ¨تیره تر شدن وسفت تر شدن ¨عطر وطعم سرخ شده ¨

روغن

هیدرولیز

اتواکسیداسیون

پلیمریزه شدن اکسیداتیو

پلیمریزه شدن حرارتی

تیره تر شدن


 انواع روغن سرخ کردنی


¨روغن RBD

روغن سالاد

چربی حیوانی

شورتنینگ های مایع

شورتنینگ های همه منظوره

¨روغن های گیاهی


انواع سرخ کن ها

سرخ کن های غیر پیوسته

سرخ کن های پیوسته

Par-frying

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:23 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور

پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور

پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات25
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت طرح توجیهی تولید خیار شور در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه :


برای تهیه خیارشور مناسب در ابتدا به خیار مناسب و قلمی احتیاج داریم تا هم قابل پسند برای مشتری باشد و هم فضایی کمتری را در بسته بندی بگیرد. بهترین و مناسب ترین خیار برای خیارشور خیار درختی می باشد 

مراحل مختلف کشت خیار درختی :

.1تهیه زمین

.2فواصل کاشت

.3پوشش خاک

 


تهیه زمین :

زمین خیار باید با شخم عمیق برگردانده شود و با کودهای لازم تقویت شود.بوته های خیار را می توان یک ردیفه و یا دو ردیفه کاشت ولی کشت دو ردیفه متداول تر است.

فواصل کاشت :                                        

فواصل کاشت در سیستم آبیاری جوی و پشته: عرض جوی 40-50cm و عرض پشته حدود 100cm است.

پوشش خاک :

در آبیاری قطره ای روی خاک را با یک لایه پلاستیک (پلی اتیلن) می پوشانند و دو طرف نوار پلاستیک را حدود 10 cm زیر خاک می کنند. سپس در محل کاشت بذر روی پلاستیک یک بریدگی مثلثی شکل ایجاد کرده بذر را زیر بریدگی می کارند. بوته خیار بعد از سبز شدن از محل بریدگی پلاستیک خارج می شود و بقیه قسمتهای خاک زیر پوشش پلاستیک محفوظ می ماند



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:23 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر

پاورپوینت بررسی عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات25
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

پاورپوینت عوامل ضد میکروبی طبیعی و بازدارند در شیر در 25اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


اهمیت تغذیه ای شیر و فرآورده های لبنی بر هیچ كس پوشیده نیست. شیر، نه تنها یک غذای ضروری است بلکه به عنوان منبعی غنی از عناصر غذایی فعال زیست شناختی نیز به شمار می رود.

از روزگاران کهن، شیر گاو به عنوان یک غذای ضروری در بسیاری از غذاهای روزمره به شمار می رفته است. با توجه به اینكه شیر ماده غذایی است كه  از سرعت فسادپذیری بسیار زیادی برخوردار می باشد تولید بهداشتی ، جمع آوری مناسب ،  اصول صحیح نگهداری و فراوری آن اهمیت فوق العاده زیادی دارد. ارتقا كیفیت شیر خام سبب بهبود در كیفیت انواع فرآورده ای لبنی بدست آمده از شیر می گردد. از آنجائیكه بعضاً فاصله مراكز تولید شیر تا كارخانجات لبنی زیاد بوده و در برخی از مناطق برای سرد نگه داشتن شیر خام تجهیزات سرمایشی لازم در دسترس نیست یكی از راههای مناسب برای حفظ كیفیت شیر در این مواقع، فعال كردن سیسم لاكتوپراكسیداز شیر می باشد.

 

 

شیر بطور طبیعی حاوی چند عامل ضد میكروبی است كه خاصیت باكتری استاتیك یا باكتریسید دارند و لاكتنین نامیده می شوند. مهمترین عوامل ضد میكروبی شیر عبارتند از:


· لیزوزیم

· لاكتوفرین

· لاكتوپراكسیداز

· ایمنوگلوبولین ها


 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:22 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی شبکه های عصبی

پاورپوینت بررسی شبکه های عصبی

پاورپوینت بررسی شبکه های عصبی در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات25
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات

توضیحات کامل

پاورپوینت شبکه های عصبی در 25 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مباحث :


