paperdownfile

محصولات دانشجویی

پاورپوینت بررسی جامع چای

پاورپوینت بررسی جامع چای

پاورپوینت بررسی جامع چای در 66اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات66
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی چای  در 66 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


تاریخچه چای:


خاستگاه اصلی چای کشور چین است پس از آن هند از تولید کنندگان این محصول است اما بوته چای نخستین بار در حدود 5 هزار سال پیش در چین شناخته شد و در قرن هفدهم هلندی ها این گیاه را به اروپا بردند.

پیشینه مصرف چای در ایران نیز به قرن هفدهم بر می گردد اما کشت این گیاه نخستین بار به همت میرزا محمد علی مشهور به کاشف السلطنه در سال 1276 شمسی انجام شد.

کاشف السلطنه که فارغ التحصیل دانشگاه سوربن فرانسه بود به عنوان ژنرال کنسول ایران در این سال در هند مشغول کار شد و در این مدت شیوه کشت , برداشت و فراوری این محصول را آموخت و تجربه خود را به ایران منتقل کرد.

 

انواع چای:


چای به سه دسته اصلی تقسیم می شود, چای سیاه یا تخمیری که روزانه مصرف می کنیم , چای نیمه تخمیری که به چای اولا‌نگ و پوچونگ معروف است که رنگ آن قهوه ای روشن است و چای تخمیر نشده که امروز با نام چای سبز یا چای چینی آن را می شناسیم البته چای های متنوع دیگری نیز وجود دارد که با ترکیب چند گل و گیاه دارویی یا چند نوع میوه خشک با چای ترش تولید و مصرف می شود.

هم اکنون در کشورهای جهان به ویژه کشورهای اروپایی تمایل زیادی به مصرف این نوع چای ها یا دم نوش ها به علت خواص بسیار بالای آن وجود دارد.


 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:28 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت روستای چکنه به روایت تصویر

پاورپوینت روستای چکنه به روایت تصویر

پاورپوینت روستای چکنه به روایت تصویر در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت روستای چکنه به روایت تصویر در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:28 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی

پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی

پاورپوینت بررسی حشره شناسی كشاورزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات10
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت حشره شناسی كشاورزی در 10اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


حشره شناسی كشاورزی


¢حشرات در حدود ۳۵۰ میلیون سال در روی كره زمین زندگی می كردهاند و پرجمعیت ترین حیوانات زمین زی هستند . آنها تقریبا‌ً در تمام نقاط دنیا به غیر از دریاهای آزاد و بعضی از قسمتهای قطب زندگی می كنند. ¢


حشرات و اهمیت آنها


¢علم حشره شناسی كه به آن Entomology گفته می شود یكی از شاخه های علوم بیولوژی است.حشرات در حدود ۳۵۰ میلیون سال در روی كره زمین زندگی می كردهاند و پرجمعیت ترین حیوانات زمین زی هستند . آنها تقریبا‌ً در تمام نقاط دنیا به غیر از دریاهای آزاد و بعضی از قسمتهای قطب زندگی می كنند. تا كنون نزدیك به یك میلیون گونه حشره شناخته شده و نامگذاری شده اند و شاید متجاوز از همین رقم هنوز ناشناخته باقی مانده اند. ¢


بعضی از علل پایداری حشرات عبارتند از:


¢۱- قدمت:

Precedence ¢۲- اندازه:

Size ¢۳- فراوانی:

Abandance ¢۴- قدرت سازش

Adaptation: ¢۵- استقامت

Persistence: ¢۶- داشتن اسكلت خارجی

Exoskeleton: ¢۷- بند بند بودن بدن

Segmentation: ¢۸- قدرت استحاله

Metamorphosis: ¢۹- قدرت پرواز و خاصیت گسترش Dispersion: ¢

 

معایب حشرات :


¢اول – حشرات باعث تخریب و خسارت انواع و اقسام گیاهان میگردند.

¢۱- جویدن قسمتی از اندام گیاهان مثل ریشه ‏، ساقه ، برگ و.. كه بیشتر در مورد لارو پروانه ها و سخت بالپوشان و حشرات اتفاق می افتد.

¢۲- با مكیدن شیره گیاهان

¢۳- با ایجاد سوراخ ، كانال ، حفره ، در داخل میوه ، تنه وسر شاخه درختان .

¢۴- ایجاد گال و انواع بد شكلی در گیاهان .

¢۵- از طریق تخم گذاری داخل شاخه و تنه گیاهان.

¢۶- استفاده از قسمتی از گیاهان برای ساختن لانه و پناهگاه.

