paperdownfile

محصولات دانشجویی

گــزارش كـارآمـــوزی الکترونیک در واحد پشتیبانی فنی سوییچ مخابرات

گــزارش كـارآمـــوزی الکترونیک در واحد پشتیبانی فنی سوییچ مخابرات

گــزارش كـارآمـــوزی الکترونیک در مخابرات واحد پشتیبانی فنی سوییچ مخابرات در 43 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات43
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی برق

توضیحات کامل

گــزارش كـارآمـــوزی الکترونیک در مخابرات واحد پشتیبانی فنی سوییچ مخابرات در 43 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست

مقدمه

فصل اول آشنایی با مکان کارآموزی

تاریخچه

شرخ مختصری از فرآیند خدمات

 

فصل دوم ارزیابی بخش های مرتبط به رشته ICT

     موقعیت رشته کارآموز

     شرح وظایف رشته کارآموز

     برنامه های آینده سازمان

 

فصل سوم آموخته ها

     واحد پشتیبانی فنی مراکز شهری

     توپولوژی شبکه

     مرکز ترانزیت

     Numbering

     تماس های شهری

     تماس های بین شهری

     کد منطقه

     تماس های کشوری

     مرکز مخابراتی

     مسیر برقراری ارتباط از مشترک تا مرکز

     سیگنالینگ صحبت

     تبدیل صوت به سیگنال دیجیتالی

     لینک E1

     فیبر نوری

     Call prossesing

     چگونگی شماره گیری

     آشنایی با سخت افزار سوئیچ

     انواع کارت ها

     مکانیسم Loud sharing و Hot standby

     سرویس های ویژه مخابراتی

     شارژینگ

     شبکه های نسل آینده

     نتیجه گیری

مقدمه :

انسان از ابتدای خلقت خویش همواره به ارتباط با هم نوع نیاز داشته و این نیاز در گذر سال ها و قرن ها بیشتر شده به صورتی که تبدیل به یک ضرورت انکار پذیر در زندگی انسان ها شده است و همین نیاز باعث شده انسان به دستاوردهای بزرگی مانند پست، تلگراف، تلفن و اینترنت دست یابد و مطمئناً دستاوردهای بهتری نیز در آینده براساس همین نیازها به وجود خواهد آمد و در حقیقت جهان پهناور امروز به واسطه همین ارتباطات ایجاد شده به دهکده جهانی تبدیل شده است.

مخابرات سهم عظیم و به جرات می توان گفت بزرگترین سهم را در برقراری ارتباط بین انسان ها به عهده دارد، که به تنهایی شامل بخش ها و قسمت های مختلفی می باشد.

در این گزارش که حال گذراندن یک دوره 240 ساعته در شرکت مخابرات استان ................. می باشد به طور مختصر توضیحاتی در رابطه با چگونگی عملکرد این شرکت ارائه شده است.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:41 ] [ بابک ]
[ ]

گــزارش کارآموزی عمران ، پروژه اجرای یك سازه آپارتمانی 3 طبقه 12 واحدی با سیستم اسکلت فلزی

گــزارش کارآموزی عمران ، پروژه اجرای یك سازه آپارتمانی 3 طبقه 12 واحدی با سیستم اسکلت فلزی

گــزارش کارآموزی عمران پروژه اجرای یك سازه آپارتمانی 3 طبقه 12 واحدی با سیستم اسکلت فلزی در 21 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات21
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی عمران

توضیحات کامل

گــزارش کارآموزی عمران  پروژه اجرای یك سازه آپارتمانی   3    طبقه 12  واحدی با سیستم اسکلت فلزی در 21 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

دستورالعملهای حفاظتی و ایمنی کارگاه های ساختمانی

اجرای کـارهـای ساختمانی شـامـل مراحـل متعددی است که ضمن آن افراد با ماشین آلات ساختمانی، ابزار و مصالح گوناگون سروکار دارند . این روابط ویژگی ها امکان وقـوع حوادث را بـرای نیروی انسـانی را افـزایش می دهـنـد . محـافظت از افراد انسانی در قبال حوادث نـاشـی از کـار از اهمیت ویژه ای برخوردار اسـت . از این رو بـاید ابـزار و ماشین آلات بـه طور مستمر مورد بازرسی کامل قرار گـرفـتـه و از سالم بودن آنها اطمینان حاصل شود . در بکار گیری ماشین ها نیز باید از افراد با تجربه استفاده شود . برای تامین ایمنی کارگاه هـای ساختمانی بـاید همه ی کـارهـا بـا دقت و برنامه ریزی دقیق انجام گیرند. در ضمن باید دقت داشته باشیم و کـه هنگام کار یا تخلیه ی مصالح مزاحمتی برای همسایگان و سایرین ایجاد نشود. همچنین از انجام کارهای پر سر و صدا در شب خودداری شود . در صورتی که لازم است کاری در شب انجام شود باید قبلا اجازه ی شهرداری و مقامات مسئول کسب شـود .

آشنایی کلی با مکان کار آموزی

مکان کـار آمـوزی یك خرابه می باشد . پروژه اجرای یك سازه آپارتمانی   3    طبقه 12  واحدی با سیستم اسکلت فلزی مـورد نـظـر اسـت .

ابعاد زمین 15 در 30 متر بوده کـه تقریبا 3/2 (%60) آن زیربنای ساختمان مورده نظر ما را شـامـل مـی شـود :

اینك مـا در مرحله پاك سازی خرابه می باشیم لذا ابتدا مراحلی را کـه قبل از پاك سازی بـاید بگذرانیم ذیلاً  ذکـر می نماییم:                             

ابـتدا کارفرما موظف است بـرای انجام مراحل قانونی و کسب مجوز پاك سازی بـه شهرداری و دیگر مراجع ذیربط مراجعه کند.

پس از انجام مراحل قانونی و کسب مجوز پاك سازی کارفرما موظف بـه دادن تعهـدی مبنی بـر عدم ایجاد مزاحمت و سلب آسایش بـرای همسایگان و عـدم ایجاد سد معبر در خیابان به هنگام ساخت و پاك سازی می باشد . در ضمن کار فرما موظف به تعهد مبنی بر جلو گیری از تخریب و صدمه به ساختمان های مجاور هنگام پاك سازی و سـاخت و سـاز می باشد .

پس از انجام مراحل بالا و گـرفتن مجوز پاك سازی با اجازه مهندس ناظر و با احتیاط کامل و ارئه تمهیداتی خاص در هنگـام پاك سازی جهت جلو گیری از آسیب بـه ساختمانهای مجاور شروع بـه پاك سازی خرابه می نماییم.