آشنایی با شبکه های عصبی زیستی

معرفی شبکه های عصبی مصنوعی(ANNها)

مبانی شبکه های عصبی مصنوعی

توپولوژی شبکه üنرم افزارهای شبکه های عصبی

مقایسه ی مدل سازی کلاسیک و مدل سازی شبکه ی عصبی

فرآیند یادگیری شبکه

تجزیه و تحلیل داده ها توسط شبکه های عصبی مصنوعی

ایده ی اصلی شبکه های عصبی مصنوعی

مهم ترین تفاوت حافظه ی انسان و حافظه ی کامپیوتر

شبکه های عصبی در مقابل کامپیوترهای معمولی

معایب شبکه های عصبی مصنوعی

کاربردهای شبکه های عصبی مصنوعی



آشنایی با شبکه های عصبی زیستی


vاین شبکه ها مجموعه ای بسیار عظیم از پردازشگرهایی موازی به نام نورون اند که به صورت هماهنگ برای حل مسئله عمل می کنند و توسط سیناپس ها(ارتباط های الکترومغناطیسی)اطلاعات را منتقل می کنند.در این شبکه ها اگر یک سلول آسیب ببیند بقیه ی سلولها می توانند نبود آنرا جبران کرده و نیز در بازسازی آن سهیم باشند. vاین شبکه ها قادر به یادگیری اند.مثلا با اعمال سوزش به سلولهای عصبی لامسه، سلولها یاد می گیرند که به طرف جسم داغ نروند و با این الگوریتم سیستم می آموزد که خطای خود را اصلاح کند.back propagation of error)) vیادگیری در این سیستم ها به صورت تطبیقی صورت می گیرد، یعنی با استفاده ازمثال ها وزن سیناپس ها به گونه ای تغییر می کند که در صورت دادن ورودی های جدید سیستم پاسخ درستی تولید کند.


معرفی ANN ها


vیک سیستم پردازشی داده ها که از مغز انسان ایده گرفته و پردازش داده ها را به عهده ی پردازنده های کوچک و بسیار زیادی سپرده که به صورت شبکه ای به هم پیوسته و موازی با یکدیگر رفتار می کنند تا یک مسئله را حل کنند. v vدر این شبکه ها به کمک د انش برنامه نویسی ، ساختا ر داده ای طراحی می شود که می تواند هما نند نورون عمل کند.که به این ساختارداده node یا گره نیزگفته می شود.بعد باایجاد شبکه ای بین این node  ها و اعمال یک الگوریتم  آموزشی به آ ن،  شبکه را آموزش می دهند . v vدر این حافظه یا شبکه ی عصبی node  ها دارای دو حالت فعال(on  یا 1) وغیرفعال(   off یا 0) اند و هر یال (سیناپس یا ارتباط  بین node  ها)دارای یک وزن می باشد.یالهای با وزن مثبت ،موجب تحریک یا فعال کردن node غیر فعال بعدی می شوند و یالهای با وزن منفی node متصل بعدی را غیر فعال یا مهار(در صورتی که فعال بوده باشد) می کنند.

vANN ها در واقع مثلثی هستند با سه ضلع مفهومی  : .Iسیستم تجزیه و تحلیل داده ها .IIنورون یا سلول عصبی .IIIقانون کار گروهی نورونها (شبکه) ● vANN ها دست کم از دو جهت شبیه مغز انسا ن اند: .Iمرحله ای موسوم به  یاد گیری دارند. .IIوزن های سیناپسی  جهت ذخیره ی دانش به کار می روند.


vهوش مصنوعی و مدل سا زی شناختی سعی بر این دارند که بعضی خصوصیا ت شبکه های عصبی را شبیه سازی کنند. گرچه این دو روش ها یشان شبیه هم است، اما هدف هوش مصنوعی از این کار حل مسائل شخصی و هدف مدل سا زی شناختی ،ساخت مدلهای ریا ضی سیستم های نورونی زیستی می باشد .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:22 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی شبکه های عصبی مصنوعی

پاورپوینت بررسی شبکه های عصبی مصنوعی

پاورپوینت بررسی شبکه های عصبی مصنوعی در 85 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات85
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کامپبوتر و فناوری اطلاعات

توضیحات کامل

پاورپوینت شبکه های عصبی مصنوعی در 85 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه


شبکه عصبی مصنوعی روشی عملی برای یادگیری توابع گوناگون نظیر توابع با مقادیر حقیقی، توابع با مقادیر گسسته و توابع با مقادیر برداری میباشد. lیادگیری شبکه عصبی در برابر خطاهای  داده های آموزشی مصون بوده  و اینگونه شبکه ها با موفقیت به مسائلی نظیر شناسائی گفتار،  شناسائی و  تعبیر تصاویر،  و یادگیری روبات  اعمال شده است.

