paperdownfile

محصولات دانشجویی

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاه زینتی

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاه زینتی

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاه زینتی در 52 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات52
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاه زینتی در 52 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست عناوین پرورش گل و گیاه زینتی

پیشگفتار

مقدمه

 

فصل اول  : کلیات

الف : تعاریف مفاهیم و اصطلاحات

ب: تعریف و تشریح موضوع تحقیق

 ج : اهداف پروژه

 

فصل دوم : جمع آوری مقدماتی اطلاعات ( پیشینه طرح )

تاریخچه تولید و پرورش گل و گیاه در ایران

 

فصل سوم :  برنامه عملیاتی

الف : تهیه و تبدیل مواد اولیه

ب : خدمات شرکت

ج : روشهای بازار یابی و تبلیغات

 

فصل چهارم : نیروی انسانی

كروكی كارگاه

چارت تشكیلاتی

 

فصل پنجم  : منابع مالی

الف : ضوابط جواز تاسیس و گذفتن مجوز

ب : توجیه اقتصادی طرح :

فهرست منابع

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:18 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی تولید ترانس

پروژه کارآفرینی تولید ترانس

پروژه کارآفرینی تولید ترانس در 65 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات65
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی تولید ترانس در 65 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست عناوین تولید ترانس

 

پیشگفتار

مقدمه

 

فصل اول  : کلیات

الف : تعاریف مفاهیم و اصطلاحات

ب: تعریف و تشریح موضوع تحقیق

 ج : اهداف پروژه

 

فصل دوم : جمع آوری مقدماتی اطلاعات ( پیشینه طرح )

1-تاریخچه تولید ترانس در ایران

2- تاریخچه طرح

 

فصل سوم :  برنامه عملیاتی

الف : تهیه و تبدیل مواد اولیه

ب : خدمات شرکت

ج : روشهای بازار یابی و تبلیغات

فصل چهارم : نیروی انسانی

الف : نمونه برنامه زمانبتدی برای یك سال كاری 

ب : چارت  تشكیلاتی

ج : سایت پلان طرح

 

فصل پنجم  : منابع مالی

الف : ضوابط جواز تاسیس و گذفتن مجوز

ب : توجیه اقتصادی طرح :

ترازنامه

تراز آزمایشی

صورت سود و زیان

صرتحساب سرمایه

فهرست منابع

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:18 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی تولید خوراك دام

پروژه کارآفرینی تولید خوراك دام

پروژه کارآفرینی تولید خوراك دام در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات46
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی تولید خوراك دام در 46 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

مقدمه

 

فصل اول : توجیه اقتصادی طرح

ارزش و اهمیت اقتصادی طرح

میزان مفید بودن طرح برای جامعه

میزان سودآوری طرح

میزان اشتغال زایی طرح

موقعیت جغرافیایی و اقتصادی محل اجرای طرح

 

فصل دوم : نیروی انسانی و تجهیزات

 

مشخصات نیروی انسانی ازنظر تخصص و توانایی

نمودار نیروی انسانی

تجهیزات مورد نیاز و نقشه استقرار آنها

مواد مصرفی مورد نیاز

زمان بندی اجرای پروژه

روش تامین منابع مالی

روش بازاریابی و تبلیغات

مراحل جواز تاسیس و تقاضانامه

تقاضانامه

گزارشی ازیك واحد تولید خوراك دام

 

فصل سوم : جداول و نمودارها

 

عنوان طرح

محل اجرای طرح

مشخصات متقاضیان

محصول

زمین

محوطه سازی

ساختمان سازی

ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی

شرح مختصر فرایند و نمودار تولید

تاسیسات

وسایل حمل و نقل داخل كارخانه

مواد اولیه و بسته بندی

آب و برق و سوخت مصرفی

برآورد هزینه تعمیرات و نگهداری

برآورد حقوق و دستمزد نیروی انسانی

برآورد سرمایه ثابت

هزینه های قبل ازبهره برداری

برآورد سرمایه در گردش

نحوه سرمایه گذاری

برآورد هزینه استهلاك

هزینه های تولید سالیانه

قیمت تمام شده محصول

قیمت فروش محصول

محاسبه نقطه سربه سر

سود و زیان ویژه

ارزش افزوده خالص و ناخالص و نسبت های آن

سرمایه ثابت سرانه

كل سرمایه گذاری سرانه

شرح بازدهی سرمایه

دوره بازگشت سرمایه


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:17 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای

