paperdownfile

محصولات دانشجویی

پاورپوینت بررسی جامع كلزا

پاورپوینت بررسی جامع كلزا

پاورپوینت بررسی جامع كلزا در 6 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات6
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی جامع كلزا در 6 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 

مقدمه:


کلزا با نام علمی Brassica napus با کمتر از 2% اسید اروسیک در زوغن و کمتر از 30 میکرومول گلوکوزینولات در کنجاله نوع خاصی از کلزای روغنی می باشد. که به کانولا معروف است این دو خصوصیت دانه، روغن کلزا را برای تغذیه انسان و کنجاله را به عنوان منبع پروتئین بالا برای تغذیه دام مناسب کرده است.

کلزا قرن سیزدهم در اروپا کشت می شد، اما احتمالاً کشت آن در آسیا به هزاران سال قبل بر می گردد. این گیاه در آسیا همیشه برای تغذیه انسان و در اروپا به عنوان منبعی برای روغن چراغ و روغن نرم کننده استفاده می شده است. در طول جنگ جهانی دوم، کانادا هزاران هکتار از اراضی خود را برای رفع نیاز نرم کننده های ناوگان دریایی به کشت این گیاه اختصاص داد ولی با جایگزینی موتور دیزل به جای موتور بخار این میزان کاهش یافت.

در سال 1971 رقم اسپان (Span) اولین واریته بااسید اروسیک کم و سه سال بعد رقم تاور (Tower) با مقدار اندک اسید اروسیک و گلوکوزینولات به عنوان اولین واریته های کانولا معرف شدند. نام کانولا در سال 1978 توسط انجمن روغن گیری غرب کانادا به ثبت رسیده و امروزه نیز برای توصیف کلزایی که دارای مقادیر اندک اسید اروسیک و گلوکز زینولات است، استفاده می شود. در سال 1985 در ایالات متحده، مصرف کلزای روغنی حاوی کمتر از 2% اسید اروسیک بدون ضرر تشخیص داده شد. یک سال بعد انجمن پزشکی قلب آمریکا از مردم این کشور قاطعانه درخواست کرد که مقدار اسیدهای چرب اشباع را در تغذیه روزانه خود کاهش دهند. روغن کلزا حاوی 6 درصد اسید چرب اشباع است که پایین ترین میزان در بین روغن های گیاهی تجارتی می باشد.


•دانه با کیفیت کانولا در سه گونه جنس براسیکا اصلاح شده است. کلزا (Brassica napus) که کلزای آرژانتینی یا سوئدی نیز نامیده می شود، اولین و مهمترین کانولای مورد کشت است. شلغم روغنی (B.Rapa) که کلزای لهستانی نیز نامیده می شود، دارای ارقام با کیفیت کانولا می باشد که در سطوح فراوان سازگار شده و کشت می شوند. همچنین در خردل هندی (B.juncea) لاین های با کیفیت کانولا شناسایی شده اند، اما هیچ واریته ای تا کنون معرفی نشده است. اکثر واریته های زمستانه کلزا که در ایالات متحده اصلاح شده اند از گونه B.napus می باشند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:54 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات

پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات

پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات29
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی عناصر غذایی و تغذیه باغات در 29اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




مقدمه


شناسایی وضعیت تغذیه ای باغهای میوه درمدیریت موادغذایی بمنظورافزایش تولیدوبهبودکیفیت میوه ها کاری ضروری واجتناب ناپذیراست.کاربردموادغذایی موردنیازدرزمان مناسب وبه مقدارمناسب برای سلامت باغهای میوه ضروریست. کاربرد موادغذایی موردنیازبه شکل صحیح نیزخیلی مهم است. همچنین وجودموادغذایی دریک محدوده مطلوب موجب افزایش رشد وتولید میشود . افزایش کمیت وکیفیت محصول درباغات میوه علاوه برخودکفایی وتامین موادغذایی موردنیاز مردم در داخل کشور از نظرصادرات نیز حائز اهمیت است.