پس از اخذ مجوز پاك سازی از شهرداری و قبل از پاك سازی خرابه باید سـازمانهای مربوطه از قبیل سازمانآب برق گـاز ... را در امور كار قرار  داده و هماهنگی هـای لازم را بعمل آوریم و نسبت به نصب آنها اقدام نماییم .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:40 ] [ بابک ]
[ ]

گــزارش کارآموزی حسابداری در اداره پست

گــزارش کارآموزی حسابداری در اداره پست

گــزارش کارآموزی حسابداری در اداره پست در 33 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیحسابداری

توضیحات کامل

گــزارش کارآموزی حسابداری در اداره پست در 33 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه :

كارآموزی مقوله‌ای است كه در جهت پختگی و تجربه آموزی شخص مفید است . كارآموزی همچنین كه از خود لغت برمی‌آید، به معنای آموختن كار و حرفه می‌باشد. بسیاری از كسانی كه واحد كارآموزی را انتخاب می‌كنند به آن به عنوان یك واحد خیلی ساده می‌نگرند درحالی كه افرادی هم هستند كه قبول شدن در این واحد درسی را نه به خاطر نمره بلكه به خاطر آموختن و تجربه كردن اهمیت بیشتری قائل هستند و به همین خاطر و برای بالا بردن استعدادها و توانایی‌ها در مكانهای مختلف حضور می‌یابند و با اشتیاق و علاقه مضاعف بكار مشغول می‌شوند .

     با توجه به موارد فوق می‌توان گفت كه واحد كارآموزی به عنوان یكی از اساسی‌ترین دروس هر رشته محسوب می‌شود و افراد می‌توانند در این مدت ( هر چند كوتاه ) استعدادها و انگیزه‌ها و نقاط ضعف و قوت خود را بهتر شناخته و بتوانند برای شغل آیندة خود برنامه‌ریزی كنند و علاقه بر این شغل چون كه كارآموز با محیط اجتماعی روبروست می‌تواند خود را شخص اجتماعی با رفتار و منشهای انسانی تطبیق دهد و خود را به سوی یادگرفتن آداب و معاشرت كاری سوق دهد .

     با توجه به اینكه رشته تحصیلی ما رشته حسابداری می‌باشد، دقت عمل و صبر و حوصله در كارها یكی از مهمترین چیزهایی است كه در طول كار با حرفه خود با آنها روبرو هستیم باید به آنها توجه نمائیم .

     امید است همه دانشجویان به مرحله‌ای از خودشناسی  برسند كه استعدادها و توانائیها و انگیزه‌های خود را در رشته تحصیلیشان بیابند .

آشنایی كلی با مكان كارآموزی :

تاریخچه اداره پست :

     بهتر است قبل از شروع هر بحث و مبحثی بدانیم كه پست یعنی چه و برای چه بوجود آمد وهدف اصلی این اداره و سازمان چیست ؟ پس در اول یك تعریفی از پست می‌كنیم.

 

تعریف پست ؟

     پست به عنوان یك شبكه ارتباطی عمومی و گسترده نسبت به قبول انواع مراسلات پستی از فرستندگان و تسلیم آنها به گیرندگان در چارچوب قوانین و دستورات در اسرع وقت اقدام می‌نماید .

 

رسالت پست :

     رسالت پست این است كه با مناسب‌ترین قیمتها انواع خدمات پستی را با سرعت، دقت و ایمنی هر چه بیشتر انجام دهد .

 

پست به عنوان یك عامل توسعه اقتصادی :

     پست باید بتواند بدون هیچ محدودیتی خدماتش را مورد استفاده تمام مجامع و تمام گروهها قرار دهد بطوریكه مردم بتوانند بنا به درخواستها و احتیاجاتشان در جنبش عمومی ارتباط و مبادله كه یكی از برجسته‌ترین مسائل زمان می‌باشد در توسعة اقتصادی و غیره شركت نمایند . پست مانند حلقه زنجیری لازم در رشد عمومی توسعه اقتصادی نقش مهمی ایفا می‌كند .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:40 ] [ بابک ]
[ ]

گــزارش کارآموزی حسابداری در هلال احمر

گــزارش کارآموزی حسابداری در هلال احمر

گــزارش کارآموزی حسابداری در هلال احمر در 16 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات16
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیحسابداری

توضیحات کامل

گــزارش کارآموزی حسابداری در هلال احمر در 16 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

هدف کار آموز

همواره با پیشرفت سایر علوم و فنون حسابداری نیز در سالهای اخیر در جهت اراه اطلاعات دقیقتر و کمکهای موثرتر به مدیران و برنامه ریزان دچار تغییر و تحول فراوانی شده است . بدون تردید تفهیم مطالب و مفاهیم حسابداری نیاز به تمرین و ممارست دارد که امید است با تلاشهای مستمر دانشجویان و هنرجویان و همکاری کارآموزان در جهت طرح مسائل مختلف در کلاس این نقص برطرف گردد . همچنین رهنمودها و پیشنهادهای صاحب نظران می تواند در هرچه پربارتر شدن کتاب موثر بوده  بدین وسیله گامی مهم در جهت اعتلای علمی و تخصصی هنرجویان برداشته شود. در حال حاضر با توجه به تاثیر مهمی که عملیات و محاسبات حسابداری در برنامه ریزی های سازمان و تصمیم گیری های مدیران دارد آموزش آن از اهمیت ویژه ای برخوردار است. هدف ازدوره کارآموزی در این استکه کارآموزان عزیز پس ازفراغت از تحصیل با توانایی بیشتری از عهده وظایف محوله در قسمت های مالی سازمانهای مختلف برآیند. امید است که سرپرستان محرتم با توضیحات بیشتر و طرح مسائل کاربردی در محل آموزش فراگیران در یادگیری بهتر یاری فرمایند.

هدف کلی

ایحاد توانایی لازم برای ثبت معاملات در دفاتر حسابداری و انجام عملیات مربوط به وجوه نقدی ، اسناد تجاری، حسابهای دریافتی، داراییهای ثابت، و حسابداری کالاهای امانی، دوایر، شعب، اعتبارات اسناد بدهی ها و تنظیم صورتهای مالی نهایی و اظهار نامه مالیاتی.

هزینه یا مراحل خرج

  1. تشخیص (به عهده رئیس اداره)
  2. تامین اعتبار ( مسئول حسابداری) بعد از فاکتور و بعد از قبض انبار
  3. تعهد
  4. تسجیل (رسیدگی مراحل)
  5. اجازه پرداخت
  6. حواله

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:40 ] [ بابک ]
[ ]

گــزارش کارآموزی شیمی کاربردی در شرکت آب و فاضلاب روستایی ، کنترل کیفی آب شرب

گــزارش کارآموزی شیمی کاربردی در شرکت آب و فاضلاب روستایی ، کنترل کیفی آب شرب

گــزارش کارآموزی شیمی کاربردی در شرکت آب و فاضلاب روستایی کنترل کیفی آب شرب در 49 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات49
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی شیمی

توضیحات کامل

گــزارش کارآموزی شیمی کاربردی  در شرکت آب و فاضلاب روستایی  کنترل کیفی آب شرب در 49 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه

كمبود آب در ایران یكی از عوامل محدود كننده اصلی توسعه فعالیتهای اقتصادی در دهه های آینده به شمار می رود. متأسفانه در كشور ما هنوز استفاده مطلوب از آب به شكل یك فرهنگ جایگاه خاص خود را پیدا نكرده است، به همین جهت دستیابی به تعادل نسبی در زمینه عرضه و مصرف آب یك اصل اساسی و ضروری است كه این مهم جز با ایجاد یك نظام جامع مدیریت آب میسر نیست. مجموعه اقداماتی كه تاكنون در كشور در ارتباط با تأمین آب كشاورزی، شهری و صنعتی انجام شده، عمدتاً در زمینه مدیریت تولید و عرضه آب بوده است و كمتر توجهی به مدیریت مصرف گردیده است.