پروژه کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای

پروژه کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای در 41 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات41
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

شرح مختصری از پروژه

 

این پروژه كه ما در مورد آن تحقیق كرده ایم در مورد یك اغذیه فروشی واقع در گوهردشت می باشدو در آن تمامی فعالیت های مالی و غیرمالی و همچنین چگونگی طراحی و تاسیس آن و كسب جواز آن از ادارات مختلف را جمع آوری كرده ایم .

 

 

 

 

 

پروژه کارآفرینی طراحی و تاسیس اغذیه فروشی زنجیره ای در 41 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:17 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی

پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی

پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات55
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی آموزشگاه موسیقی در 55 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه:

یكی از مسایل فرهنگی مهم در هر جامعه ای هنر و آموزش هنر می باشد . چرا كه نیروی حیات و شادمانی در جامعه تزریق كرده باعث نشاط و آ ر امش اعضای جامعه می گردد در این میان هنر اول یعنی موسیقی جایگاه ویژه ای را دارد چرا كه بیشترین اثرات در باز شدن ذهن و بالا بردن قدرت فراگیری برای محصلان و ایجاد ثبات شخصیت و بالا بردن اراده و اعتماد به نفس و جلوگیری از افسردگی در بین جوانان وآحاد جامعه می گردد.

همچنین اینكه یكی از ابزارهای تجارت و تبلیغات عنصر موسیقی است كه نباید نادیده گرفته شود و نیز اكنون كه دنیای تبلیغات غرب با انواع روشها با یك هجوم فرهنگی غربی مابی فرهنگ و تمدن ایران اسلامی و جوانان ما را تهدید می كند استفاده وآموزش به جای هنر موسیقی در این راستا می تواند نقش مهمی را بر عهده داشته باشد. لذا می با یست با برنامه ریزی صحیحی ، منطقی،ارزشی و بلند مدت و ایجاد و حمایت از تشكلهای فرهنگی و هنری و سرمایه گذاری درست و عاقبت اندیشانه در این حوزه بستری مناسب برای جهش هنری و ارزشی و مبارزه ای فرجام انگیز برای جلوگیری از هجوم فرهنگ منحط بیگانه بوجود آ وریم . اكنون زمان مبارزه اندیشه است و این زمان بیش از هر چیز به نوع آوری و آموزش و پرورش در حوزه فرهنگ

و هنر نیازمندیم تا بتوانیم سرزمینی آ باد با فرهنگی دیرینه را برای مردمی شاد و آگاه و وطن شناس و وطن دوست با اراده و قوی برای همیشه به ارمغان آوریم.

 

 

 

 

 

 

تاریخچه آموزشگاه

آموزشگاه موسیقی آوا واقع در شیراز پل معالی آباد طبقه فوقانی نان بهنان که در تاریخ 1380 تاسیس و شروع به کار کرده است . 

 

بیان مسئله

هنر موسیقی و تاسیس آموزشگاه موسیقی برای پایداری هنر موسیقی در کشور

 

روش تحقیق

این تحقیق طوری تنظیم می شود كه با بررسی به مساله تحقیق ، فرضیه تحقیق ، مشکلات و راهکارهای موجود طرح و توجیه اقتصادی طرح  و در آخر به نتیجه گیری می پردازد.