¢۷- تزریق بزاق در داخل نسج گیاهی باعث ایجاد ناراحتی های فیزیولوژیك و بیماریهای توكسی كوژنیك می گردند.

¢۸- با انتقال عوامل بیماری زای گیاهی از گیاهان بیمر به گیاهان سالم .

¢۹- موجب ایجاد نژادهاو دورگه هائی در عوامل بیماری زا می گردند و در نتیجه مقاومت گیاهان میزبان را از بین می برند . ¢


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:28 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی و تحلیل روستای زاویه

پاورپوینت بررسی و تحلیل روستای زاویه

پاورپوینت بررسی و تحلیل روستای زاویه در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات38
حجم4 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمعماری و شهرسازی

توضیحات کامل

پاورپوینت بررسی و تحلیل روستای زاویه در 38 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

موقعیت طبیعی 

پوشش گیاهی

از نظر پوشش گیاهی در صو رت بارندگی مناسب غنی ،می باشد که انواع بهره برداری از آن به صورت زیر می باشد

1- جهت دامداری  و چرای دام

2-کاربرد صنعتی و دارئی دارد مانند زرد سر  - غار باغی و  شیرین بیان

از نمونه های دیگر می توان به داغداغان – زالزالک – انجیر- نسترن وحشی و لاله وحشی اشاره کرد.

   -فراوانترین درخت ، درخت گردو و زرد آلووسیب

گذشته روستا

روستا به اندازه ای بزرگ بوده که از قره گوز شروع شده وتا لیوارجان امتداد داشته

اجساد کشف شده در تپه های مزبور شاهدی بر این مدعاست

قدمت وآ بادی روستا به اندازه ای است که بخش های  هادیشهر و جلفا را در مقابل آن قطورستان می گفتند

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:27 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی خاک مسلح

پاورپوینت بررسی خاک مسلح

پاورپوینت بررسی خاک مسلح در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات35
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت خاک مسلح  در 35 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه


ابداع خاك مسلح توسط هانی ویدال در سال 1963 و گسترش سریع این فن جدید در پایان دهه 60 نقطه آغازی بود برای پیدایش سیستم‌های تسلیح خاك. خاك مسلح به ویژه در مورد سیستم‌های تسطیحی كه در آنها ضرورت استفاده از روش‌های نگهداری خاك در جاهایی كه تسطیح خاك به صورت متناوب باید انجام پذیرد و همچنین در جاهایی كه اثر متقابل خاك مسلح كننده در تمام طول مسلح كننده وجود دارد، كاربرد داشت. این سیستم‌ها توسط اشلوسر و همكاران تحت عنوان خاك مسلح نامگذاری شدند.

هانری ویدال، خاك مسلح را به عنوان نوع جدیدی از مصالح مركب درنظر گرفت و مفاهیم بسیار جالبی را در مورد خاك مسلح معرفی نمود كه امروزه كلیت، حقیقت و كارایی آنها در عمل به اثبات رسیده است. باید توجه داشت كه ویدال در اولین مقاله خود در سال 1996 نظریه جامعی درباره شیوه‌های مختلف ایجاد یك ماده چسبنده با استفاده از دانه‌های ناپیوسته و عناصر تسطیح ارائه نمود.

او ابتدا بافت مسلح كننده‌هایی متشكل از الیاف (بافته نشده، بافته شده و ...) را مورد بررسی قرار دارد و رفتار مصالح متعددی نظیر چوب، كاغذ رس، بتن و بالاخره مواد تشكیل دهنده بدن انسان را از طریق مجموعه مرتبطی از دانه‌ها و عناصر مسلح كننده‌ای كه به واسطه نیروهای اصطكاكی در تاثیر متقابل با یكدیگر قرار می‌گیرند، توضیح داد.


انواع پلیمرهایی كه به عنوان مسلح كننده به كار می‌روند


از آغاز ایجاد و توسعه خاك مسلح، تلاش‌های تجربی بسیاری جهت جایگزینی مسلح كننده‌های فلزی با مسلح كننده‌های پلیمری انجام گرفته است. در مقایسه با فلزات دامنه‌ ضرایب تغییر شكل و مقاومت كششی مواد پلیمری گسترده‌تر است. تاكنون از فرآورده‌های پلیمری زیر به عنوان مسلح كننده استفاده شده است:

ورقه‌هایی از پرده‌های زمینی

ورقه‌های زمین شبكه

نوارهای بافته‌ شده‌ای از پرده‌های زمینی

نوارهای الیافی پوشش دارد

نوارهای پلاستیكی صلب


به طور كلی مواد پلیمری تغییر شكل‌پذیرترند و نسبت به فلزات مقاومت كمتری دارند. گذشته از این، آنها از خود رفتار خزشی خاصی نشان می‌دهند. با وجود این، در هر سیستم حایل، می‌توان از مسلح كننده‌های پلیمری بر اساس تغییر رفتار شكل مجاز دیوار اسنفاده نمود.

