paperdownfile

محصولات دانشجویی

پروژه كارآفرینی طرح کنسرو سازی

پروژه كارآفرینی طرح کنسرو سازی

پروژه كارآفرینی طرح کنسرو سازی در 63 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات63
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی طرح کنسرو سازی در 63 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

 

فصل اول: كلیات

1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام:

2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی

3ـ1ـ نحوه بسته بندی و ظروف بسته بندی

4ـ1ـ نشانه گذاری

5ـ1ـ مصارف عمده محصول

6ـ1ـ ارائه دیدگاههای كلی در مورد قیمت و بازار فروش

7ـ1ـ قیمت فروش

فصل دوم بررسی های فنی

1ـ2ـ ارزیابی روشهای مختلف تولید

1ـ1ـ2ـ اصول كلی و عملی فرآیند تولید:

2ـ2ـ بررسی مناطق، مراحل، شیوه های كنترل كیفیت

1ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت مواد اولیه:

2ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت حین فرآیند:

3ـ2ـ2ـ كنترل كیفیت محصول و بسته بندی

3ـ2ـ تعیین محدوده ظرفیت تولید:

4ـ2ـ بررسی ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

5ـ2ـ موازنه جرم و انرژی

6ـ2ـ بررسی تأسیسات عمومی كارخانه

7ـ2ـ بررسی نیروی انسانی

8ـ2ـ زمین و زیر بنا

1ـ8ـ2ـ مساحت سالن تولید:

2ـ8ـ2ـ مساحت انبارها :

3ـ8ـ2ـ مساحت تأسیسات تعمیرگاه و آزمایشگاه:

4ـ8ـ2ـ مساحت ساختمانهای اداری ـ رفاهی ـ خدماتی:

فصل سوم: محاسبات اقتصادی

1ـ3ـ سرمایه ثابت .......................

2ـ3ـ سرمایه در گردش ....................

3ـ3ـ هزینه ثابت تولید...................

4ـ3ـ هزینه متغیر تولید .................

محاسبات قیمت تمام شده...................

محاسبات قیمت فروش

 

1ـ1ـ تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام

لوبیا چیتی:

برای تهیه كنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است.

بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممكناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه های با رطوبت بالاتر از 13 درصد ممكن است كپك زده باشند.

محتویات موجود در 100 گرم لوبیا چیتی عبارتند از :

كالری: 338     پروتئین: 6/22  چربی: 6/1 كربوهیدرات:9/55

نخود سبز:

گونه های نخود سبزPisum sativum بدو صورت برای تولید كنسرو مورد استفاده قرار می گیرد یكی نخود سبز یا در واقع نخود نارس كه دارای رنگ سبز و بافت نرم است. و دیگری نخود رسیده كه مراحل تكامل آن به اتمام رسیده است. برای داشتن محصول با كیفیت بالا باید از نخود سبز درجه (1) استفاده شود.

محتویات موجود در 100 گرم نخود سبز عبارتند از:

كاری: 91   پروتئین 7  چربی: 4/0  كربوهیدرات: 15

 

2ـ1ـ تعریف ـ ‌ویژگی ها ومشخصات محصولات تولیدی

كنسرو لوبیا چیتی

تعاریف:

عبارتست از لوبیا چیتی  (phaseolus volgarris) پخته شده با سس گوجه فرنگی و كمی نمك كه در ظروف فلزی غیر قابل نفوذ بسته بندی می گردد. در صورتی علاوه بر لوبیا چیتی و سس گوجه فرنگی و روغن مواد غذایی دیگری نظیر شكر، آبلیمو، پیاز، سیر، نشاسته، سبزی، ‌ادویه و نمك به آن افزوده می گردد.

رنگ:

منظور از رنگ لوبیا چیتی كنسرو شده رنگ ظاهری لوبیا چیتی است كه پس از ریخته شدن و نگاهداری در سس گوجه فرنگی به خود می گیرد و معمولا بین قرمز مایل به زرد روشن تا رنگ طبیعی سس گوجه متغیر است.


طعم و بو:

منظور از طعم و بوی كنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی مخلوطی از دو حس چشائی و بویایی در مورد لوبیا چیتی پخته و سس گوجه فرنگی است.

كیفیت پخت:

منظور از كیفیت پخت تأثیر میزان پخت بر روی بافت لوبیا چیتی است.

وزن آبكش شده:

عبارتست از نسبت لوبیا چیتی موجود در قوطی به وزن كل محتوی قوطی

پری:

منظور از پری نسبت حجم محتوی كنسرو (به وسیله لوبیا و سس گوجه) پر به حجم كلی قوطی.

PH:

عبارتست از لوگاریتم غلظت یون H+

نمك:

نمك طعام یا تركیب كلرورسدیم مورد استفاده در صنایع غذایی

شكر:

ساكارز متبلور


روغن:

منظور از روغن انواع اسیدهای چرب اشباع نشده خوراكی كه منشأ گیاهی داشته و در حرارت معمولی به صورت مایع است.

فلزات محتوی:

منظور از فلزات محتوی وجود احتمالی فلزاتی كه ورود آن در مواد غذایی در حین عمل آوری یا نگهداری به وسیله ابزار تولید و مواد اولیه و قوطی امكان دارد.

حشرات:

منظور از حشرات بندپایان شش پائی كه بعضی از گونه های آنها به محصولات كشاورزی در صحرا یا انبار حمله كرده و موجب خسارت می شود.