 

  اهداف:


* افزایش عملکردمحصول درباغات میوه                               

* افزایش کیفیت وبازارپسندی محصولات باغی           

* افزایش خاصیت انباری ومدت زمان نگهداری میوه ها درسردخانه

* رفع علایم کمبودعناصرغذایی وکنترل ناهنجاریهای فیزیولوژیکی

* حفظ محیط زیست با مصرف بهینه کودهای شیمیایی

* بهداشت محصولات غذایی وتامین سلامت جامعه

* افزایش عمراقتصادی (مدت زمان بهره برداری) درختان میوه

* افزایش مقاومت درختان میوه به آفات وبیماریها


دستورالعمل اجرایی طرح

 تغذیه بهینه درختان میوه

1 –  چا لكود


روش چالكودكه درواقع نوع خاصی ازجایگذاری موضعی كودها می باشدیكی ازبهترین روشهایی است كه ضمن كاهش سطح تماس كودباخاك،موجب افزایش غلظت كوددرنزدیكی ریشه شده وازاین طریق رشدمطلوب درختان رافراهم می نماید.دراین روش درنزدیكی ریشه درخت چاله هایی حفركرده وسپس آنهارابامخلوط كودهای آلی وشیمیایی پرمیكنند.

 

روش اجرای طرح چا لكود


چاله هابایستی درقسمت انتهایی سایه اندازدرخت كه بیشترریشه های جوان وفعال دراین منطقه قرارمیگیرندحفرشوند،چون توانایی ریشه های جوان وفعال درجذب آب و عناصرغذایی بیش ازریشه های پیر 

می باشد.به علاوه باحفرچاله درچنین مناطقی به ریشه های اصلی وقطوردرختان صدمه ای واردنمی شود.محل چاله بایددرجایی باشدكه آب آبیاری حتمابه طریقی آن راخیس كند.بطوركلی برای هردرخت 10ساله یابالاتر2تا4چاله به عمق 40-50سانتی متروبه قطر30-40سانتی متردراطراف درخت ودرفاصله حداقل1تا1.5متری ازتنه درخت (بسته به سن درخت)ایجادمی شوند.

خاك خارج شده ازچاله هارابه صورت یكنواخت درفاصله بین ردیف های درختان پخش وازبازگرداندن دوباره آن به داخل چاله خودداری كنید.سپس كودهای شیمیایی توصیه شده راباكوددامی (برای هرچاله تقریبا2كیلوگرم كوددامی) مخلوط ودراواخرزمستان درچاله هاجایگذاری نمایید.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:53 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله

پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله

پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات16
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی غذا دادن روزانه گوساله  در 16اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


The Digestive system

در هنگام تولد معده ئ گوساله از4 قسمت تشكیل شده؛ نگاری و شكمبه و هزارلا و شیردان. 

شیردان تنها قسمت فعال معده می باشد.

شكمبه تنها قسمت از دستگاه گوارش است كه مسئول تخمیر دانه هاست.


Pre Ruminant Digestion

در زمان تولد شكمبه فاقد جمعیت میكروبی است.

آنزیم های هضمئ از شیردان و روده ئ كوچك ترشح میشوند(كیموسین،پپسین،رنین،اسید هیدروكلریدریك).

مایعات از طریق ناودان مری به شیردان می ریزند.

شكل گیری ناودان مری...


Rumen Development

رشد و توسعه ئ شكمبه از دو جهت صورت می گیرد: .1اندازه ئ فیزیكی اندام .2افزایش طول پاپیلا و ضخامت دیواره ئ شكمبه

تغزیه فقط با شیر←شكمبه ئ كوچك←عدم نشخوار صحیح

در نتیجه،افزایش ماده ئ خوراكی خشبی از هفته ئ اول ←افزایش توسعه ئ شكمبه.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:53 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها

پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها

پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات48
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی مکانیک

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی جامع پمپ ها در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx




پمپ ها

تعریف:


   وسیله ای است که برای جابجایی سیال از یک نقطه به نقطه دیگر استفاده می شود


تقسیم بندی پمپ ها :


پمپ های دینامیكی :