در نگرش جدید جهانی، آب كالایی اقتصادی- اجتماعی و به عنوان نیاز اولیه انسان محسوب  می شود. هر چند آب یكی از منابع تجدید شونده به شمار می رود، اما مقدار آن محدود است. با توجه به رشد جمعیت، گسترش صنعت، بالا رفتن سطح بهداشت و رفاه عمومی، سرانه منابع تجدید شونده رو به كاهش می باشد.

از آنجایی که اینجانب مدت کوتاه کارآموزی را در امور آب و فاضلاب روستایی شهرستان گنبد کاووس در بخش کنترل کیفی مشغول به فعالیت بوده ام و با توجه به حجم زیاد فعالیتهای انجام شده در آن امور ترجیح دادم گزارش مربوط به فعالیت خود را ترجیحا معطوف به نحوه آزمایشات متعدد انجام گرفته در آزمایشگاه و همچنین عملکرد کلی کنترل کیفی کنم.

              

                     
فصل اول :آب و فاضلاب

در نگرش جدید جهانی، آب كالایی اقتصادی- اجتماعی و به عنوان نیاز اولیه انسان محسوب    می شود. هرچند آب یكی از منابع تجدید شونده به شمار می رود، اما مقدارآن محدود است. با توجه به رشد جمعیت، گسترش صنعت، بالا رفتن سطح بهداشت و رفاه عمومی، سرانه منابع تجدید شونده رو به كاهش می باشد.

ایران با متوسط نزولات جوی 260 میلی متر در سال از كشورهای خشك جهان و دارای منابع آب محدود است. عواملی همچون رشد جمعیت، نیاز به غذای بیشتر، ضرورت ارتقای سطح بهداشت و رفاه اجتماعی، توسعه صنعتی و حفاظت اكوسیستمها، تقاضای آب را روز به روز بیشتر می كند. با توجه به رشد جمعیت در ایران، سرانه منابع آب تجدید شونده سالانه كه در سال 1335، 7000 مترمكعب بوده، در سال 1375 به 2000 مترمكعب كاهش یافته و پیش بینی می شود كه تا سال 1400 به حدود 800 مترمكعب كاهش یابد كه پایین تر از مرز كم آبی (1000 مترمكعب) است. با توجه به تقسیم بندی سازمان ملل متحد، در سال مزبور ایران نه تنها شرایط تنش و فشار ناشی از كمبود آب را تجربه خواهدكرد، بلكه وارد شرایط كمیابی شدید آب می گردد [1]. در سالهای خشك، از هم اكنون شاهد كمبود و بحران آب هستیم كه می تواند نه تنها خسارات اقتصادی بلكه تنش های اجتماعی- سیاسی و مخاطرات بهداشتی به بار آورد.

 

1

همانگونه كه ذكر شد، متوسط نزولات جوی كشور 260 میلی متر در سال می باشد و این مقدار كم، توزیع مكانی بسیار ناهمگن دارد. به طوری‌كه فقط 1% از مساحت ایران بارشی بیش از 1000 میلیمتر دارد، در حالی‌كه 28% از سطح كشور، بارش سالیانه كمتر از 100 میلیمتر را دارد. از 415 میلیارد مترمكعب نزولات سالانه در ایران، حدود 70% آن تبخیر می شود. با ورود سالیانه دوازده میلیارد مترمكعب آب ورودی از مرزها به داخل كشور، كل منابع آبی تجدید پذیر كشور 135 میلیارد مترمكعب است كه تا سال 1379، 95 میلیارد مترمكعب از این آب استحصال شده است. از این مقدار آب استحصال شده، به ترتیب 93، 5 و 2 درصد در بخشهای كشاورزی، شهری و صنعتی به مصرف رسیده است. علاوه بر محدودیت مقدار منابع آب، هزینه های استحصال آب و محدودیت منابع مالی نیز طرحهای توسعه منابع آب جدید را با مشكل و محدودیت مواجه كرده است.

بانك جهانی در گزارشی از كاهش سرانه آب قابل استحصال و از دست دادن كیفیت آن، استفاده ناكارآمد راندمان پایش مصرف در بخشهای كشاورزی، صنعتی و كشاورزی؛ شوری و زهدار شدن اراضی، وضعیت نامطلوب تعمیرات و نگهداری، محدودیت جبران هزینه ها و نبود هماهنگی بین سازمانهای ذیربط، بعنوان چالشهای پیش رو آب كشور نام برده است [2].

توزیع غیریكنواخت آب در طول مكان و زمان، وجود بیشترین تقاضای آب در زمان وقوع كمترین بارندگی، عدم توازن بین عرضه و تقاضای آب و خصوصاً افزایش تقاضای آب به دلایل ذكر شده و محدودیت منابع آبی و در بعضی مكانها كاهش آن با تنزل كیفیت آب سفره های زیرزمینی به دلیل برداشت بیش از حد مجاز، پیشروی آبهای شور، دفع غیرصحیح فاضلابهای خانگی و پساب های صنعتی، بالابودن هزینه های تأمین آب جدید با رقابت شدید بین گروههای مصرف كننده آب به دلیل كم بودن منابع آبی، استفاده ناكارآمد از آب، اتلاف زیاد آب در بخش كشاورزی و بالابودن آب به حساب نیامده در بخش شهری، و مكانیزم قیمت گذاری ناكارآمد از جمله دیگر مشكلات آبی كشور می باشد كه مدیریت منابع آب كشور را پیچیده كرده است.

 

2

با این مشكلات، یكی از اهداف بلندمدت مدیریت راهبردی آب كشور تعادل برقرار كردن بین تقاضای آب و منابع آب موجود با كمترین هزینه ممكن می باشد [3]. برای پاسخگویی به نیاز روز افزون تقاضای آب در كشور، توسعه منابع آبی جدید شامل بهره برداری بهینه از منابع آبی باقیمانده، استفاده مجدد از فاضلاب، شیرین كردن آب های شور و افزایش ظرفیت تولید منابع موجود، در نظر گرفتن راهبردهای صرفه جویی آب در بخشهای مختلف اقتصادی، و توسعه روشهای مدیریت كارآمد جدید می توان نام برد.