مواد خارجی:

هر گونه ماده ای كه به غیر از مواد كنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه باشد مانند: شن ـ خاك ـ‌ قطعات گیاهی .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:22 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی راه‎اندازی كارگاه ساخت ماشینهای مرتبط با تزریق سیمان و استحكام خاك

پروژه كارآفرینی راه‎اندازی كارگاه ساخت ماشینهای مرتبط با تزریق سیمان و استحكام خاك

پروژه كارآفرینی راه‎اندازی كارگاه ساخت ماشینهای مرتبط با تزریق سیمان و استحكام خاك در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی راه‎اندازی كارگاه ساخت ماشینهای مرتبط با تزریق سیمان و استحكام خاك در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست

 

 

فصل اول‎- مشخصات ارائه‎دهندگان طرح و مدارك فنی و سوابق كاری مربوطه

 

فصل دوم‎- روشهای استحكام خاك و تزریق دوغاب و تجهیزات مربطه

 

- پیشگفتار فنی

 

- درباره ریزشمعها (میلر و پایل) در پایدارسازی بسترها

 

- تعریف كلی، فواید، كاربرد و مراحل اجرا

 

- معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای میار و پایل

 

- درباره روش میخ‎كوبی (‎Nailting) در پایدارسازی دیوارها

 

-  تعریف كلی، فواید، كاربرد و مراحل اجرا

 

- معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای عملیات ‎Nailing

 

 - تزریق سیمان بدون استفاده از اجزای فلزی

 

- تزریق تحكیمی

 

- تزریق آب‎بندی

 

- تزریق تماسی

 

فصل سوم‎- عنوان تشریح طرح كسب و كار

 

- عنوان

 

- بیان‎ابزارو‎تجهیزاتی‎كه در حوزه‎تعریف طرح‎بود و امكان‎ساخت یا ارائه خدماتشان وجود دارد

 

 

 

شرح دستگاه‎ها و خدمات هدف‎گذاری شده

 

- در پیرامون دستگاه تولیدی اول پاورپك

 

- مزایا

 

- مشخصات فنی

 

- شرح اجزاء و نحوه عملكرد دستگاه نمونه اول پاورپك

 

- تصاویر دستگاه ساخته شده

 

- در پیرامون دستگاه تولیدی نمونه اول شمع‎كوب

 

- مزایای انتصاری دستگاه شمع‎كوب ساخته شده

 

- مشخصات فنی

 

- شرح اجزاء و نحوه عملكرد دستگاه شمع‎كوب

 

- تصاویر دستگاه ساخته شده

 

- فصل چهارم‎- برنامه اجرایی

 

- استراتژی كلی جهت تحقق اهداف و اجرای طرح

 

- پیرامون لزوم تسریع در اجرای سفارشات دستگاه‎ها

 

- برنامه اجرایی سال اول شروع طرح

 

- كارگاه

 

- ابزار و تجهیزات متناسب با برنامه یكساله اول

 

- نیروی انسانی مورد نیاز

 

- تمهیدات اندیشیده شده برای تبلیغ و بازاریابی

 

- تمهیدات اندیشیده شده برای خرید سریع و اقتصادی مواد اولیه و دور زدن واسطه‎ها

 

- جدول مراكز شناسایی شده برای خرید سریع و اقتصادی مواد اولیه مورد نیاز

 

- دریافت خدمات از سایر مشاغل

 

- فرایند تولید

 

 فصل پنجم‎- تحلیل بازار

 

- چشم‎انداز آینده

 

- پیش‎بینی فروش سال  اول

 

- سایر تولیدكنندگان

 

- بررسی جنبه ریسك‎پذیری طرح

 

 فصل ششم‎- بررسی جنبه‎های مالی و اقتصادی طرح

 

فصل هفتم‎- تجزیه و تحلیل و نتیجه‎گیری

 

 

مشخصات فردی و تحصیل و فنی

نام و نام خانوادگی ارائه‎دهندگان: 1- علی نعمتی 2- ناصر نعمتی

1- علی نعمتی شیزری

فرزند قدرت‎اله‎، شماره شناسنامه 3338، متولد: 1351 تهران، تحصیلات: دیپلم ماشین‎افزار، كدملی: 1-589611‎-005.

مدارك فنی

- دوره 18 ماهه ایران و آلمان در رشته‎ مكانیك صنایع

- كارت مربیگری مكانیك صنایع از اداره كل فنی و حرفه‎ای كرج

- مدرك نقشه‎كشی صنعتی درجه دو

- مدرك فرزكاری درجه دو

سابقه كاری

- نیروی فنی معاونت سابق خدمات فنی شركت ایران‎خودرو به مدت 4 سال با زمینه فعالیت آهنگری، ساخت سازه‎های فلزی، نصب و راه‎اندازی خطوط تولید

- نیروی فنی در شركت نوفنی (فعال در امر استحكام خاك) به مدت چهار سال با زمینه فعالیت مكانیك ماشین‎آلات، ساخت ماشین‎آلات، برق صنعتی، كار اجرایی در كارگاه‎های استحكام خاك در نقاط مختلف كشور و سرپرستی كارگاه اجرایی       

 

 

2- برنامه نعمتی شیزری

فرزند: قدرت‎اله، شماره شناسنامه: 1182، متولد: 1353 تهران، تحصیلات: دیپلمه ریاضی و فیزیك،‌ دیپلمه ماشین‎افزار، فوق دیپلم قابسازی، كد ملی: 1-062785-007.

مدارك فنی

- فوق دیپلم قالبسازی از مركز آموزش انقلاب اسلامی

- دوره 18 ماهه ایران و آلمان در رشته ماشین‎افزار‎- فرز تخصصی

- دوره برنامه‎نویسی ماشینهای ‎CNC در دانشگاه علم و صنعت

- دوره اپراتوری ماشینهای ‎CNC در دانشگاه علم و صنعت

سابقه كاری

1- شركت باهر خودرو و (سازنده سگ دست پراید) به مدت 2 ماه.

2- شركت محور خودرو به عنوان اپراتور تراشی ‎CNC و سنگ محور به مدت سه ماه

3- صنایع كودك گیاهی به عنوان اپراتور فرز ‎CNC واحد قالبسازی به مدت 9 ماه.