 

شبکه عصبی چیست؟


lروشی برای محاسبه است که بر پایه اتصال به هم پیوسته چندین واحد  پردازشی  ساخته میشود. lشبکه از تعداد دلخواهی سلول یا گره یا واحد یا نرون تشکیل میشود  که مجموعه ورودی را به خروجی ربط میدهند.

شبکه  عصبی چه قابلیتهائی دارد؟

محاسبه یک تابع  معلوم

تقریب یک تابع ناشناخته

شناسائی الگو lپردازش  سیگنال

یادگیری


 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:22 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت طرح پروار 100 راس گوسفند بلوچی

پاورپوینت طرح پروار 100 راس گوسفند بلوچی

پاورپوینت طرح پروار 100 راس گوسفند بلوچی در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات36
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت طرح پروار 100 راس گوسفند بلوچی در 36 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


رشد بی رویه جمعیت در اکثر کشورهای جهان مشکلات عدیده ای را بوجود آورده که به ناچار دولتمردان را به فکر چاره جویی واداشته است. ولی از آنجا که هیچ تصمیم و اقدامی در این زمینه، نتیجه آنی و فوری را در برنخواهد داشت بایستی بالاجبار جهت تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی جدی بود. این جمعیت متاسفانه از پراکنش نامتعادلی برخوردار بوده و فقط 3/1 آن در کشورهای پیشرفته مستقر می باشند و از طرفی کشورهای پیشرفته تولید80% پروتئین دامی جهان را دارا می باشند، از این نسبتها در می یابیم که بایستی فکر جدی در این خصوص برداشته شود تا این نسبت معکوس غذا و جمعیت به یک تعادل نسبی برسد. در آینده ما دیگر جنگهای نظامی را شاهد نخواهیم بود. بلکه جنگ آینده در خصوص غذا و تامین مایحتاج مورد نیاز هر جامعه  خواهد بود و در این میان کشورهایی می توانند روی پای خود بایستند که از تولیدات بالای محصولات کشاورزی و دامی برخوردار باشند و بتوانند علاوه بر تولید غذای مورد نیاز کشور خود، زمینه صادرات  این مواد و فرآورده ها را فراهم آورند.

یکی از راهکارهای عملی جهت رفع این نقیصه توجه جدی به امر دامپروری و از جمله تامین گوشت در جامعه می باشد. که از اهمیت ویژه ای برخوردار است. زمانی که در کشور بحران کمبود گوشت مطرح می گردد این موضوع نمایان تر و روشن تر جلوه گر خواهد شد. بطور کلی در گذشته و حال پروتئین حیوانی نقش عمده ای در تامین نیازهای غذایی داشته و مدارک نشان می دهد در جوامعی که از مقدار متنابهی مواد پروتئینی  حیوانی استفاده نموده اند از هوش و استعداد بالاتری برخوردار بوده اند.

امروزه در کشور ما، علیرغم واردات مواد غذایی، مصرف سرانه پروتئین دامی دارای متوسط 19 گرم در روز می باشد و این در حالی است که متوسط مصرف سرانه این ماده غذایی 24 گرم در روز و در کشورهای پیشرفته و توسعه یافته میانگین سرانه 3/57 گرم در روز می باشد F.A.O نقل شده است).


براساس استانداردهای جهانی مصرف سرانه گوشت قرمز سرانه 5/35کیلوگرم بایستی باشد که در کشورما این رقم حدود 20 کیلوگرم در سال است و اختلاف زیادی را نسبت به مصرف سرانه جهانی نشان می دهد. پس با توجه به این اختلاف جا دارد در این خصوص سرمایه گذاری انجام پذیرد. تا انشاء ا... در آینده نه چندان دور شاهد قطع وابستگی و حتی صادرات در این زمینه باشیم.