بیش از دو دهه است كه جهان پی برده است كه در مدیریت منابع آب باید بیشتر به مدیریت تقاضا تا مدیریت عرضه توجه كرد. بدین منظور دانشمندان مدیریت تلفیقی آب را مطرح نموده اند. مدیریت تلفیقی، دو سیاست كلی و یك هدف اصلی دارد. سیاستهای مدیریت تلفیقی عبارتند از: 1) با آب باید به عنوان یك كالای اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی برخورد شود و 2) سیاستها و گزینه هایی كه مدیریت آب را هدایت می كند باید در چارچوبی یكپارچه تحلیل شود. هدف اصلی مدیریت تلفیقی این است كه به واسطه مدیریت تلفیقی آب، توسعه پایدار، كارآمد و عادلانه منابع آب حاصل شود. بنابراین مبانی مدیریت تلفیقی بر پایه تركیب پذیری مدیریت تأمین با مدیریت تقاضا استوار بوده كه جنبه های زیست محیطی، اجتماعی و اقتصادی را درنظر می گیرد [4].

به طور كلی تمامی اقداماتی كه بر كیفیت و كمیت آب ورودی به یك سیستم مصرف مؤثرند، بخشی از مدیریت عرضه می باشد و هرآنچه كه بر مصرف و یا اتلاف آب پس از آن مؤثر است مدیریت تقاضا می باشد. به عبارت دیگر مدیریت تقاضای آب به فعالیتهایی اطلاق می شود كه كمك می كند تا تقاضای آب كاهش یابد، راندمان مصرف بهبود یافته و از آلوده شدن یا نابودشدن منابع جلوگیری شود [5].

در این مقاله ضمن طرح و بیان اهمیت موضوع مدیریت تقاضا و صرفه جویی آب در بخشهای شهری، كشاورزی و صنعتی به الگوی مصرف و تلفات آب شهری، عوامل مؤثر بر كاهش تقاضای آب شهری و وضعیت مصرف آب در بخش كشاورزی و صنعت پرداخته شده و سپس به گوشه ای از مطالعات و اقدامات انجام شده در كاهش تلفات در این بخشها اشاره خواهد شد. در انتها روشهایی برای جلوگیری از كاهش مصرف و اسراف آب ارائه می گردد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:40 ] [ بابک ]
[ ]

گــزارش کارآموزی صنایع شیمیایی در شركت كشت و صنعت گرگان (یك و یك ) ، سیستم سردخانه و تصفیه خانه

گــزارش کارآموزی صنایع شیمیایی در شركت كشت و صنعت گرگان (یك و یك ) ، سیستم سردخانه و تصفیه خانه

گــزارش کارآموزی صنایع شیمیایی در شركت كشت و صنعت گرگان (یك و یك ) سیستم سردخانه و تصفیه خانه در 83 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات83
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

گــزارش کارآموزی صنایع شیمیایی در شركت كشت و صنعت گرگان (یك و یك )  سیستم سردخانه و تصفیه خانه در 83 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه. 3

تاریخچه: 4

مشخصات كلی شركت كشت و صنعت گرگان: 5

ساختار سازمانی شركت كشت و صنعت گرگان: 5

طرح‌های توسعه‌ای در دست اقدام. 9

آمار كاركنان شركت در سال‌های 77.78 به تفكیك... 11

نمودار تولید سالیانه شركت از سال 1372 لغایت 1378. 12

خط تولید خلال نیمه سرخ و منجمد سیب‌زمینی (فرنج‌فرایز). 12

توضیحی مختصر درمورد سردخانه: 12

سیكل زیر صفر: 12

سیكل تبرید: 12

1) كمپرسور: 12

2) سپراتور: 12

3) كندانسور: 12

4) رسیبل: 12

5) اواپراتور: 12

6) شیرهای فشارشكن: 12

سیكل تونل انجماد: 12

سیكل بالای صفر: 12

اهداف كارآموزی.. 12

فصل اول.. 12

انواع محصولات و نحوه تولید آن در شركت.. 12

فصل دوم. 12

تعاریف و آشنایی با اصطلاحات.. 12

فصل سوم. 12

سیستم تولید بخار (Steam Generation). 12

اجزاء مربوط به سیستم (System Components). 12

دیگ لوله آتشی (Fire tube): 12

دیگ بخار (Boilers): 12

بدنه اصلی دیگ: 12

وسایل جانبی: 12

محل و شرایط نصب دیگ: 12

سیستم هدایت سوخت: 12

آشنایی با آب و ناخالصی‌های آن (Introduction to water and to impurities): 12

مشكلات آب صنعتی (Industrial water problems): 12

منبع آب تغذیه: 12

شرایط آب تغذیه: 12

توضیح مختصری در مورد سختی‌گیرها: 12

خوردگی: 12

كنترل خوردگی: 12

1. انتخاب سوخت: 12

خوردگی ناشی از خاكستر سوخت مایع: 12

علل ایجاد عیوب در دیگ‌های بخار. 12

تشكیل رسوب: 12

لوله‌كشی عبور بخار: 12

دستورالعمل راه‌اندازی دیگ‌های بخار: 12

عملیاتی كه باید در هر شیفت انجام گیرید (برنامه روزانه): 12

برنامه هفتگی دیگ‌های بخار: 12

برنامه ماهانه: 12

برنامه فصلی: 12

روش‌های تمیزكاری: 12

خاموش كردن دیگ برای مدتی كوتاه: 12

خاموش كردن دیگ برای مدتی طولانی: 12

عیوبی كه ممكن است در سیتسم كار بوجود آید: 12

جدول شماره 1. 12

 

مقدمه

شركت كشت و صنعت گرگان، یكی از واحدهای تولید گروه دشت مرغاب (یك و یك) می‌باشد. گروه تولیدی دشت مرغاب در واقع به عنوان بنیانگذار صنعت كنسروسازی با سابقه‌ای بر یك ربع قرن در ایران است كه تولیدات آن با مارك (یك و یك) در داخل و خارج كشور توزیع می‌شد.

گروه تولیدی دشت مرغاب، با گستردگی در جنوب (شركت دشت مرغاب) و شمال (شركت كشت و صنعت گرگان) و غرب (شركت ارومدشت ارومیه) به عنوان بزرگترین صنعت تبدیلی محصولات باغی و زراعی كشور مطرح می‌باشد و علاوه بر بخش صنعتی، موسسات و واحدهای كشاورزی نیز در زیرمجموعه آن مسئولیت تامین مواد اولیه مرا بر عهده دارند.