4- شركت قالبهای پیشرفته ایرانخودرو با زمین فعالیت فرزكاری، تراشكاری، برنامه‎نویسی و اپراتوری وایراكات، ‎CMM و بازرسی كنترل حین ساخت به مدت چهار سال.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:22 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی پرورش قارچ خوراکی

پروژه كارآفرینی پرورش قارچ خوراکی

پروژه كارآفرینی پرورش قارچ خوراکی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

 

پروژه كارآفرینی پرورش قارچ خوراکی در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه
 


قارچ ها بسیار متنوع وگوناگونند دسته ای  تک سلولی هستند  که بیشتر  بیماریزا می باشند  که موجب بروز  بیماریهای  قارچی در انسان  و گیاهان  می شوند .  شایعترین آنها قارچ  کچلی  و  دیگر قارچهایی است که روی پوست بدن جانداران به ویژه گوشتخواران ضایعاتی مانند نوعی بیماری پوستی بوجود می آورد و از برخی جانوران چون سگ و گربه به انسان سرایت می کنند و یا قارچی که بر روی بوته تیره گندمیان نشو و نما می کند که موجب خسارت به محصول شده و بیماری زنگ را ایجاد می کند. گروهی به صورت توده ای به رنگهای  مختلف  در روی موادغذایی و میوه ها زندگی می کنند.


 

تاریخچه پرورش قارچ خوراکی

 

تاریخ مصرف قارچهای خوراکی به عنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور بر می گردد . حتی انسانهای نخستین از خواص ویژه قارچها اطلاع داشته اند .

آزتکها از قارچها به عنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می کردند و قارچ را گوشت خدا می نامیدند .

قارچها به سه دسته تقسیم شده اند که عبارتند از :

1- قارچهای دارویی

2- قارچهای خوراکی

3- قارچهای سمی

 

قارچهای خوراکی و سمی

 

سوال معمول از یک قارچ شناس ، چگونگی تشخیص قارچ خوراکی از قارچ سمی است . وافعیت این است که تشخیص ظاهری این قارچها بسیار مشکل است .

هر چند بعضی افراد شیوه های ساده ای را برای تشخیص صحرایی این قارچها توصیه کرده اند ، لیکن به علت نبود اطمینان و کارایی دقیق این روشها ، تنها راه مطمئن ، شناسایی دقیق آنهاست .

به همین دلیل راه حل صحیح این است که گونه های مختلف قارچ خوراکی را به دقت شناسایی کرده و از مصرف قارچهای شناخته نشده ، خودداری شود . حتی شناسایی خانواده و جنس نیز کفایت نمی کند . زیرا در بسیاری از خانواده ها و جنسها ممکن است گونه های خوراکی و غیر خوراکی وجود داشته باشد .

در هنگام برخورد اولیه با قارچ جدید ، حتما باید جانب احتیاط را رعایت کنیم ، چون احتمال بروز حالت حساسیت و سمیت نسبت به آن در انسان وجود دارد .

در جنس (آمانیتا) گونه های بسیار سمی و کشنده ایی وجود دارد . بنابراین از مصرف این گروه از قارچهای کلاهکدار باید جدا خودداری کرد .

قارچ های خوراکی :


قارچ های پرورشی که در محیط مصنوعی با تنظیم میزان رطوبت درجه گرمای مناسب و آماده سازی خاک محل کشت پرورش داده می شوند. این گونه قارچ ها در سطح وسیع در جا هایی به نام ( خانه یا سالن قارچ) بطور صنعتی بذر پاشی و محصول برداری می شوند. برای تهیه محیط کشت در متون جعبه کم عمق چوبی را پر از خاک برگ می کنند و به مدت 4 روز در اتوکلاو می گذارند تا عاری از هر گونه باکتری و بذر های قارچ سمی شود سپس رشته های (تان یا میسیلوم)را در این محیط کشت می کنند. پس از سه هفته قارچ ها سر از زمین بیرون می آورند. مهمترین قارچ هایی که از دید اقتصادی درامدزا و از نظر ارزش غذایی بر دیگر قارچ ها برتری دارند عبارتند از :


1. قارچ صدفی
Pleurotus Osteratus
2.
قارچ دکمه ای
Agaricus Bisporus
3.
قارچ معمولی
Agaricus Bitorqis

قارچ منشا انواع آنزیم ها است به همین دلیل در آزمایشگاهها قارچ را به عنوان جزء اصلی محیط کشت نمونه های آزمایش پزشکی و میکروبها به کار می گیرند. قارچ گران قیمت چینی به نام Tremella Fuciformissقارچی است گندرو با گونه گوش طلایی که شبیه گل ارکیده است بسیار مطبوع است. و گونه دیگر گوش نقره ای یا Silver Ear است که خوراکی می باشد و طرفداران  بسیار زیادی در ایلات متحده دارد به طوری که موسسه بزرگی مانند Kennett در پنسیلوانیا که درصد زیادی از قارچ آمریکا را تامیین می کند بیشترین فروش را از این نوع دارد.کشت قارچ در کشور ما با تمام جوانی پیشرفتهای چشمگیری داشته است. این پیشینه شریف تلاش نوینی است بر پایه سنتی و با استفاده از تجربه های دیرین نیاکان کشاورزمان و بر فرهنگ پر بار چندین سره تکیه دارد. کشت و پرورش قارچ در چنین زمینه ای همراه با استفاده از دانش امروز و تکنولوژی پیشرفته و به روشهای اصولی و فنی انجام می گیرد


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:21 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی تولید آجر ماشینی

پروژه كارآفرینی تولید آجر ماشینی

پروژه كارآفرینی تولید آجر ماشینی در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات39
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی تولید آجر ماشینی در 39 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه

صنعت و تکنولوژی عطیه خداوند متعال برای گذران زندگی مردم است و بدون اتکا به فن آوری روز تحقق عدالت اجتماعی امکان پذیر نیست، یا بسی دشوار است. اندیشه حکومت اسلامی موید علم و صناعت برای اداره مطلوب و عادلانه جامعه است. استخدام تکنولوژی مناسب برای رونق اقتصادی و افزایش تولید از سویی و تسلط کامل بر اطلاعات اجتماعی و ایجاد زمینه توزیع (عادلانه ثروت) و کالا با توجه به رشد جمعیت در جهان کنونی در جهت تحقق اهداف نظام ارزشی اسلام ضروری است. تولید بدون اتکا بر علم و تکنولوژی جان نمی گیرد پس از پیروزی انقلاب اسلامی علی رغم مشکل آفرینش های استکبار جهانی، حرکت در مسیر رشد و توسعه و استفاده روز افزون از تکنولوژی مدرن بی وقفه در کشور جریان داشته است و تولید هر روز رونق بیشتری یافته که شاخص های رشد به ویژه در برنامه های توسعه عمرانی کشور موید این حقیقت است و اما امروز که کشور گام در راهی بسی دشوار و طولانی نهاده است این صنعت وعلم است که می تواند دوشادوش مسئولان حرکت کرده و موجب اعتلای ایران اسلامی گردد، بنابراین با توجه به اشتیاق دولت در امر خصوصی سازی و واگذاری سرمایه به صاحبان خصوصی به ویژه در بخش صنعت این امکان فراهم گردیده تا صاحبان علم و دانش با تکیه بر همکاری دولت تحولی عظیم در حیطه صنعت و تولید ایجاد کنند.