•       پمپ های گریز از مركز(توربوپمپها) •       پمپ های محیطی •       پمپ های خاص

پمپ های جابه جایی

• •       پمپ های گردش (دوار) •       پمپ های رفت و آمدی (پیستونی) •



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:53 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی پمپ های هیدرولیكی

پاورپوینت بررسی پمپ های هیدرولیكی

پاورپوینت بررسی پمپ های هیدرولیكی در 47اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات47
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی مکانیک

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی پمپ های هیدرولیكی در 47اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


 

پمپ های هیدرولیكی


•توجه به نفوذ روز افزون سیستم های هیدرولیکی در صنایع مختلف وجود پمپ هایی با توان و فشار های مختلف بیش از پیش مورد نیاز است . پمپ به عنوان قلب سیستم هیدرولیک انرژی مکانیکی را که توسط موتورهای الکتریکی، احتراق داخلی و ... تامین می گردد به انرژی هیدرولیکی تبدیل می کند. در واقع پمپ در یک سیکل هیدرولیکی یا نیوماتیکی انرژی سیال را افزایش می دهد تا در مکان مورد نیاز این انرژی افزوده به کار مطلوب تبدیل گردد.

•فشار اتمسفر در اثر خلا نسبی بوجود آمده به خاطر عملکرد اجزای مکانیکی پمپ ، سیال را مجبور به حرکت به سمت مجرای ورودی آن نموده تا توسط پمپ به سایر قسمت های مدار هیدرولیک رانده شود. •حجم روغن پر فشار تحویل داده شده به مدار هیدرولیکی بستگی به ظرفیت پمپ و در نتیجه به حجم جابه جا شده سیال در هر دور و تعداد دور پمپ دارد. ظرفیت پمپ با واحد گالن در دقیقه یا لیتر بر دقیقه بیان می شود.

•نکته قابل توجه در در مکش سیال ارتفاع عمودی مجاز پمپ نسبت به سطح آزاد سیال می باشد ، در مورد روغن این ارتفاع نباید بیش از ۱۰ متر باشد زیرا بر اثر بوجود آمدن خلا نسبی اگر ارتفاع بیش از ۱۰ متر باشد روغن جوش آمده و بجای روغن مایع ، بخار روغن وارد پمپ شده و در کار سیکل اختلال بوجود خواهد آورد . اما در مورد ارتفاع خروجی پمپ هیچ محدودیتی وجود ندارد و تنها توان پمپ است که می تواند آن رامعین کند.


پمپ ها در صنعت هیدرولیک

پمپ های با جا به جایی غیر مثبت (پمپ های دینامیکی)

•پمپ ها با جا به جایی غیر مثبت : توانایی مقاومت در فشار های بالا را ندارند و به ندرت در صنعت هیدرولیک مورد استفاده قرار می گیرند و معمولا به عنوان انتقال اولیه سیال از نقطه ای به نقطه دیگر بکار گرفته می شوند. بطور کلی این پمپ ها برای سیستم های فشار پایین و جریان بالا که حداکثر ظرفیت فشاری آنها به ۲۵۰psi تا۳۰۰۰si محدود می گردد مناسب است. پمپ های گریز از مرکز (سانتریفوژ) و محوری نمونه کاربردی پمپ های با جابجایی غیر مثبت می باشد.



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:53 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی فیزیولوژی دستگاه گوارش

پاورپوینت بررسی فیزیولوژی دستگاه گوارش

پاورپوینت بررسی فیزیولوژی دستگاه گوارش در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات48
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی فیزیولوژی دستگاه گوارش در 48اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


Microanatomy of the Gut
The Basic Plan

•شكل مقطع  عرضی روده را نشان میدهد كه از داخل به خارج شامل لایه های:

مخاط Mucosa

زیر مخاط  Submucosa

عضله صاف  Musculari

سروز Serosa • • •


Nerve supply

•پاراسمپاتیك:

–تحریك سبب انقباض عضله صاف و افزایش ترشح

–نورونهای پیش عقده ای در دو قسمت قرار دارند:

در اعصاب كرانیال( زوجهای VII و IX و X) و در نخاع ساكرال ( S2-S4)

زوج VII به غدد زیر زبانی و تحت فكی

–زوج IX به غده پاروتید

زوج X به مری،معده،لوزالمعده، روده كوچك و بیمه ابتدائی روده بزرگ

–اعصاب ساكرال به سیگموئید، ركتوم

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:53 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی الگوریتم های ژنتیك

پاورپوینت بررسی الگوریتم های ژنتیك

پاورپوینت بررسی الگوریتم های ژنتیك در 54اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات54
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی الگوریتم های ژنتیك در 54اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 

 

مروری بر مطالب


مقدمه و تاریخچه

روند الگوریتم‌های ژنتیك

مزایا و معایب الگوریتم‌های ژنتیك

پارامتر‌های كنترل

حل TSP با استفاده از

GAجمع‌بندی


مقدمه و تاریخچه


GA بعنوان دسته‌ای از الگوریتم‌های تكاملی

ابداع توسط آقای John Holland در سال 1975 در میشیگان

شبیه‌سازی روند GA بر اساس روند تكاملی طبیعت

پایه‌گذاری بر اساس نظریه آقای چارلز داروین

روشی برای جستجو در فضاهای بزرگ

كاربرد در مسائل بهینه‌سازی


مقدمه:


الگوریتم ژنتیک از اصول انتخاب طبیعی داروین برای یافتن فرمول بهینه جهت پیش بینی یا تطبیق الگو استفاده می کند.

الگوریتم ژنتیک  یک تکنیک برنامه نویسی است که از تکامل ژنتیکی به عنوان یک الگوی حل مسئله استفاده می کند.

الگوریتم ژنتیک برای مسائل جستجو و بهینه سازی بکار برده می شود.

هنگامی كه لغت تنازع بقا به كار می‌رود اغلب بار ارزشی منفی آن به ذهن می‌آید. شاید همزمان قانون جنگل به ذهن برسد و حكم بقای قوی‌تر!

طبیعت مناسب ترین‌ها (Fittest) را انتخاب می ‌كند نه بهترین‌ها.


 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:53 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی سازگاری های عضلانی متعاقب تمرینات ورزشی

پاورپوینت بررسی سازگاری های عضلانی متعاقب تمرینات ورزشی

پاورپوینت بررسی سازگاری های عضلانی متعاقب تمرینات ورزشی در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات35
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت سازگاری های عضلانی متعاقب تمرینات ورزشی در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:52 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان

پاورپوینت بررسی سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان

پاورپوینت بررسی سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان در 18اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


سازمان های ارائه دهنده بهداشتی درمانی در جهان

vدرروزگاران گذشته،هرچند وقت یكباربیماری وبا،طاعون،آبله ونظایرآن در كشورهای جهان همه گیر می شد ومیلیونها نفر را نابود می كرد.اولین حركت درجهت كنترل بیماریهای واگیرداروتوجه به بهداشت ملی توسط جمهوری ونیزدر سال     1328 میلادی بودكه بیماری های همه گیر مانند وبا و طاعون راجزءقوانین قرنطینه قرار داد.


nدر سال 1851برای نخستین بار پزشكان كشورهای مختلف در پاریس،دراولین كنفرانس بین المللی بهسازی شركت كردند وتعهد نمودند با همكاری یكدیگر بر علیه بیماریهای همه گیر مبارزه كنند.این كنفرانس در ادامه كار خود در سالهای آتی پیشنهاد ایجاد یك دفتر بین المللی بهداشت عمومی رامطرح نمود.این دفتر در سال 1909 به صورت رسمی در مقر دائمی خود در پاریس آغاز به كار نمودووظیفه این دفتر،جمع آوری اطلاعات مهم وقابل توجه بهداشتی و موضوعات وابسته به دولتها بود.