تاریخچه:

شركت كشت و صنعت گرگان در تاریخ 21/12/1351 تاسیس و تحت شماره 340 در اداره ثبت اسناد گرگان به ثبت رسیده است و در تاریخ 7/12/1355 پروانه بهره‌برداری آن به شماره 395/40 به امضاء وزارت صنایع و كشاورزی وقت تحت عنوان كشت و صنعت صادر گردیده است و مركز اصلی آن در گرگان و فعالیت اصلی آن بر اساس ماده 3 اساسنامه عبارت است از انجام كلیه عملیات مربوط به كشت و صنعت و انجام هرگونه فعالیت‌های مربوط به تولید، تبدیل و عرضه و فروش محصولات اصلی و فرعی و همچنین بهره‌برداری از سردخانه به ظرفیت سه هزار تن است.

این واحد در مجموعه گروه تولیدی دشت مرغاب (یك و یك) كه قبل از انقلاب اسلامی متعلق  به بخش خصوصی بود، پس از پیروزی شكوهمند انقلاب اسلامی تا سال 1366 در اختیار سازمان صنایع ملی قرار داشت و در حال حاضر سهامی عام می‌باشد.

مشخصات كلی شركت كشت و صنعت گرگان:

موقعیت مكانی شركت كشت و صنعت گرگان در مسیر جاده ارتباطی مازندران ، خراسان در شهرستان گرگان با مساحت 108265 متر مربع واقع شده است كه كل مساحت زیر بنایی جهت ساختمان  وتاسیسات تولید بالغ بر16700 متر مربع بوده كه شامل بخشهای اداری، تولیدی، خدماتی، انبارهای سردخانه میباشد.

از جمله ویژگیهای منحصر به فرد شركت كشت و صنعت گرگان در منطقه و حتی در سطح كشور وجود سردخانه هایی با ظرفیتی اسمی سه هزار تن است كه در جوار سالنهایی تولیدی بوده و دارای 14 اطاق با ظرفیت 250و125 تن میباشد.

ظرفیت اسمی كشت و صنعت گرگان بالغ بر پانزده هزار تن در سال بوده كه باتولید محصولات متنوع تا بیست و پنج نوع ‍را شامل می گردد،در فصول مختلف سال صورت می پذیرد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:39 ] [ بابک ]
[ ]

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شركت كشت و صنعت گرگان (شهره)

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در شركت كشت و صنعت گرگان (شهره)

گزارش کارآموزی صنایع غذایی شركت كشت و صنعت گرگان (شهره) در 80 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات80
حجم7 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی صنایع غذایی  شركت كشت و صنعت گرگان (شهره) در 80 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

فهرست مطالب

1-1 مقدمه و تاریخچه كنسروسازی.. 1

1-2 معرفی كشت و صنعت گرگان.. 10

1-3 محصولات تولیدی شركت... 11

1-4 اصول و مراحل مختلف خط تولید محصولات كنسروی.. 13

1-4-1 انتخاب مواد اولیه. 13

1-4-1-1 میوه و سبزی.. 13

1-4-1-2 مواد اولیه‌ی نیمه آماده. 13

1-4-2 درجه‌بندی مواد اولیه. 16

1-4-3 تمیز كردن مواد اولیه. 17

1-4-4 آماده كردن ماده‌ی اولیه. 17

1-4-4-1 جدا كردن پوست میوه. 18

1-4-4-2 دم‌گیری و جدا كردن هسته. 19

1-4-4-3 قطعه قطعه كردن.. 19

1-4-4-4 استفاده از خلاء برای خارج كردن اكسیژن، هوا و گازها (آبدهی در خلاء)‌. 19

1-4-5 بلانچینگ.... 20

1-4-6 فرمولاسیون.. 22

1-4-7 پر كردن در قوطی.. 23

1-4-8 خارج كردن اكسیژن و گازها 24

1-4-8-1 خارج كردن هوا با استفاده از دما 25

1-4-8-2 خارج كردن هوا با استفاده از روش‌های مكانیكی.. 25

1-4-8-3 خارج كردن هوا با استفاده از تزریق... 25

1-4-9 درب‌بندی قوطی‌های كنسرو. 25

1-4-10 فرآیند دمایی كنسروها 26

1-4-10-1 پخت محصول.. 26

1-4-10-2 دما دادن به منظور استریلیزاسیون محصول.. 27

1-4-10-3 دستگاه‌ها و روش‌های دما دادن كنسروها 27

1-4-11 سرد كردن قوطی‌های كنسرو. 28

1-4-12 كدگذاری و برچسب‌زنی قوطی‌های كنسرو. 28

1-4-13 كارتن‌گذاری و نگهداری قوطی‌ها 29

1-4-14 میكروبیولوژی كنسروها 30

1-5 خط تولید ذرت شیرین كارخانه‌ی شهره. 30

1-5-1 ذرت فریز شده. 33

1-5-2 كنسرو ذرت شیرین.. 34

1-5-3 مخزن آب نمك‌زنی.. 36

1-5-4 كوكر كولر. 37

1-6 خط تولید خوراك بادمجان كارخانه‌ی شهره. 38

1-7-1 فلوچارت تولید كنسرو لوبیاچیتی با سس.... 40

1-7-2 فلوچارت تولید فرآورده‌های گوجه‌فرنگی.. 41

1-8 تاسیسات و تجهیزات كارخانه. 42

1-8-1 سردخانه و انجماد. 42

1-8-1-1 تجهیزات تولید و توزیع سرما 43

1-8-1-2 ساختمان سردخانه. 44

1-8-2 دیگ بخار. 46

1-8-3 انبارهای كارخانه. 49

1-8-4 تصفیه‌ی فاضلاب (تصفیه‌ی آب صنعتی). 51

1-9 بخش كنترل كیفی محصول و آزمون‌های آن.. 53

1-9-1 آب كارخانه. 53

1-9-1-1 آزمون‌های آب كارخانه‌ی شهره. 54

1-9-2 آزمون‌های فیزیكی ـ شیمیایی كارخانه‌ی شهره. 58

1-9-3 آزمون‌های میكروبی كارخانه‌ی شهره. 63

1-10 نتیجه‌گیری.. 65

1-11 پلان كارخانه شهره. 66

1-12 جداول.. 67

1-13 اشكال.. 69

-1 مقدمه و تاریخچه كنسروسازی

كلمه كنسروسازی از لغت یونانی conservar به معنی حفظ كردن مشتق شده است. به طور كلی، كنسروكردن در صنایع غذایی عبارت است از ایجاد شرایطی كه بتوان تحت آن شرایط محصول موردنظر را برای مدت‌های طولانی حفظ نمود. كنسرواسیون غذا با استفاده از گرما، تاریخچه نسبتاً كوتاهی دارد. در اواخر قرن 18، هنگام لشگركشی ناپلئون به روسیه، تعداد زیادی از سربازان فرانسه به علت مسمومیت‌های غذایی تلف شدند و دولت فرانسه برای رساندن غذای سالم به لشگریانش، یك جایزه‌ی 12000 فرانكی برای كشف روش كنسرواسیون غذا تعیین كرد. قنادی  فرانسوی[1] پس از سال‌ها زحمت، موفق شد غذا را با جوشاندن در ظرف و لحیم كردن درب آن در همان دمای معین برای مدتی حفظ كند و جایزه مزبور را ببرد. این عمل به نام «appertization» نامیده شد كه اساس كنسرواسیون غذا را تشكیل می‌دهد.