طرح حاضر قطره ای از دریای بیکران است که اگر به دریاچه حرکت و تلاش بپیوندد و یاری لطف الهی به اقیانوس تحول خواهد رسید و این تحول ثمره ای بس شیرین برای کشور همیشه جاودانمان ایران خواهد داشت.

بخش اول: معرفی

1- نام و مشخصات سهامداران:

فاطمه بهادری با 30% سهام شرکت، سمت مدیریت را در دست گرفته است.

آمنه شجاعی با داشتن 52% درصد سهام شرکت، سمت مدیرعامل را در شرکت داراست

مابقی سرمایه شرکت توسط افراد خارج از شرکت تأمین گردیده است.

2- مشخصات محل اجرای طرح:

استان خراسان شمالی در شهر بجنورد در ابعاد و مساحت هزار و ششصت متر مربع- کیلومتر یا جاده بجنورد، شیروان سمت چپ جاده خاکی واقع است محیط تولیدی

و محل استرار و کارمندان هفده شهریور جنب دبیرستان سمیه است.

3- عنوان محصول یا محصولات و ظرفیت تولید:

ردیف

نام محصول

ظرفیت تولید سالانه

واحد

قیمت فروش کنونی هر واحد در بازار

1

آجرسفال استاندارد

-

قالبی

550

2

آجر تیغه 20-10

-

قالبی

1300

3

آجر تیغه 23-5/13

-

قالبی

1950

4

آجر تیغه 23-15

-

قالبی

2190

 

4- میزان سرمایه گذاری:

سرمایه کل شرکت 000/000/660 ریال است


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:21 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی شرکت کامپیوتری

پروژه كارآفرینی شرکت کامپیوتری

پروژه كارآفرینی شرکت کامپیوتری در 69 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات69
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی شرکت کامپیوتری در 69 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه:

نیاز به موفقیت (NEED FOR ACHIEVEMENT) یک عامل بالقوه در کارآفرینی است که می تواند باعث رشد و توسعة اقتصادی شود. نیاز به موفقیت گونه ای ویژه از انگیزه به شمار می‌آید که شامل یک احساس درونی و قوی نسبت به موفقیت است. این نیاز برمبنای انتظار انجام کارهای بهتر و سریع تر از دیگران یا انجام بهتر این کارها نسبت به گذشته است. شواهد متعددی، وجود ارتباط بین سطح انگیزة موفقیت و قابلیت پیشرفت یک جامعه را نشان می دهند. این شواهد به این موضوع اشاره دارند که انگیزة موفقیت می‌تواند پیشرفت اقتصادی و تکنولوژیکی را تغذیه کند و موجب گسترش آن شود

کارآفرینی، مفهومی است که همراه با خلقت بشر وجود داشته است. به تعبیری دیگر، کارآفرینی، کانون و مرکز ثقل کار و تلاش و پیشرفت بشر در عصر مدرنیته، تلقی می‌شود. به زبان ساده، ”کارآفرینی“ همان فرایند تاسیس و یا توسعه کسب‌وکار، برمبنای یک فکر و ایده نو است. کارآفرینی، به منظور رشد و نمو در جوامع، نیازمند وجود فرهنگ خاصی است. با توجه به اهمیت کلیدی کارآفرینی در اقتصادهای نوین (ایجاد شرکتهای کوچک و متوسط)،‌ کشورهای مختلف، برنامه‌های مفصلی را برای بسط چنین فرهنگی در جامعه خود تدارک دیده‌اند تا بتوانند همچنان مسیر رشد و پویایی‌شان را ادامه دهند. بنابراین، شناسایی عوامل موثر بر ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در جامعه و نیز ویژگیهای منحصر به فرد کارآفرینان در سازمان شغلی یک فرد در دنیای امروزین به عنوان عنصر رشد و توسعه از ابعاد مختلف اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی محسوب می­شود؛ به گونه­ای که عنصر کارآفرینی به عنوان موتور حرکتی تولید و توسعه اقتصادی و از سویی پرورش‌دهنده و تقویت کننده روحیه سرمایه­گذاری و بهره­وری در نیروی انسانی تلقی می­شود. از همین رو مقاله حاضر نیز با دیدگاه توصیفی- تحلیلی، مؤلفه­ها و عوامل تأثیرگذار بر ایجاد و توسعه فرهنگ کارآفرینی در سازمانها را برشمرده و به تشریح هر یک از آنها می­پردازد.

لذا در صدد شدیم با توجه به نیاز بازار و پیشرفت سریع و روزافزون علم کامپیوتر و دیجیتال در ایران و بالاخص خراسان شمالی طرحی را مبنی بر افتتاح شرکت کامپیوتر در شهرستان بجنورد ثبت و فعالیت خود را آغاز کنیم و این طرح را با تطبیق دادن اصول طرح کارآفرینی کسب و کار به صورت مکتوب به مرحله اجرا درآورم.