كشسانی مسلح كننده‌ها به مقدار زیادی بر رفتار خاك مسلح تاثیر می‌گذارد. این موضوع توسط مك گاون و همكارانش در سال 1987 به طور كاملاً واضح نشان داده شده است. وی مسلح كننده‌های كشسان و غیركشسان را مورد بررسی قرار داده است. علاوه بر افزایش مقاومت، عمده‌ترین اثر مسلح كننده‌های كشسان، افزایش شكل‌پذیری خاك و كاهش یا حتی حذف نرم شدگی مشاهده شده در رفتار ماسه‌های متراكم است. برعكس، مسلح كننده‌های غیركشسان، اساساً مقاومت خاك و ضریب تغییر شكل‌پذیری را افزایش می‌دهند. لیكن آنها سبب می‌شوند كه ضریب تغییر شكل‌پذیری خاك، بسیار ترد و شكننده شود.

 


بر این اساس می‌توان موارد زیر را از یكدیگر متمایز ساخت:


تسلیح با مسلح كننده‌های ترجیحاً غیركشسان كه عمدتاً با خاك مسلح مشخص می‌شوند. در این روش، مسلح كننده‌ها عموماً خطی و فلزی هستند.

تسلیح با مسلح كننده‌های ترجیحاً كشسان كه با خاك لایه لایه (خاك چند لایه) مشخص شده‌اند. در این روش، مسلح كننده‌ها عموماً مسطح و از مواد صنعتی مصنوعی (پرده‌های زمینی و غیره) ساخته شده‌اند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:27 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی خسارت موش ورامین به کشاورزی

پاورپوینت بررسی خسارت موش ورامین به کشاورزی

پاورپوینت بررسی خسارت موش ورامین به کشاورزی در 27اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات27
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت خسارت موش ورامین به کشاورزی در 27 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه

                                                

nسازمان بهداشت جهانی تخمین زده است که سالیانه تقریباً 33 میلیون تن مواد غذائی در تمام دنیا توسط موش ها از بین میرود که این مقدار براساس ارزیابی سازمان خواربار وکشاورزی جهانی معادل 0.5درصدکل تولید مواد غذائی جهان بوده وبرای تغذیه 130میلیون نفر انسان گرسنه کفایت میکند. nموش ها خسارات فوق العاده و غیر قابل تصوری به مزارع ، دامداری ها ، کشتارگاهها ، کارخانجات مواد غذایی و صنعتی ،مجتمع های مسکونی واداری،انبارهای مواد وغیره وارد میکنند.ولی به یقین میتوان ادعا کرد که خسارت وارده به محصولات کشاورزی و مواد غذایی در انبار ها و مزارع  بسیار زیاد و قابل ملاحظه است.

 

زیست شناسی

                                  

این جوندگان(موش ها)از حیواناتی هستندکه خودراباهرگونه شرایط زیست سازش داده وتقریبادرهمه جا هستند0بیشترشان مانند موش آبی و موش ورامین درجاهای مرطوب وکنار جوی ها ونهرهازندگی می کنند

موش ورامین درزمین دالانهای طولانی به طول چندمتر وتا عمق 1متری حفر می کند0


آناتومی موش

Nesokia indicaموش ورامین


موش ورامین از خطرناک ترین جوندگان ازنظر میزان فعالیت وخسارت در کشور می باشد.این موش با کندن زمین برای لانه سازیش باعث خسارت به شبکه های آبیاری  وبا جویدن قستهای مختلف  ازجمله قسمت های زیرزمینی گیاه به گیاه خسارت میزند.وبازخم کردن میزبانش آن را درمقابل بیماری های قارچی ،باکتریایی والبته ورود نماتد آماده تر میکند.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:27 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی - پیدازادان - نهاندانگان

پاورپوینت بررسی دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی - پیدازادان - نهاندانگان

پاورپوینت بررسی دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی پیدازادان نهاندانگان در 22اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات22
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی - پیدازادان - نهاندانگان  در 22 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 

 


 دستگاه تولید مثل در گیاهان عالی - پیدازادان - نهاندانگان


- نظریه متامورفوز از انگلر درمورد منشا گل:

 
هر گل شاخه کوتاهی با نمو محدود است که برگهای آن تغییر شکل یافته و به اجزاء گل تبدیل شده اند.