 

فرضیات تحقیق

1- اهمیت  آموزش موسیقی به کودکان استثنایی

2- نوع برنامه‌ها در موسیقی درمانی

3- اهمیت آموزشگاه موسیقی

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:17 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاهان زینتی قاصدک 45 ص

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاهان زینتی قاصدک 45 ص

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاهان زینتی قاصدک در 45 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات45
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی پرورش گل و گیاهان زینتی قاصدک در 45 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

خلاصه وتاریخچه طرح

موضوع طرح :پرورش گل و گیاهان زینتی قاصدک

ظرفیت : 900 هزار شاخه گل بریده و 20 هزار گلدان گیاه آپارتمانی

محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر كشور

سرمایه گذاری كـل: 53/635 میلیون ریال

سهم آوردة متقاضی: 53/65 میلیون ریال

سهم تسهیلات: 570 میلیون ریال

دورة بازگشـت سرمایه: 25 ماه

تاریخچه طرح : 5/5/ 1384

بیان مسئله

پرورش گل و گیاهان زینتی

 

 

 

فرضیات موجود

1-  میزان تولید گل و گیاهان زینتی ایران در برنامه دوم چه تغییراتی داشته است؟

سطح زیر كشت گل‌ها و گیاهان زینتی ایران از 7/30 میلیون متر مربع در سال 1374 به 1/31 میلیون متر مربع در سال 1378 افزایش یافت. در جریان اجرای برنامه دوم در سال 1377 سطح  زیر كشت گل‌ها و گیاهان به حداكثر 6/34 میلیون متر مربع نیز رسید.تولید گل شاخه بریده در برنامه دوم از حدود 3/754 میلیون شاخه به 8/851 میلیون شاخه در سال 1378 افزایش یافت. طی همین دوره، تولید گل شاخه بریده در سال 1377 حداكثر به 7/870 میلیون شاخه نیز رسید.در زمینه گل‌های گلدانی نیز میزان تولید در برنامه دوم از 9/47 میلیون گلدان در آغاز برنامه به 3/43 میلیون گلدان در پایان برنامه كاهش داشت، این در حالی بود كه سطح تولید آن در سال 1375 حداكثر 3/49 میلیون گلدان بود. در همین حال تولید انواع درخت و درختچه از 6/40 میلیون اصله در سال 1374 به حداكثر 4/86 میلیون اصله در سال 1378 بالغ شد.

2-  تولید گل‌ها و گیاهان زینتی ایران در برنامه سوم مطابق با پیش‌بینی دفتر امور گل و گیاهان زینتی، دارویی و قارچ‌های خوراكی چقدر افزایش می‌یابد؟

تولید گل‌ها و گیاهان زینتی در برنامه سوم به طور متوسط حدود 15 درصد افزایش می‌یابد و به 550 میلیون شاخه گل بریده، 34 میلیون گلدان (گل گلدانی) و 57 میلیون اصله درخت و درختچه خواهد رسید كه از طریق افزایش سطح كشت و بهبود عملكرد تحصیل خواهد شد. مذاكره با بخش‌های دولتی و خصوصی هلند در خصوص همكاری در زمینه پرورش گل‌ها و گیاهان زینتی صورت گرفته است، اما هنوز آنها به طور مستقیم و محسوس  سرمایه‌گذاری مشترك با ایران در خصوص متحول‌سازی فناوری گلخانه‌ای انجام نداده‌اند


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:17 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا

پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا

پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا در 57 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات57
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی پرورش ماهی قزل آلا و اصول تغذیه و غذادهی در پرورش ماهی قزل آلا در 57 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست

 

  1. مقدمه
  2. كلیات
  3. پرورش ماهی قزل آلا
  4. روش های پرورش ماهی قزل آلا
  5. عوامل مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

1-3- عوامل محیطی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

2-3- عوامل تغذیه ای مؤثر در رشد ماهی قزل‌آلا

3-3- عوامل داخلی مؤثر در رشد ماهی قزل آلا

5-روش تخمین تودة زندة ماهی در استخر

  1. تعیین شاخص رشد (ضریب رشد)
  2. میزان رشد مناسب ماهی قزل آلا در هر مرحله از پرورش
  3. تعداد دفعات غذادهی و زمان غذادهی
  4. تعیین ضریب تبدیل غذایی
  5. روش محاسبه مقدار غذای مورد نیاز ماهی در مراحل مختلف پرورش
  6. تجزیه غذا برای بچه ماهی ، پیش پرواری و پرواری قزل آلا