- بخش معرفی

الف – نام و نشانی متقاضیان

 

* حقیقی :

ردیف

نام و نام خانوادگی

نوع پست/ سمت

تحصیلات

تجربه

1

رضا صادقی

مدیر عامل

لیسانس

1سال

 

 

* حقوقی :

نام شرکت

نوع شرکت

تعداد و نوع سهام

شماره ثبت

محل ثبت

تاریخ ثبت

صبا رایانه

خصوصی

خاص

2040

بجنورد

16/1/1388

 

 

*نام و مشخصات سهامداران عمده:

ردیف

نام و نام خانوادگی

سمت

درصد سهام

تعداد  سهام

مبلغ سهام

1

رضا صادقی

مدیر عامل

50%

50

000,000,30

2

جعفر رضایی

نایب ریس

50%

50

30.000.000

 

 

ب - مشخصات محل اجرای طرح :

 

* استان :                                خراسان شمالی

* شهرستان :                                     بجنورد

*بخش:                                   مرکزی

 

*- ابعاد و مساحت محل اجرای طرح :

یک واحد اپارتمان تجاری به مساحت 60 متر مربع ویک واحد آپارتمان مسکونی

* نزدیک ترین شهر و فاصله آن تا محل کسب و کار:

نزدیک ترین شهر به حوزه فعالیت آشخانه و دورترین آن شهرستان جاجرم است

*فاصله محل استقرار کسب و کار تا جاده اصلی ،نوع راه و جاده مربوطه:

محل کسب وکار در محدوده شهر بوده و فاصله تا جاده اصلی ندارد

*امکانات تامین مواد و لوازم در محل:

شامل 2 نوع میباشد:

1- امکانات رفاهی:در همان آپارتمان استقراری محل کسب وکار

2- امکانات مربوط به کسب وکار که مواد اولیه آن از طریق شرکت های معتبر در تهران تهیه میشود

*امکانات تامین نیروی کار ماهر در منطقه

برای راه اندازی شرکت نیاز به حداقل 4 نفرنیروی کار به طور تمام وقت نیاز داریم که میتوان از طریق آزمون استخدام ویا از طریق روزنامه های استانی اقدام نمود


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:21 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی کارخانه تولید ماکارانی

پروژه كارآفرینی کارخانه تولید ماکارانی

پروژه كارآفرینی کارخانه تولید ماکارانی در 22 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم8 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی کارخانه تولید ماکارانی در 22 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه:

با رشد علم و همچنین به وجود امدن ذائقه هاوسلیقه ای گوناگون وبا متعدد شدن نیاز آدمی مواد غذایی خام طبیعی جواب گوی نیاز بشری نشد و از آنجا بشربا اجرای روشهاوشیوه های متعدد توانسته است نیاز های غذایی خود را بر اورده ساخت.

انسان برای تبدیل وساخت این گونه مواد غذایی خام نیاز به دستگاه ها وتجهیزات دارد.ماکارونی نیز محصولی است که مواد اولیه آن آرد و آب است که توسط دستگاه ها با همدیگر مخلوط شده اند تبدیل ماکارونی می شود .

اکنون ما می خواهیم وظیفه فنی یک کارخانه غذایی که عبارتست از تبدیل مواد خام فساد پذیر حاصل از مزارع باغات و غیره به یک فراوردههای غذایی پایدار ، بعنوان مثال تبدیل یک ماده خام غیرخوراکی (آرد )به یک فراورده خوراکی (ماکارونی ) تبدیل کرد .

نقش اقتصادی یک کارخانه مواد غذایی ، عبارتست از افزودن ارزش محصولات خام (یا به عبارتی تولید محصولی با ارزش افزوده بالا ).

دادن سود به سرمایه گذاران ، اشتغال زایی جهت مدیران ، گارگران و مزرعه داران ، فراهم نمودن زمینه فعالیت برای تولید کنندگان وسازندگان ترکیبات مصرفی ، مواد بسته بندی و ماشین الات .

بازار مصرف ملاحضات اقتصادی ، نیروی انسانی مورد نیاز ، مبنای طراحی کارخانه شرح فرایند و جدولهایی که حاوی اطلاعاتی در رابطه با هزینه کلی کارخانه (سرمایه گذاری اولیه مورد نیاز )هزینه ماشین آلات ، مووارد جانبی وهزینه جانبی می باشند .

اکنون می خواهیم اطلاعاتی درباره کارخانه ماکارونی 114 شیروان شرح دهیم

موقعیت جغرافیایی این کارخانه واقع در کیلومتر6 جاده شیروان، قوچان است .

جواز های کسب این کارخانه شامل 1.پروانه ساخت 2. پروانه بهره برداری و پروانه تولید 4. پروانه مسئول فنی است .

بدون پروانه مسئول فنی هیچ کاری برای این کارخانه نمی شود انجام دهیم زیرا این پروانه در گرو پروانه های مسئول کنترل کیفیت یا مسئول فنی اداره نظارت است .

شماره ثبت این کارخانه 185 است وتاریخ تاسیس این کارخانه شامل دو مرحله است 1. در تاریخ 1374 عملیات کلنگزنی انجام شد در سال 6/6/1379 به بهره برداری رسید و در سال 1380 موفق به دریافت مهر استاندارد ملی شد که با رعایت استاندارد 213 ، 2393 از علامت استاندارد ایران برای فرآورده های ماکارونی رشته ای با نام تجاری 114 استفاده می کند .

ظرفیت اسمی و ظرفیت عملی این کارخانه 5 تن در روز 125 در ماه و 1500 تن درسال است .

نیرو های انسانی که در این کارخانه مشغول به کار هستند شامل 26 نفرند که این 26 نفر در قسمت های  مختلف کارخانه مشغول به کار هستند

1. 7 نفر در قسمت تولیدکارخانه مشغول به کارند  

2. 4نفر در قسمت بسته بندی کارخانه مشغول به کارند  

3. 5نفر در قسمت برش کارخانه مشغول به کارند  

4. 1 نفر مسئول تاریخ زدن است

5. 4 نفر مسئول کارهای جانبی وحمل واگن ها هستند

6. 4 نفر مسئول نگهداری و پخش هستند

7. 1 نفر هم که مسئول کنترل کیفیت به عنوان مهندس شیمی صنایع غذایی در کار خانه مشغول به کار است و25 نفر دیگر نیروی ماهر در کار هستند

   همه این کارکنان طبق قانون کار حقوق دریافت میکنند که کل حقوق دریافتی این 25 نفر 40000000 ریال است .