نظریه دوم :همه اجزاء گل به جزء کاسبرگها نمی تواند منشا برگی داشته باشد.


ساختمان گل

 
- گل مانند سایر جوانه ها از کنار برگ کوچکی (برگه) خارج می شود.
و بر روی یک پایه(پایک) قرار می گیرد.



گل شامل دو بخش :

1- پوشش گل

 


2- دستگاه تولید مثل

•اقسام برگ
 کویول:  محور کوتاهی که تمام قسمتهای برگ روی آن قرار گرفته اند.
نهنج: انتهای محور گل که قطعات گل روی آن قرار دارند.

 


کاسه گل

 
مجموع قطعات سبز رنگ بنام کاسبرگ یا سپال که بخش های دیگر گل را
 می پوشاند.

پتالوئید: کاسبرگها به رنگهای متنوع که به گلبرگ تشبیه شده،لاله عباسی

دوام کاسبرگها متفاوت است.- در شقایق و خشخاش با شکفته شدن گل می افتند.
- در میخک و بنفشه  پس از رسیدن میوه روی گل می مانند.
- در گون و عروسک پشت پرده در نمو میوه کاسبرگ نیز حجیم شده میوه را
 در بر می گیرد و پس از رسیدن میوه رنگین و زینتی می شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:27 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت بررسی روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت

پاورپوینت بررسی روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت در34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم1 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت روشهای نگهداری مرکبات بعد از برداشت در 34 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه:


علم نگهداری محصولات بعد از برداشت مربوط به روش های برداشت

حمل و نقل، بسته بندی و نگهداری آنها می شود. آشنایی باروشهای                                    

نگهداری محصولات باعث می شود.  تا از ضایعات محصولات باغبانی

کاسته شود . با توجه  به  اینکه میوه ها  موجودات  زنده  هستند، در

 فرآیند تنفس اکسیژن مصرف کرده و co2 آزاد می کنند .     

علم فیزیولوژی بعد از برداشت  شرایط  حفظ کیفیت  محصولات  را

در مراحل مختلف نگهداری مورد بررسی قرار می دهد.


عوامل مﺆثر بر فساد محصولات


1- میکروارگانیسم ها: مانند کپک ها، مخمرها و باکتریها که سبب ایجاد تغییراتی در ماده غذایی می شود.

2- آنزیم ها: میکروب ها دارای انزیم هایی هستند که سبب کاهش کیفیت غذا می شود . همچنین خود ماده غذایی دارای آنزیم های فساد می باشد .

3- رطوبت: به عنوان یک حلال سبب تسهیل انجام بسیاری از واکنش های مخرب می شود .

4- اکسیژن: اکسیژن با اجزای ماده غذایی وارد واکنش می شد و تولید محصولات نا مطلوبی می کند.

5- حرارت: گرما نقش اساسی در فساد ماده غذایی دارد و افزایش درجه حرارت سبب تسریع فعالیت های مخرب می شود

6- نور: سبب نابودی بسیاری از ویتامین ها مانند A،CوB2  می شودواجزای رنگین ماده را نیز از بین می برد .


نگهداری محصولات بعد از برداشت


•گرمای محسوس ماده

• •گرمای ناشی از تنفس

• •نفوذ گرما به درون ماده


روش چیدن محصول


برخی از روشهای نگهداری محصولات بعد از برداشت

•آنزیم زدایی: یک فرآیند حرارتی است که قبل از انجماد، خشک کردن و... انجام می شود.

•عقیم کردن حرارتی

•مومی کردن: برای کاهش تبخیر و جلوگیری از چروکیدگی و پژمردگی محصول از موم استفاده می شود .



توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:26 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

پاورپوینت بررسی روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن

پاورپوینت بررسی روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن آن در 30 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات30
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت روغن سبوس برنج وروش های استخراج آن در 30 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


 


تاریخچه برنج


—برنج از محصولات زراعی قدیمی است.

—قدمت کشت آن در آسیا بالغ بر7000سال می باشد.

—مبدا اصلی آن هند،بنگلادش ، تایلند و ویتنام ومرکز اولیه آن احتمالاً جنوب چین  می باشد

 —کشت برنج در ایران به حدود 400سال قبل از میلاد برمی گردد

درمناطق بابل وشوش کشت می شده.