نیكلاس آپرت نتوانست علت فاسد شدن غذا را با این روش توضیح دهد‌، ولی در ادامه با كشف میكروب توسط پاستور در سال 1864 لویی پاستور بیان داشت كه عامل فساد در مواد غذایی كنسری، میكروب است. شیشه و قوطی حلبی در اوایل قرن نوزدهم (1810) توسط صنعتگری انگلیسی[2] به ثبت رسید. در سال 1823، قوطی حلبی با سوراخی در بالای آن به نام canister نامیده شد و به بازار آمد. نام انگلیسی can و روش كنسرواسیون غذا با استفاده از گرما در قوطی حلبی و یا شیشه به نام canning از آن مشتق شده است.

و در ادامه صنعت كنسروسازی با تلاش‌های افراد زیادی همچون شریور تكامل و توسعه یافت. امروزه كه فقط 150 سال از تولید غذاهای قوطی شده می‌گذرد، این صنعت به جایی رسیده كه توانسته است هزاران نوع غذایی ساده و پخته آماده در اختیار مصرف كنندگان بگذارد. در كشور عزیزمان ایران، اولین كارخانه كنسروسازی در سال 1316 برای تولید كنسرو ماهی در بندرعباس تاسیس شد و در حال حاضر تعداد كارخانه‌های كنسروسازی كشور متجاوز از 150 واحد است كه در نقاط مختلف كشور و بویژه قطب‌های تولید مواد اولیه مربوطه، مستقر می‌باشند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:39 ] [ بابک ]
[ ]

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال

گزارش کارآموزی صنایع غذایی كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال در 86 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات86
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی صنایع غذایی  كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال در 86 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پیشگفتار

واحدهای روغن كشی بر اساس نزدیكی -  ماده اولیه بخصوص تخم پنبه احداث می‌شوند كه این مناطق بیشتر در استانهای مازندران، گیلان و خراسان می‌باشند. یكی از این واحدهای روغن كشی كشور كارخانه روغن كشی كشت و صنعت شمال واقع در استان مازندران، شهرستان ساری (در دوازده كیلومتر شهر ساری) می‌باشد.

این كارخانه در سه شیفت كار می‌كند و دارای سیستم بازیابی فاضلاب و تصفیه آب می‌باشد كه پسابهای بازیابی شده جهت شروب نمودن زمینهای مزروعی كارخانه استفاده می‌شود.

این كارخانه روغن كشی دو واحدی می‌باشد كه واحد شماره 1 آن نیز (كشت و صنعت شمال) تولید روغن و واحد شماره 2 آن (ام. ام) صابون پزی است.

به طوری كه گفته شد محصول اصلی كارخانه كشت و صنعت شمال، روغن نباتی است كه به دو صورت دان و جامد عرضه می‌گردد و در كنار این محصول اصلی، محصول فرعی، خلط صابون تولید شده نیز در واحد 2 به صابون تبدیل می‌شود. واحد تولید گاز اكسیژن و هیدروژن در داخل كارخانه وجود دارد كه گاز هیدروژن تولید شده، جهت پروسس هیدروژناسیون صورت می‌گیرد و اكسیژن تولیدی در مخازن پر شده و جهت استفاده بخشهای خصوصی و دولتی به خارج از كارخانه برده می‌شود.

در ضمن طرح توسعه كارخانه نیز در دست اقدام است كه تا حدودی اجرا گردیده، ولی هنوز مورد بهره برداری قرار نگرفته است. و لازم به تذكر است كه مدیریت كارخانه تحت نظارت بانك صنعت و معدن می‌باشد و محصول تولیدی كارخانه با نام (( روغن غنچه )) به بازار عرضه می‌گردد.

 

 

 

 

مقدمه

 روغنها و چربیها از زمانهای بسیار دور یكی از اجزا اصلی و مهم تشكیل دهنده غذای انسان بوده است. كه یك گرم آن در حدود 2/9 كیلوكالری انرژی در بدن تولید می‌كند. همچنین غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی را در بر خواهد داشت.

با تغییر ساختار اجتماعی در دورانی كه ما در آن زندگی می‌كنیم، دگرگونی و چگونگی تولید مواد مورد نیاز جامعه به خصوص مواد غذایی امری اجتناب ناپذیر است در حال حاضر با توسعه كشت دانه‌ها و میوه‌های روغنی فقط 15 % از نیاز چربی و روغن مصرفی مردم را می‌توانیم تامین نمائیم. از این جهت باید میزان قابل ملاحظه ای روغن خام از خارج وارد كشور شود، لذا برای افزایش راندمان استخراج روغن از منابع روغن و تصفیه روغن نیاز به تكنولوژی جدید روغن می‌باشد.

در كشورهای صنعتی یك نفر در طول عمر خود در حدود 3 تن روغن و چربی مصرف می‌كند كه بیش از نصف این مقدار به صورت روغن یا چربی غیر قابل رویت موجود در مواد غذایی مانند پنیر، سوسیس، كالباس، گوشت و نظیر اینها می‌باشد.

 

اهمیت اقتصادی چربیها و روغنها در جهان و ایران

غذا مسئله مهمی است كه نیاز انسانها را برطرف می‌كند. كار اساسی كشاورزان و كارخانه‌های صنایع غذایی این است كه نیاز مواد غذایی انسانها را تامین كنند. با توجه به افزایش رشد جمعیت در جهان نیاز به مواد غذایی نیز افزایش می‌یابد و همزمان باید تقاضای مواد غذایی مورد نیاز مردم با امكانات و شرایط موجود تامین شود.

تاریخچه روغن نباتی در ایران

تا حدود سال 1330 از روغن حیوانی استفاده می‌كردیم و بعد از این تدریجاً با افزایش جمعیت و كمبود تولید روغن حیوانی افزایش قیمت باعث گردید كه از روغن نباتی استفاده نمایند كه از هلند و آمریكا وارد می‌كنند. از سال 1331 تا 1344 با شرایطی كه در ایران انجام شده بود تجار و صنعتگران شروع به آوردن كارخانه‌های روغن نباتی نمودند تا در عرض 12 تا 13 سال كارخانه در ایران شروع به كار نمود و روغن نباتی جامد هم از خارج وارد می‌كردند و همه این كارخانه‌ها از پنه دانه استفاده می‌كردند. در سال 1346 دولت ورود روغن نباتی جامد را غیر مجاز اعلام كرد و رقابتی بین كارخانه‌ها به وجود آمد و سطح تولید بالا رفت و بعضی‌ها شكست خوردند و بعضی‌ها هم در كارشان موفق شدند. مثلاً یكی از كارخانه‌های روغن نباتی، پارس (قو) است كه در سال 1339 تاسیس شد و تولید آن در روز 15 تا 20 تن بود و امروزه بیشتر از 600 تن در روز تولید می‌كند.