با توجه به این که ذائقه ی مردم ایران با گوشت گوسفند گرایشی بیشتر داشته، به نظر می رسد پروار بندی بره با نیاز جامعه هماهنگی بیشتری دارد.

در میان گوسفندان بومی ایران نژاد بلوچ سازگاری بیشتری با شرایط اقلیمی خراسان دارد.

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:22 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی تکنولوژی تعیین سطح در صنایع شیمیایی

پاورپوینت بررسی تکنولوژی تعیین سطح در صنایع شیمیایی

پاورپوینت بررسی تکنولوژی تعیین سطح در صنایع شیمیایی در 33 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی مکانیک

توضیحات کامل

پاورپوینت تکنولوژی تعیین سطح در صنایع شیمیایی در 33 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


مقدمه


nدر صنایع شیمیایی موارد بیشماری از نیاز به اندازه گیری سطح وجود دارد.اندازه گیری سطح مقدار مواد را در مقادیر اقتصادی  مطلوب حفظ کرده و کیفیت محصول را بهبود می بخشد. از طرفی با جلوگیری از سرریزی و توقف سیستم یا اشفتگی فرایند، خروجی واحد را افزایش میدهد و باعث صرفه جویی در وقت ،هزینه و یا جلوگیری از اشفتگی در ورودی سیستم می شود. علاوه بر اندازه گیری سطوح مایعات و جامدات ،اندازه گیری سطوح پودرها خمیرها ودوغاب در شرایط صنعتی پیچیده نیاز است که این عمل با بخار، غبار گرد و خاک ،دما و فشارهای بالاهمراه است.

برای اندازه گیری سطوح مواد، استفاده از یک تکنوژلوی مناسب نیست بلکه در ابتدا باید شرایط موجود بررسی شود سپس از تکنولوژی های متفاوت استفاده گردد.در بازار انتخاب های بیشماری وجود دارد که به طور کلی بر دو نوع اندازه گیری سطح متمرکز شده اند:

  1-اندازه گیری نقطه ای                   

 2-اندازه گیری پیوسته

در اندازه گیری نقطه ای ، سطح مواد را در یک نقطه از پیش تعیین شده بررسی میکنند، که به این ترتیب از سرریزی و یا پایین آمدن مواد جلوگیری میشود اما در اندازه گیری پیوسته بر سطح مواد دائما نظارت میشود و هر گونه تغییری ثبت می گردد.


بطور کلی اندازه گیری سطوح در صنایع شیمیایی به چهار شیوه زیر انجام میشود:


مکانیکی

الکترومکانیکی

فشاری

صوتی


 شناورهای مکانیکی و جابجا شونده ها:


شناورهای مکانیکی و جابجا شونده ها  برپایه یک  اصل ساده اندازه گیری می کنند. نیروی شناوری وارده بر یک جسم شناور برابربا وزن مایع جابجا شده است . بنابراین وقتی سطح مایع افزایش می یابد، وزن جابجا شونده کاهش می یابد . یک شناور با دانسیته پایین به یک میله افقی متصل است که به دیواره مخزن نصب شده است و به یک سوئیچ ارتباط دارد وقتی سطح مایع کم یا زیاد می شود سوئیچ باز یا بسته می گردد.


 

    تجهیزات اختلاف فشار به دلیل  کاربرد آسان جز وسایل عمومی در اندازه گیری سطح در صنایع شیمیایی هستند . قسمت فشار بالای آنها،به انتهای مخزن وصل میشود، درحالیکه قسمت کم فشاربه فضای بخار در بالای مخزن متصل است.اختلاف فشار اندازه گیری شده ، فشار ستون مایع در مخزن است . اگر دانسیته مایع ثابت باشد این عدد مربوط به سطح مایع است در غیر اینصورت ، تغییرات در ترکیب مایع یا دمای آن باعث تغییر وزن مخصوص و خطا در خواندن می شود . هر گونه تغییر در دانسیته همانند تغییرات دما نیاز به کالیبره مجدد دارد .