مشخصات گیاه شناسی برنج


—گیاه یک ساله برنج به خانواده گندمیان (Poaceae) و جنس اوریزا (Oryzae) تعلق دارد. —دارای ریشه های افشان و قوی که در لایه فوقانی ، یعنی 15 تا 20 سانتی متری خاک پراکنده می باشند. —ساقه برنج توخالی ، استوانه ای و صاف می باشد و روی آن تعدادی گره، بین 10تا 20 عدد وجود دارد. —معمولاًگره ها ومیان گره ها توسط غلاف برگ احاطه می شوند. —بیشترین محصول بین30 درجه عرض جغرافیایی جنوبی و45 درجه عرض جغرافیایی شمالی به دست می آید. —بیشتر گونه های برنج روزهای کوتاه را می پسندند .



ساختمان برنج


 .1پوسته

.2پریکارپ

.3پوشش دانه

.4لایه آلرون : غنی از پروتئین می باشد.  سبوس

.5آندوسپرم : سرشار از نشاسته است.

.6اسکاتلوم .

7جوانه : در انتهای دانه قرار دارد وغنی از چربی،ویتامین و املاح است. —


ترکیب شیمیایی سبوس برنج


—FAO در سال 1982گزارش کرد،کل  سبوس تولیدی در جهان به 29مگاتن رسیده که مقدار سبوس در ارقام گوناگون 10-5% می باشد. —1% آن در تجارت بین المللی مورد معامله قرارگرفته است.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:26 ] [ بابک ]
[ ]

پاورپوینت بررسی زعفران

پاورپوینت بررسی زعفران

پاورپوینت بررسی زعفران در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx


مشخصات فایل
تعداد صفحات32
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیpptx
دسته بندیمهندسی کشاورزی

توضیحات کامل

پاورپوینت زعفران  در 32 اسلاید زیبا و قابل ویرایش با فرمت pptx

 

 


مقدمه

 
کشت زعفران از گذشته دور در مناطق جنوبی خراسان معمول بوده و به عنوان محصولی فوق استراتژیک برای مناطق خراسان مرکزی و جنوبی محسوب میشود .ویژگیهای آن علاوه بر نیاز آبی کم ، میتوان از امکان بهره برداری آن به مدت 5-7 سال در یک نوبت کاشت و ماندگاری محصول به مدت طولانی عدم نیاز زراعت آن به ماشین آلات سنگین و مصارف صنعتی ودارویی و غذایی نام برد .  جنس زعفران متعلق به خانواده زنبقی ها . از نظر گیاه شناسی گیاه زعفران گیاه علفی چند ساله و بدون ساقه است که دارای پیاز غده ای،تقریبا کروی شکل به قطر 3تا5 سانتیمتر میباشد .


از قسمت تخمدان میله باریکی به نام خامه خارج میگردد. خامه طویل ،کشیده و زرد کمرنگ است که به کلاله ای شفاف قرمز نارنجی (غالبا سه شاخه) به طول 2/5-3 سانتی متر منتهی میشود .در اصطلاح به قسمت کلاله ها و یا کلاله های همراه با بخش هایی از خامه ی گل زعفران پس از خشک شدن زعفران گفته میشود .

 از هر پیاز 6تا9 برگ سوزنی چمنی مانند 1تا3 گل بنفش  رنگ خارج میشود .گلها غالبا دارای سه کاسبرگ و سه  گلبرگ شبیه به هم می باشند . مادگی در مرکز گل قرار  دارد و دارای یک تخمدان غده ای است.



    مشخصات گیاهی زعفران


زعفران با نام علمی safaron از تیره زنبقیان از جنس کروکوس
گیاهانی دائمی ،علفی، زینتی،کوتاه که در اوایل پائیز یا در اوایل بهار گل می دهند
دارای ساقه زیر زمینی مدور،سخت،گوشتدار وتوپر بوده که پوسته فیبری قهوه ای رنگی آنرا احاطه نموده است
ساقه زیرزمینی زعفران در اصطلاح کشاورزان پیاز ودر گیاه شناسی به آن بنه یا کرم corm      می گویند


بنه ها توسط پوشش فیبری پوشیده شده که بر اساس نوع بافت آنها زعفرانها از یکدیگر تشخیص داده  میشوند
 انواع پوشش فیبری شامل : مشبک ،حلقوی ،غشایی ودر هم بافته
 پوشش گل (گلپوش): شامل سه کاسبرگ و سه گلبرگ یک رنگ  که در راس مجزا ودر قائده متصل و لوله گل نسبتا طویلی را تشکیل میدهند به رنگهای سفید ،زرد و بنفش

پ


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ شنبه 28 بهمن 1396 ] [ 3:26 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 صفحه بعد