1-10- غذا آغازی

2-10- غذا رشد

3-10- غذا پرواری

  1. تناسب بین اندازه غذا و اندازه (سایز) ماهی

1-11-غذای خشك

2-11- غذای تر

3-11- غذای مرطوب

  1. استفاده از غذای تر و مرطوب در كنار غذای كنسانتره
  2. نكات ضروری و قابل توجه در رابطه با غذادهی و تغذیه قزل آلا

منابع

 

مقدمه :

با توجه به جمعیت جهان كه بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شك صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فكر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد .

یكی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی كه از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است می‌توان اقدام به پرورش ماهیان سردابی از جمله ماهی قزل آلا نمود . این ماهی كه گوشت آن طعم بسیار مطلوبی دارد می‌تواند به خوبی یكی از منابع پروتئین حیوانی جمعیت كشور ما ( به خصوص در مناطق روستایی ) باشد .

با توجه به دوره به نسبت طولانی پرورش ماهی قزل الا كه در اكثرر مناطق كشور حدود 9 تا 10 ماه می‌باشد باید از طولانی بودن این دوره بیشترین برسانیم . استفاده 1 برای ایجاد شرایط مناسب جهت رشد ماهی ببریم تا وزن آنها را به  ، بالاترین ، حدممكن ، برسانیم .

ماهی قزل آلا پرورشی برای رشد بیشتر و رسیدن به بالاترین . وزن در

انتهای دوره پرورش ، نیاز به شرایط و زمینه های مساعد كننده معینی دارد این نكته را از یاد نبریم كه با توجه به اینكه منابع ، آبی مناسب برای پرورش ماهی قزل آلا محدود می‌باشد ، باید از منابع موجود بیشترین استفاده را ببریم یعنی در هر خردعة پرورش قزل آلا بیشتر از میزان ممكن ماهی را تولید كنیم تا بتوانیم به ستود اقتصادی مناسب دست یابیم . و آب وارد شده به خردعه نیز بیشترین استفاده و بهره گیری به عمل آید .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:17 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی شركت سیمان

پروژه کارآفرینی شركت سیمان

پروژه کارآفرینی شركت سیمان در 60صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات60
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی شركت سیمان در 60صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه:

امروزه با پیشرفت جوامع ورشد روز افزون اقتصادی جوامع كه نتیجه آن نیاز به محصولات جدید كه این مورد خود دلیل مهمی برای تاسیس و راه اندازی این نوع شركت می باشد .

این طرحهای جدید و نو موجب افزایش اشتغال در كشور می باشد و ایین طرحها می تواند زود بازده باشند و در نتیجه آن گسترش دامنه فعالیت می باشد.0

صنعت تولید سیمان صنعتی است كه قابلیت ساخت انواع سیمان مورد نیاز صنایع مختلف را از آمیزه های مختلف دارا می باشد سیمان به دلیل تنوع نوع مصرف دارای موارد استفاده بسیار وسیع می باشد و لذا دارای با زار بسیار خوبی می باشد .

برای انتخاب ظرفیت واحد بر مبنای ظرفیت موجود و نیز كم كردن ریسك سرمایه گذاری پس از صحبت كردن با صاحب نظران در این محدوده ظرفیت تولید بین 20000الی 115000 می باشد كه ظرفیت مورد انتظار و انتخابی برای گام اول 27000 تن می باشد.

بر اساس نرخهای متداول موجود و استعلامهای بدست آمده از صاحبان صنایع و فروشندگان تمام آن ها نشان دهنده سود آوری طرح و حالت بسیار پایدار اقتصادی آن می باشد كه موجب جذب متقاضیان خصوصی برای سرمایه گذاری در این رابطه خواهد داشت.

 

 

    

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

بخش اول:كلیات و شناخت طرح

 

1- 1-سوابق ثبتی مجری طرح

شركت سیمان  .... در تاریخ  10/10/1384 در مشهد با شماره 251 ثبت رسید و شروع به فعالیت می نماید. این شركت با سرمایه ی بخش  خصوصی به مبلغ  862523000ریال

شروع به فعالیت و تولید انواع سیمان  در طرح های مختلف می نماید.