 

سرمایه:

سرمایه اولیه این شرکت 60000000  ریال بود .

در حال حاضر کل سرمایه این شرکت 4500000000 ریال است که این سرمایه شامل 3000000000 ریال سرمایه ثابت و  1500000000 ریال سرمایه متغییر است


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:21 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی (شركت تولیدی گلسان) تولید یخچال خانگی

پروژه كارآفرینی (شركت تولیدی گلسان) تولید یخچال خانگی

پروژه كارآفرینی (شركت تولیدی گلسان) تولید یخچال خانگی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی (شركت تولیدی گلسان) تولید یخچال خانگی در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست:

1)بخش معرفی

(1-1)نام ونشانی متقاضیان

(2-1)مشخصات اجرای طرح

(3-1)ترسیم كروكی

(4-1)عنوان کالا: یخچال خانگی

(5-1)میزان اشتغال زایی طرح                                 

 2)خلاصه مدیریتی

(1 ـ2) چگونگی بکارگیری به عنوان كالای سرمایه ای،واسطه ای ومصرفی

3) تجزیه وتحلیل صنعت

  (1ـ3)برآورد مشکلات فعلی در زمینه ی تولید کالا در داخل کشور و

چگونگی رفع آن

(2-3)ه دیدگاههای کلی درمورد جهت و بازار فروش

4- معرفی محصول

(1-4) تعریف محصول،ویژگی ها و مشخصات

5-برنامه عملیاتی تولید

(1-5) روشهای مختلف تولید محصول

(2-5) روشهای مختلف مونتاژ محصول و انتخاب روش مناسب

 (3-5) خط تولید یخچال ـ فریزر

 (4-5) دستگاه ها وتجهیزات مورد نیاز تولید و مونتاژ

(5ـ5)تجهیزات و تاسیسات عمومی وآزمایشگاهی

(6-5) سازندگان مواد اولیه و قطعات

(7-5) شركت تولیدی گلسان

 

 

1-بخش معرفی:

1-1-نام ونشانی متقاضیان:

حقوقی:

نام شركت:گلسان  نوع شركت:سهامی خاص

تعداد سهام:10000  شماره ثبت:7865

محل ثبت:مشهد      تاریخ ثبت:7/7/87

نام ومشخصات سهامدران عمده:

نام ونام خانوادگی :اعظم عادلی            تعداد سهام:3500    مبلغ سهام:5000

نام ونام خانوادگی :مریم غنی ابادی            تعداد سهام:3500    مبلغ سهام:5000

2-1-مشخصات اجرای طرح:

استان:خراسان رضوی   شهرستان:مشهد

ابعاد ومساحت محل اجرای طرح:

زمینی به مساحت 500متر  شهر نزدیك:مشهد            

فاصله تاجاده اصلی:2كیلومتر به بزرگراه


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:20 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی شرکت بیمه ای پوشش گر شرق

پروژه كارآفرینی شرکت بیمه ای پوشش گر شرق

پروژه كارآفرینی شرکت بیمه ای پوشش گر شرق در 65 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات65
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی شرکت بیمه ای پوشش گر شرق در 65 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

قسمت اول :  فصل اول

تاریخچه بیمه:

بخش اول: تاریخچه بیمه در جهان

پیشینه:

بیمه كه شكل تكامل یافته تعاون وهمكاری بین افراد است از روزگار قدیم وبه اشكتل مختلف وجود داشته كه در اینجا به چند نمونه اشاره میشود:

1- هامورابی پادشاه بابل در2000 سال قبل از میلاد مسیح قوانینی وضع كرده بود كه بر اساس آن كاروان هایی كه كالاهای تجاری حمل می كردند مورد حمایت قرار می گرفتند؛ بدین صورت كه اگر مال التجاره های آنان مورد دستبرد،سرقت ویا حتی سایر حوادث قرار می گرفت وبه آنها خسارت وارد می شد اهالی شهر بلبل آن خسارتها را جبران می كردند.

2- در مصرقدیم، سنگتراشان ومومیاگران قوانینی وضع كرده بودند كه در صورت فوت هر یك از اعضا سایرین هزینه های كفن ودفن او را بپردازند ویا وراث اورا مورد حمایت قرار دهند .

3- بیمه كه شكل واقعی – ونه امروزی – اولین بار برای حمایت كشتی های تجاری در برابر خطرات دریا و دزدان دریایی بوجود آمد . ساز وكار این حمایت نیز از طریق وام دریایی بود؛ بدین صورت كه وام گیرنده متعهد بود چنانچه كشتی حامل كالای او سالم به مقصد برسد مبلغی را به عنوان حق التضمین به وام دهنده بدهد ، اما اگر كشتی در اثر این دو عامل از بین می رفت وام دهنده از اصل وفرع وام خود صرفنظر         می كرد.

پیدایش بیمه:

تا قرن 14 میلادی بیمه به شكل كنونی وجود نداشت وحتی بیمه های حمل ونقل دریایی كه قبل از این زمان رایج بود منضم به قرارداد حمل ونقل كالا در كشتی بود وبه شكل مستقل نبود . قرن 14 مبدا پیدایش بیمه به شكل كنونی است ،از اواخر این قرن قرارداد بیمه از قرارداد حمل كالا در كشتی جدا شد وپس از آن بیمه های مستقل به سرعت رشد كردند.

یك قرن پس از آن عده ای از بازرگانان وتجار حرفه خود را منحصرا بیمه گری قرار دادند وبدین ترتیب بیمه گری حرفه ای رسما از قرن 15 شروع شد.

از نظر تاریخی بیمه های دریایی قدیمی ترین نوع بیمه ها هستند . پس از آن به ترتیب بیمه های آتش سوزی ، عمروسایر بیمه ها بوجود آمدند .