سازمان بهداشت جامعه ملل

|در فاصله دو جنگ اول ودوم (1918-1914)این سازمان تشكیل شدكه در زمینه های مالاریا،سرطان،استاندارد مواد زیستی،مسكن تیفوس،آموزش بهداشت وپزشكی،استاندارد كردن داروها وتغذیه فعالیت داشت .


اداره رفاه وبارتوانی سازمان ملل
U.N.R.R.A

در سال 1943 این اداره جهت رفع اثرات جنگ جهانی دوم ایجاد شد و دارای یك بخش بهداشت بود.

سازمان بهداشت جهانی(W.H.O)
World Health Organization

Ïآغاز بكار(W.H.O)درسال 1945 در ضمن كنفرانسی بود كه جهت تاسیس سازمان ملل در سانفرانسیسكو برگزار شد. W.H.Oبه صورت رسمی به عنوان یك سازمان تخصصی در هفتم آوریل 1948آغاز بكار كرد. Ïهدف از تشكیل این سازمان ،دستیابی همه افراد به بالاترین سطح سلامت است.برخورداری از بیشترین استاندارد قابل دسترسی سلامت،یكی از حقوق اساسی همه انسانها بدون توجه به تفاوتهای نژادی، مذهبی،سیاسی وشرایط اجتماعی واقتصادی است


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:52 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

پاورپوینت بررسی فرایند تخمیر شیر

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات114
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیپزشکی

توضیحات کامل

پاورپوینت فرایند تخمیر شیر در 114اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


تخمیر فراورده های حیوانی

oمهمترین فراورده های تخمیر شده حیوانی عبارتند از: فراورده های تخمیر شده شیر، فراورده های تخمیر شده گوشت و فراورده های دریایی تخمیر شده

3-1 فراورده های تخمیر شده شیر oهمان طوری كه نام این گروه از فراورده ها نشان می دهد ماده اولیه تولید آنها شیر است، كه ممكن است به صورت طبیعی و یا پس از تغلیظ نسبی، مورد استفاده قرار گیرد. تخمیر اصلی این فراورده ها تخمیر لاكتیك است كه باعث انعقاد شیر می گردد.

فراورده های تخمیر شده شیر را به طور معمول به دو گروه تقسیم می كنند: شیرهای تخمیر شده و پنیرهای تخمیر شده هر گروه به طور جداگانه مورد بررسی قرار می گیرد. در تولید پنیرهای تخمیر شده به طور معمول بخشی از آب و تركیبات شیر پس از انعقاد حذف می شود.


شیرهای تخمیر شده

oتاریخچه شیرهای تخمیر شده بسیار قدیمی است. منشأ اصلی آنها را آسیای مركزی می دانند. ولی به طور مطمئن هر جا كه دامداری بوده این فراورده ها هم كم و بیش تولید می شده اند. مهم ترین شبرهای تخمیر شده شناخته شده عبارتند از: ماست، دوغ كره كشت شده، دوغ بلغاری، شیر اسیدوفیل، كفیر، كومیس، اسكایر و تیت. فراورده های دیگری من و بیش مشابه فراورده های مذكور، و یا به طور كامل مشابه آنها، ولی با نام های دیگری، در كشورهای مختلف نیز تولید و مصرف می گردند.


oبرخی از متخصصان، شیرهای تخمیر شده را بر اساس درجه حرارت تخمیر، یا به بیان دیگر، حرارت بهینه مایه های میكروبی مورد استفاده در تولید آنها، به دو گروه تقسیم می كنند o

. فراورده های تخمیرهای گرمادوست وفراورده های تخمیرهای میاندوست حرارتی.

شیرهای تخمیر شده ای كه با تخمیرهای گرمادوست تولید می شوند:

اصطلاح «گرمادوست» در اینجا در مورد تخمیرها ویا مایه هایی كه برده می شود كه حرارت بهینه آنها بین 37 تا 45 درجه سانتی گراد است و میكروب هایی كه در این تخمیرها یا مایه های آنها وجود دارند، به طور معمول، گونه های مختلف جنس های لاكتوباسیلوس و استرپتوكوكوس هستند. مهمترین فراورده این گروه، ماست است


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:52 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 صفحه بعد