در حال حاضر در ایران در حدود 16 كارخانه روغن نباتی داریم بعضی از این كارخانه‌ها در حدود 300 تن تولید دارند.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:39 ] [ بابک ]
[ ]

گزارش کارآموزی صنایع غذایی - كارخانه زمزم گرگان

گزارش کارآموزی صنایع غذایی - كارخانه زمزم گرگان

گزارش کارآموزی صنایع غذایی كارخانه زمزم گرگان در 55 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات55
حجم19 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی صنایع غذایی  كارخانه زمزم گرگان در 55 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

فهرست مطالب

2-1- مقدمه. 1

2-1-1- معرفی كارخانه زمزم گرگان.. 8

2-1-2-محصولات تولیدی شركت زمزم گرگان.. 8

2-2-تاریخچه. 9

2-2-1- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان.. 9

2-2-2- تاریخچه نوشابه سازی در ایران.. 10

2-2-3-آمار تولید نوشابه در ایران.. 11

2-3- اهمیت مصرف نوشابه. 11

2-4- فن آوری و مراحل تولید نوشابه‌های گاز دار. 12

2-4-1-تهیه مواد اولیه مصرفی در نوشابه سازی.. 12

2-4-2- ساخت شربت نوشابه. 17

2-4-3- اختلاط شربت آب، و گاز...... 17

2-4-4-پر كردن و بسته بندی.. 18

2-5- خط تولید.. 18

2-5-1-مراحل و واحدهای اصلی تولید نوشابه 284 سی سی (نوشابه شیشه أی). 18

2-5-1-1 فلوچارت تولید نوشابه در بطری شیشه ای.. 24

5-2-تولید نوشابه در بطری‌های پت (PET ). 25

2-5-3 تولید دوغ.. 27

2-5-4-تولید آب آشامیدنی.. 27

2-6-تاسیسات و تجهیزات جانبی كارخانه. 27

2-6-1-طرح كارخانه نوشابه سازی.. 27

2-6-2-تصفیه خانه ی آب: 28

2-6-2-1-احیاء تانك زغال اكتیو. 30

2-6-2-2- سرویس تانك ها 30

2-6-2-3- احیاء تانك زرین.. 31

2-6-2-4-آزمایشات تصفیه خانه آب... 31

2-6-2-4-1 آزمایشات صورت گرفته بر روی آب تانك واكنش، شن و زغال: 31

2-6-2-4-2-آزمایش صورت گرفته بر روی آب تانك زرین.. 32

2-6-3- عصاره خانه. 33

2-6-3-1-دستور العمل و مراحل ساخت شربت و عصاره. 33

2-6-3-2-دستور العمل تعیین بومه عصاره و شربت... 34

2-6-3-3-تركیبات انواع نوشابه. 35

2-6-4-واحد تولید گاز...... 36

2-6-5-انبار، دیگ بخار. و سرد خانه كارخانه. 36

2-6-6-تصفیه خانه ی فاضلاب (سیستم سپتیك). 37

2-6-6-1-آزمایشات انجام گرفته در واحد سپتیك: 38

2-6-2-نمای سیستم تصفیه ی فاضلاب: 39

2-7-كنترل كیفی و آزمایشات آن: 40

2-7-1-آزمایشات صورت گرفته بر روی مواد اولیه. 40

2-7-2-آزمایشات صورت گرفته حین تولید (پروسه تولید). 41

2-7-4-آزمایشات میكروبی.. 44

2-8-نتیجه گیری.. 45

2-9- جداول.. 45

2-10 اشكال: 50

2-11-منبع و ماخذ.. 55


فهرست جداول

جدول 1: حداكثر مجاز ناخالصی‌های آب مصرفی در نوشابه‌سازی.................................... 42

جدول 2: ویژگی‌های انواع نوشابه‌های گازداز .................................................................. 43

جدول 3: جدول تصجیح حرارتی بریكس خوانده شده از روی بریكس سنج .......................

 

فهرست اشكال

شكل 1: نمایی از شركت زمزم گرگان.............................................................................. 48

عكس شماره 1-شركت زمزم گرگان............................................................................... 49

عكس شماره 2- بطری شوی........................................................................................... 50

عكس شماره 3- نمایی تصفیه خانه آب............................................................................ 50

عكس شماره 4- دیگ بخار.............................................................................................. 51

عكس شماره 5- نمایی از سیستم فاضلاب...................................................................... 51

عكس شماره 6- دستگاه لیبل زنی.................................................................................. 52

عكس شماره 7- نمای جلوی بطری شوی........................................................................ 52

عكس شماره 8- دستگاه پركن........................................................................................ 53

 

-1- مقدمه

2-1-1- معرفی كارخانه زمزم گرگان

شركت زمزم گرگان در تاریخ 26/4/1352 تاسیس و تحت شماره 346 در اداره ثبت شركت‌ها به ثبت رسیده و در حال حاضر شركت زمزم گرگان یكی از شركت‌های گروه صنایع آشامیدنی و تحت پوشش سازمان صنایع غذایی و آشامیدنی بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی می‌باشد.

شركت زمزم گرگان در سال 1352 فعالیت خود را با یك خط تولید نوشابه‌های غیر الكلی گازدار در ظروف شیشه أی 284 سی سی در گردش آغاز نموده و در حال حاضر با در اختیار داشتن یك خط تولید نوشابه در ظروف یكبار مصرف PET در سایزهای 300،500 و 1500 سی سی به فعالیت خو د ادامه می‌دهد.

شركت زمزم گرگان با ظرفیت تولید سالانه 45 میلیون لیتر انواع نوشابه‌های غیر الكلی ( كولا، پرتقالی، لیموئی) سودا، نوشابه‌های رژیمی در انواع طعم ها، دوغ و آب آشامیدنی یكی از بزرگترین تولید كننده‌های انواع نوشابه غیر الكلی گاز دار در گروه صنایع آشامیدنی بوده و دارای بیشترین تنوع تولید در سطح گروه می‌باشد.

شركت زمزم گرگان علاوه بر دارا بودن پروانه‌های استاندارد تولید محصول، دارای گواهینامه استاندارد مدیریت كیفیت ISO 9001-2000 و استاندارد مدیریت زیست محیطی ISO 14001 و استاندارد سلامت محصول HACCP نیز می‌باشد قابل ذكر است كه شركت زمزم گرگان در 8 كیلومتری جاده ی گرگان- مشهد واقع شده است.