مزایا:

 تجهیزات اختلاف فشار مزایایی دارند که شامل نصب آسان در مایع تمیز و عاری از مواد جامد معلق است .

معایب:

نیاز به آب بندی سیال در مخازن تحت فشار و مشکلات مربوط به کالیبراسیون ودانسیته سیال ودما است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:21 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج در 12اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات12
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی خط تولید مربای هویج در 12اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

تهیه مربا، مارمالاد و ژله از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراورده‌ای است كه از میوه كامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست می‌آید. اساس تهیه مربا تشكیل ژل پكتین است.
پكتین كربوهیدرات محلول در آبی است كه در دیواره‌های سلولی یاخته‌های گیاهی یافت می‌شود.
از لحاظ شیمیایی پكتین پلی‌مری است كه از به هم پیوستن مولكول‌های اسید گالاكتوزوئیك تشكیل شده كه شكل اولیه آن در بافت‌های گیاهی به صورت پروتوپكتین نامحلول در آب بوده و در ساختمان آن همی‌سلولز، آرابان، گالاكتان و .... وجود دارد.
به هنگام رسیدن میوه تحت تاثیر آنزیم‌های پكتولیتیك و هیدرولیز عوامل مذكور پكتین ایجاد می‌شود. پكتین در حضور مواد قندی و محیط اسیدی قادر است ژل تشكیل دهد. به این دلیل معمولا میوه رسیده برای تهیه مربا مناسب است.
مربا باید بافت مالش‌پذیر و كوتاه داشته باشد و قطعات میوه در آن به آسانی قابل تشخیص باشند. جدا شدن میوه و دو فاز شدن محصول، كریستالیزاسیون قند و بافت سخت از عوامل نامطلوب كیفی در مورد مربا محسوب می‌شوند.


تولید مربا با روش سنتی

در روش سنتی به طور معمول برای هر سه كیلو میوه موردنظر  تقریبا 5/2 تا 3 كیلو شكر مصرف می‌شود و بنا به سلیقه و به تناسب میوه موردنظر، از طعم‌دهنده‌هایی مثل وانیل، گلاب، آب‌لیمو و دانه هل استفاده می‌شود.
پس از جدا كردن هسته، دم و یا پوست‌گیری و صاف كردن به تناسب بافت هر میوه و تركیب آن، اقداماتی برای بهبود طعم، رنگ و شفافیت مربا انجام می‌گیرد.

مثلا در آب آهك قرار دادن میوه برای تردتر شدن و یا در آب جوش قرار دادن برای اجتناب از سیاه شدن میوه و تلخی گرفتن از برخی میوه‌ها، اختلاط سفیده تخم‌مرغ با شربت برای سفیدتر كردن شربت و خیساندن در آب سرد برای نرم شدن بافت میوه از جمله این اقدامات است.

اما اصول كلی تهیه مربا به روش سنتی تقریبا برای تمامی میوه‌ها و خلال‌ها و سبزی‌های مشابه بوده است. پس از آماده‌سازی میوه اعم از شستن، پاك كردن ، اسلایس كردن، دم‌گیری یا هسته‌گیری در صورت لزوم، همراه با شربت یا پس از قوام آمدن شربت میوه را برای جوشیدن درون ظرف ترجیحا لعابی روی شعله قرار می‌دهند. پس از پخته شدن میوه و قوام مناسب شربت ضمن جدا كردن كف از سطح شربت و اضافه كردن مواد طعم‌دهنده دلخواه در اواخر پخت، مربا را از روی آتش برداشته پس از سرد شدن درون شیشه تمیز ریخته، معمولا شربت را صاف می‌كنند بعد به قطعات میوه اضافه می‌كنند

برای تهیه مرباهای سنتی رعایت برخی اصول مثل تهیه میوه از بهترین نوع، بدون لكه و كرم‌زدگی ضروری است. همچنین شربت باید كاملا غلیظ باشد و پس از سرد شدن به حالت كش‌دار از قاشق ریخته شود. همچنین به شربت مربایی‌ كه از میوه‌های شیرین تهیه می‌شود باید بعد از قوام آمدن، كمی ترشی در اواخر طبخ مربا افزود تا رنگ مربا تیره نشود.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:21 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 صفحه بعد