محل این شركت واقع در مشهد- شهرك امیر كبیر – بلوار عطاالملك– بلوك15 – وهمچنین سهام این شركت شامل10000 سهم86523.3 به شرح جدول زیر:

 

مبلغ كل

مبلغ اسمی

تعداد سهام

نام و نام خانوادگی

ردیف

258756900

86252.3

3000

الف

1

258756900

86252.3

3000

ب

 

172504600

86252.3

2000

ج

 

86252300

86252.3

1000

د

 

86252300

86252.3

1000

ه

 

862523000

0

10000

جمع

 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:16 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی در 156 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات156
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی صنایع فرآورده های لبنی در 156 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست :

 

 

بخش اول: صنایع شیر 

مقدمه   

پوکی استخوان بیماری خاموش 

  بخش دوم :  شرکت فرآورده های لبنی لبنوش  

کلیات درباره شرکت 

خلاصه فعالیت تعاونی  

تاریخچه شرکت 

تنظیم دوایربه خدماتی و تولیدی 

چارت سازمانی   

بخش سوم: فرآیند تولید  

آزمایشگاه 

خطوط تولید 

مراحل پاستوریزاسیون شیر  

تولید پنیر سفید مخصوص صبحانه 

مراحل ساخت کره پاستوریزه 

خط تولید دوغ پاستوریزه  

مراحل تولید خامه قنادی شیرین شده 

خط تولید کشک مایع  

مراحل تولید پنیر پیتزا 

خط تولید پنیر پیتزا    

مراحل تولید پنیر پیتزا تند 

خط تولید ماست خامه ای  

بخش چهارم :انبار و انبارداری شرکت    

انبار  

انبار های سرپوشیده  

انبار های باز 

وظایف انباردار  

انواع موجودی های انبار  

کالای انتقالی از سایر انبار ها و اجناس بر گشتی  

مدارک خرید  

تحویل کالا به انبار  

تحویل دائم  

نحوه و موارد استفاده از فرم رسید انبار 

در خواست کالا و مواد از انبار 

تحویل وخروج کالا ازانبار 

کارتکس انبار  

گزارش موجودی از انبار   

اصول ایمنی و حفاظت انبار 

بخش پنجم : فروش ، تبلیغات و بازار یابی در شرکت   

مقدمه   

عوامل موثر در بالا بردن میزان فروش    

بازاریابی و تبلیغات 

 مزایای تبلیغات  

وظایف مدیر بازاریابی و فروش  

بخش ششم : دایره سرپرستی 

دایره سرپرستی  

نقش واحد سرپرستی به عنوان جزیی از سیستم  

اصول مدیریت و سرپرستی  

واحد خرید مواد  

خرید های داخلی  

در خواست خرید مواد  

سفارش کالا به فروشنده  

بازرسی و کنترل اجناس خریداری شده  

بخش هفتم : سیستم حسابداری  

گردش حساب های صنعتی 

فهرست حساب های ترازنامه ای  

فهرست  حساب های سود و زیانی  

بهای تمام شده کالای فروخته شده  

هزینه ها  

سایر درآمدها 

کسور درآمد 

سیستم حسابداری صنعتی کارخانه 

مراحل ساخت محصولات  

کنترل مواد  

کسر و اضافات مواد   

عوامل بهای تمام شده مواد اولیه 

نحوه ثبت مواد برگشتی به انبار  

هزینه های مشترک و فرعی کارخانه  

کنترل هزینه های دستمزد  

حسابداری حقوق و دستمزد   

دستمزد اوقات تلف شده  

پاداش کارکنان  

ذخیره دستمزد ایام مرخصی  

توضیحاتی راجع به برخی کسورات دستمزد بیمه 

پرداخت مساعده 

انحرافات حقوق و دستمزد 

کنترل سربار کارخانه 

برآورد هزینه های سربار. 