در مورد بیمه های آتش سوزی باید بگوییم كه این بیمه از گذشته های دور در برخی كشورهای اروپایی  نظیر بلژیك وآلمان وجود داشته است. مثلا در قرن 16 میلادی در شهرهای شمالی آلمان نظیر هامبورك، شهرداری ها اداراتی بنام دفتر آتش تشكیل داده بودند كه در مقابل دریافت مبلغی ، خسارتهای وارده به افراد بیمه شده را كه ناشی از آتش سوزی بود جبران می كردند. اما رشد وتوسعه بیمه آتش سوزی به آتش سوزی بزرگ لندن در سال 1666 باز می گردد. اولین بیمه نامه عمر نیز در سال 1583 میلادی (قرن 16) در كشور انگلستان صادر شد. بیمه های تامین اجتماعی نیز در یكصد ساله اخیر پا به عرصه وجود گذاشتند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:20 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی ) تحت وب

پروژه كارآفرینی اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی ) تحت وب

پروژه كارآفرینی اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی ) تحت وب در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی اتوماسیون سیستم حمل و نقل درون شهری (تاکسی تلفنی ) تحت وب در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

  1. شرح پروژه                                                                         
  2. نرم افزارهای مورد استفاده                                                      
  3. طراحی فرم ها                                                                                
  4. امکانات                                                                                        
  • بازیابی                                                                         
  • اعطای اشتراک                                                                
  • گزارش گیری                                                               
  • وضعیت مالی                                                                
  • ورود به بانک                                                               

5- سخن آخر                                                                        


شرح پروژه

تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند.

یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است.

در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه برای همگان پدیده ای توجیه شده است و در کمترین زمان ممکن بصورت یکی از لوازم ضروری زندگی انسان در آمده است.

زندگی ماشینی ای که بدون کامپیوتر اگر متوقف نشود، حتماً مختل خواهد شد. بارزترین ویژگی کامپیوتر که امروزه انسانها را ناچار به استفاده گسترده از آن نموده است، انجام عملیات تکراری، حجیم و کسالت آور به دفعات و در زمانی بسیار کم است.

ایده انجام این پروژه نیز بر اساس همین تفکر شکل گرفته است یعنی انجام حجم زیادی از عملیات تکراری در زمانی کم. درست است که این طرح، طرح جدید و تازه ای نیست و در گذشته نیز اجرا شده است، اما به نظر من تمرین بسیار خوبی است برای آشنایی با روش ها، اصول و مراحل ایجاد یک پروژه و ارتباط نزدیک و تنگاتنگ با مسائلی که در رابطه با هر پروژه وجود دارد.

اولین گام برای بررسی پروژه، آشنایی با محیط های کاری و مکانهایی است که از این نوع نرم افزارها استفاده می کنند. ارتباط نزدیک با این مکانها، باعث می شود که به طور دقیق و کامل بتوان سیستم را ارزیابی نمود و از نقائص و نیازهای سیستم با خبر شد تا با آگاهی کامل، سیستمی جدید و کارآمد، جایگزین سیستم های قبلی ناکارآمد شود. شاید نیاز به این نرم افزار در محیط های کوچک کاری و آژانس هایی که محدوده بسیار کوچکی را تحت پوشش دارند، احساس نشود و سیستم های قبلی به نظر مفیدترباشند. اما این سیستم های ناچیز، مدنظر این پروژه نیست. پروژه به طور قطع جوابگوی سیستم های بسیار بزرگتر و عظیم تر از این تفکر محدود است.

به عنوان مثال شبکه تاکسی 133 و یا 129 که محدوده فعالیتشان بسیار وسیع است و تمامی شهر را در بر می گیرد ، مد نظر ماست.

با ارزیابی و بررسی دقیق این دو شبکه، در جریان روند کار و سرویس دهی آنها از سالهای ابتدایی تأسیس تا کنون که چیزی قریب به پنج سال می باشد قرار گرفتم . یک سیر صعودی پیشرفت بسیار جالب توجه که پرداختن به آن خالی از لطف نیست. به عنوان مثال، شبکه تاکسی 133 را بررسی می کنیم که در هر روز با هجده اپراتور تلفنی و ده اپراتور بیسیم، 6000 مشترک را در سطح شهر، سرویس دهی می کند. در سالهای ابتدایی تأسیس شبکه روند کار به این صورت بود که اپراتور تلفن، پس از تماس مشتری، کلیه اطلاعات لازم را به صورت دستی در فرم هایی که مخصوص همین کار طراحی شده بود، ثبت می نمود. سپس فرم را به اتاق دیگری که مخصوص اپراتور بیسیم بود بصورت فیزیکی منتقل می کرد تا سرویس مربوطه اعزام شود و در انتها این فرمها همه در جایی نگهد اری می شدند و بصورت پرونده مشترکین در می آمدند. از همین توضیح مختصر می توان شاهد اتلاف حجم وسیعی از زمان و انرژی بود. انتقال فیزیکی فرمها از مکانی به مکان دیگر، ثبت دستی فرمها که معمولاً عاری از اشتباه نیست، نگهداری از حجم روز افزون پرونده ها، همه و همه مسائلی بود که این شبکه را به سمت استفاده از فن آوری سوق داد.

امروزه پس از تماس هر مشتری، اپراتور تلفن اطلاعات را در نرم افزار مربوطه در فرمهای مخصوص، ثبت پایگاه  داده می کند و این فرم ها از طریق سرور شبکه به اپراتور بیسیم ارسال می شود و عمل سرویس دهی در زمان قابل قبولی انجام می گیرد و دیگر نگرانی از بابت پرونده ها و نگهداری از آنها وجود ندارد. سرور شبکه مکانی بسیار امن برای حفظ و نگهداری از آنهاست.

با شرایط امروزه و حجم وسیع سرویس دهی ، می توان وضعیت این شبکه را بدون استفاده از کامپیوتر تصور نمود. در هر روز اپراتورها می بایست 6000 مرتبه، 6000 فرم را در چندین طبقه ساختمان بالا و پایین ببرند که نتیجه آن افزایش قابل توجه و توجیه شدنی زمان سرویس دهی، هدر دادن نیروی انسانی و اتلاف وقت و انرژی است. وضعیت تأسف باری که بدون استفاده از کامپیوتر ، نرم افزار و شبکه از آن گریزی نیست.

پس از ایجاد انگیزه برای انتخاب این پروژه، بررسی دقیق سیستم را آغاز نمودم. شناسایی نیازهای سیستم و اپراتورها، کمبودها و کاستی ها و شناسایی انتظارات کاربران از سیستم به عنوان سیستمی قابل اعتماد و دقیق ، اولین مرحله انجام کار بود.

ضمناً قابلیتی که به این نرم افزار افزوده می شود (که در حال حاضر در سیستم مورد استفاده آنها وجود ندارد) قابلیت اتصال به اینترنت و دریافت پاره ای از اطلاعات مورد نیاز مشتریان و رانندگان از طریق وب سایت است. به این صورت که رانندگان و مشترکان می توانند از این طریق از وضعیت مالی خود و پرداخت وجوهات اطلاع پیدا کنند بدون اینکه نیاز باشد به صورت فیزیکی به محل آژانس مراجعه کنند و پرونده خود را دریافت نمایند. ضمناً بصورت ماهیانه مابین مشترکین قرعه کشی انجام می گیرد و نتایج قرعه کشی در انتهای هر ماه از طریق وب سایت قابل دسترسی است. البته محتاج به ذکر نیست که وب سایت آژانس، امکان افزودن قابلیت ها و امکانات زیادی را داراست اما فعلاً دسترسی به همین اطلاعات برای افراد کافیست و ترجیح داده می شود مابقی اطلاعات بصورت پایگاه داده در اختیار آژانس باشد.

.

.

.

 

سخن آخر ...

در این چند صفحه سعی بر آن شد تا شرح تقریباً کاملی از فرم ها و جداول لازم برای ایجاد پروژه داده شود و تصور نسبتاً کاملی راجع به نرم افزار برای خواننده ایجاد گردد. در این مجال کوتاه از ذکر مسائل جزئی تر پرهیز شده و توصیف جزئیات و پیاده سازی آنها موکول به بخشی عملی پروژه گردیده است.

امید است تا با یاری خداوند و راهنمایی های ارزنده اساتید محترم جناب مهندس پور محقق و جناب مهندس مغانی ، این پروژه هرچه زودتر تکمیل شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:20 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی احداث شركت ماكارونی

پروژه كارآفرینی احداث شركت ماكارونی

پروژه كارآفرینی احداث شركت ماكارونی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات55
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی احداث شركت ماكارونی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

بخش اول: كلیات طرح تهیه ماكارونی

 

ـ مقدمه

مصرف انواع ماكارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، كشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به كار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماكارونی عادت كرده اند. اتخاذ سیاست خود اتكایی در جهت میل به استقلال اقتصادی كشور ایجاب می كند كه تولید ماكارونی با استفاده از ماد اولیه داخلی و مطابق طبع و ذائقه مورد نظر مردم كشورمان مورد حمایت قرار گیرد كه امكانات جالبی برای تهیه انواع ماكارونی سالم فراهم می نماید. گسترش بهره برداری از ماكارونی برای تولید آن ضمن اینكه گام مهمی در جهت توسعه كشاورزی از نظر مواد اولیه و حمایت از زارعین كشور می باشد فرآورده حاصله نسبت به ماكارونی های موجود در استان از ارزش غذایی بالاتری برخوردار می باشد. در حال حاضر واحدهای ماكارونی در نقاط مختلف كشور به ظرفیت اسمی حدود 10 هزار تن در سال در حال بهره برداری است.

امید است با بهره برداری از این كارخانه گامی در جهت افزایش تولید و قطع وابستگی برداشته و نیز خدمتی به كشور، مردم و منطقه محسوب می گردد.

 

 

 

 

ـ نتایج آمارگیری صنایع رشته و ماكارونی:

 

گزارش زیر نتایج آمارگیری از كارخانجات رشته ماكارونی سازی ایران می باشد. از 78 كارخانه تهیه رشته و ماكارونی كه تماماً خصوصی می باشند تقریباً از صد در صد كارخانجات كشور آمارگیری به عمل آمده است.

نتایج آمار گیری به عمل آمده شامل موارد زیر می باشد:

تعداد واحدها، وضع مملكت، تعداد پرسنل، میزان مواد اولیه مصرفی عمده و غیر عمده ، مواد شیمیایی و میزان وابستگی آنها، میزان فرآورده های تولیدی و نیز اشكالات تهیه مواد بسته بندی و اشكالات تولیدی( شامل اشكالات فنی كمبود قطعات یدكی) با بررسی كه در مورد اشكالات اساسی كارخانجات به عمل آمده و می توان نتیجه گرفت كه در زمینه مواد اولیه بیته بندی و تولیدی اشكال اساسی وجود دارد.

ظرفیت اسمی كارگاههای ماكارونی طبق مواد موجود در گرمخانه‌ها كه محاسبه شده حدود 960000 تن در سال به ازاء هشت ساعت كار روزانه بدست آمده است.

وابستگی ماشین آلات در خط تولید ماكارونی نداریم و دستگاههای تولیدی واحد ماكارونی در كارخانجات تولیدی میكرون‌ (نور افشان) ، بهنام ، فرهمند و  ساخته میشود و توسط متخصصان كارخانجات سازنده در محل نصب می گردد.

1ـ تعداد واحدها وضع مالكیت بصورت در صد كارخانجات بر مبنای تعداد در كل و همچنین تعداد كاركنان مطابق جدول زیر مشخص می گردد.

 

 

 

 

 

 

 

تعداد كل كارخانه

درصد دولتی و ملی شده

درصد خصوصی

درصد مختلط

تعداد كل كاركنان

داخلی

فصلی

78

ــ

100%

ــ

11270

2008

 

 

ـ فرآورده های تولیدات كارخانجات رشته و ماكارونی:

 

 

ردیف

نام ماده

نام واحد

میزان تولید در سال 75

میزان تولید در سال 76

ملاحظات

1

2

انواع ماكارونی

رشته

تن

تن

75228

11353

960000

20606

 

 

 

ظرفیت اسمی آمارگیری شده 960000 تن در سال بر اساس مقدار مواد موجود در گرمخانه طبق آمار موجود می باشد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:20 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 صفحه بعد