سربار واقعی کارخانه 

تجزیه تحلیل کسری یا اضافات سربار کارخانه 

بخش هشتم  : تعمیرات و نگهبانی    

تعمیرات  

نگهبانی 

بخش نهم :نتیجه گیری و جمع بندی  

توصیه هایی برای موقیت سازمانی  

IT چیست ؟ 

نقش IT در صنعت 

کاربرد  IT در R&D    

ضمائم  

منابع و ماخذ  

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:16 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون

پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون

پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات23
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی تأسیس آموزشگاه آشپزی نازخاتون در 23 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

مقدمه                                                                                       

توصیف پروژه                                                                          

توجیه پروژه با منطق                                                                 

امکان سنجی                                                                             

محل تأسیس و شرایط ساختمان                                                 

بیمه و دریافت مجوز                                                                  

کروکی                                                                                     

چارت                                                                                       

برآورد نیروی انسانی و حقوق و دستمزد                                    

برآورد تجهیزات و برآورد قیمت                                                 

محاسبات مالی                                                                          

برآورد استهلاک                                                                       

توجیه اقتصادی                                                                         

جدول هزینه ها                                                                         

نحوه جذب سرمایه                                                                    

برنامه های خلاق تبلیغاتی                                                          

زمان بندی پروژه                                                                      

گزارش بازدید                                                                          

ضمایم                                                                                     

 

مقدمه :

بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای بهبود این امر ازوسایل کشاورزی مکانیزه امروزی ، امرازعلمی ، پرورش طیور وصیدهای دریایی ووسایل پیشرفته ، استفاده نماید ازمهمترین افتخارات انسان درپیشبرد امرتغذیه می توان کشف آتش رانام برد که مصادف است با پختن مواد خوراکی ودرحقیقت ازآن زمان درامر تغذیه ، تحولی عظیم وشگرف پدیدار شد واندک اندک هنرآشپزی ، تاریخ خودراآغازکرد .

تا کمترین امکانات ، بهترین نتیجه رابدست آورد . نکته حائز اهمیت این است که  علاقمندان به هنرآشپزی درهرسن ودرهرشرایطی باتوجه به خلاقیت وتلاش به بهترین نتایج دست خواهند یافت .

هدف :

انتخاب این کار، علاقمندی به این هنر مکانی برای خود شکوفاشدن خلاقیت ها ازمهمترین مسائل درهر زمینه ای ، داشتن علاقه ونوآوری وخلاقیت است که         می تواند مارادررسیدن هرچه بهتر، به هدفمان کمک کنیم . ازمهمترین نکات قابل توجه دراین امراین است که عملی کردن این پروژه کاری غیرممکن ومشکل نیست وشخصاً نیازبه پشتکار دارد. یکی ازاهداف ما ازراه اندازی وتأسیس آموزشگاه آشپزی ، آموزش دادن غذاها مختلف اعم ازسنتی ومدرن می باشد وهمچنین تحویل دادن مربیان وکارآفرینان به جامعه است .

توصیف پروژه :

پروژه مایک آموزشگاه آشپزی است که دریک محل 75 متری واقع دربلواروکیل آباد دایر خواهد شد  (مخصوص بانوان ) می باشد ظرفیت آموزشگاه 30 نفرهنرجو      می باشد که دردوشیفت 15 نفر صبح ازساعت 30/8 تا 30/11 ودرشیفت بعدازظهر 15 نفر ازساعت 4تا7 وبرای هرگروه سه روزدر هفته می باشد که معمولاً ازهنرجویان علاقمند بالای 15 سال ثبت نام به عمل خواهد آمد وکسانی که           می خواهند ازمدرک ومربیگری فنی وحرفه ای استفاده کنند باید حتماً مدرک فوق دیپلم به بالا داشته وکسانی که می خواهند گواهینامه مهارت دریافت نمایند حتماً مدرک دیپلم داشته باشند هرهنرجو برای گرفتن دیپلم درجه یک باید 54 جلسه درطی دوره آموزشی بگذرانند .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 5:16 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982 983 984 985 986 987 988 صفحه بعد