2-1-2-محصولات تولیدی شركت زمزم گرگان

محصولات شركت زمزم گرگان عبارتند از:

1-نوشابه گازدار پرتقالی

2-نوشابه گاز دار پرتقالی بدون قند

3-نوشابه گاز دار كولا

4-نوشابه گاز دار كولا بدون قند

5-نوشابه گاز دار لیموئی

6-نوشابه گاز دار لیموئی بدون قند

7-دوغ گاز دار بدون چربی

8-دوغ بدون گاز و بدون چربی

9-آب آشامیدنی و…

قابل ذكر می‌باشد كه انواع نوشابه گاز دار (پرتقالی، كولا، لیموئی و دوغ) در شیشه ی 284 سی سی و بطری پت 300 سی سی و 1، 5/1 و 2 لیتری و انواع بدون قند و آب آشامیدنی در بطری پت تولید می‌شود.

2-2-تاریخچه

2-2-1- تاریخچه ی نوشابه سازی در جهان

تاریخچه نوشابه سازی اساساً به زمانی بر می‌گردد كه بشر علاوه بر مصرف آب آشامیدنی می‌توانست از افزودن مودای چون طعم دهنده‌ها و شیرین كننده‌ها به آب، شربت‌های متعددی را تهیه كند. گر چه تاریخ پیدایش آن به درستی روشن نیست ولی تصور می‌رود ابتدا در خاور میانه به ویژه در نواحی جنوب ایران روش هایی برای تهیه آن موجود بوده است. ایرانی‌ها از 2500 سال پیش روش هایی برای حرارت دادن نیشكر و تهیه ی كارامل در خوزستان ابداع كرده بودند و با رقیق كردن آن شربت هایی درست می‌كردند كه بیشتر مصارف درمانی داشت. شاید بتوان گفت كه نیشكر سوخته جزء اولین نوشابه هایی باشد كه حاوی كارامل و شكر است استفاده از گاز كربنیك در آبهای معدنی و تلاش برای تهیه مصنوعی آن به قرن شانزده میلادی در اروپا بر می‌گردد كه شروعی برای گسترش نوشابه سازی در دنیا محسوب می‌شود ولی گسترش استفاده از آن عملاً از سال 1865 آغاز شده است.

تهیه و تولید نوشابه‌های غیر الكلی گاز دار بصور بهداشتی و در بسته بندی مطمئن نخستین بار توسط جان پمبر تون در شهر آتلانیا در سال 1886 جامه عمل پوشید نام محصول كوكا كولا و فروش آن 6 بطری در روز بود و اكنون پس از گذشت بیش از صد سال نوشابه‌ها در انواع مختلف و روزانه چند صد میلیون بطری در سراسر جهان عرضه می‌شود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:39 ] [ بابک ]
[ ]

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه آرد زاودی بندرتركمن

گزارش کارآموزی صنایع غذایی در كارخانه آرد زاودی بندرتركمن

گزارش کارآموزی صنایع غذایی كارخانه آرد زاودی بندرتركمن در 48 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات48
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیمهندسی صنایع

توضیحات کامل

گزارش کارآموزی صنایع غذایی كارخانه آرد زاودی بندرتركمن در 48 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

3-1-تاریخچه و معرفی كارخانه ی آرد زاودی.. 1

3-2-غلات: 1

3-2-1-گندم: 1

3-2-2-مشخصات فیزیكی دانه گندم. 2

3-2-3-عوامل موثر در كیفیت گندم. 3

3-2-3-1-عوامل فیزیكی موثر در كیفیت گندم. 3

3-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در كیفیت گندم: 4

3-2-4-تركیبات گندم. 4

3-2-5-نگهداری گندم: 7

3-2-6-كیفیت گندم های ایران: 8

3-3-تكنولوژی آسیاب گندم. 8

3-3-2-فن آوری آسیاب كردن گندم و مراحل تولید آرد: 9

3-3-2-1-تمیز كردن گندم: 9

3-3-2-2-مشروط كردن گندم : 12

3-3-2-2-1-روش های مشروط كردن.. 13

3-3-2-3-مراحل مختل فرآیند آسیاب كردن.. 15

3-3-2-3-1-سیستم آسیاب های غلطكی.. 15

3-3-2-4-نگهداری آرد گندم. 19

3-4-آرد گندم. 20

3-4-1-مواد افزودنی به آرد. 20

3-4-2-استفاده از روشهای فیزیكی برای اصلاح آرد. 22

3-4-3-عوامل موثر در كیفیت آرد. 23

3-5-تاسیسات و تجهیزات كارخانه آرد. 26

3-5-1-طراحی كارخانه آرد. 26

3-5-2-انبار كارخانه: 30

3-5-2-1-تعریف انبار و نقش آن.. 30

3-5-2-2-انواع انبار: 30

3-5-2-3-انبار گندم: 30

3-5-2-4-انبار آرد: 33

3-7-نتیجه گیری.. 39

3-8-جداول: 40

3-9- منابع و ماخذ.. 42

 

-1-تاریخچه و معرفی كارخانه ی آرد زاودی

كارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این كارخانه مربوط به تولید آرد می باشد كه با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این كارخانه شامل آرد و سبوس می باشد.

شایان ذكر است كارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر تركمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است.

3-2-غلات:

غلات شامل گندم ،جو، ذرت، برنج ارزان، سویا ، جاودار، یولاف، سور گوم می باشد قسمت اعظم غلات تولید شده برای تامین غذای انسان مصرف می شود و مابقی به مصرف خوراك دام می رسد. مصرف صنعتی غلات در مقایسه با مصرف تغذیه أی آن به مراتب كمتر است. مقدار مصرف غلات در هر منطقه أی متفاوت می باشد كه مصرف غلات به عادات غذایی مردم و بخصوص به درآمد سرانه بستگی دارد یعنی هر چه قدر درآمد سرانه (وضعیت مالی) بالاتر باشد مصرف غلات كمتر می گردد. طبق هرم انرژی وزارت بهداشت و كشاورزی آمریكا 40 درصد انرژی دریافتی بدن از نان و فرآورده های غلات، محصولات خمیری (مانند ماكارونی) و برنج تامین می شود. غلات و (كربو هیدرات ها) در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی دارند. (یك گرم كربو هیدرات چهار كیلو كالری انرژی تولید می كند.) قسمت اعظم تولید غله مربوط به گندم است كه از آن آرد برای تولید نان و فرآورده های دیگر حاصل می شود.

3-2-1-گندم:

گندم جزء گیاهان گلدار زیر شاخه نهان دانه گان، در رده گیاهان تك لپه ای، در را سته گلومی فلورا در تیره یا فامیل GRAMMINEGE یا POACEAE و جنس TRITICUM است . از بین 3000 گونه ی شناخته شده گندم سه گونه در تجارت بین المللی دارای اهمیت بیشتری می باشد كه هر سه از جنس تریتیكوم هستند و عبارتند از: تریتیگوم و وگلارمهم ترین گندم مورد استفاده آسیاب داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است. تریتیكوم دیو روم[1] مناسب ترین گونه گندم برای تولید ماكارونی است. تریتیكوم ، كمپكتوم دارای پروتئین كمتری بوده و در فرآورده های قنادی و بیسكویت به كار می رود.

 


 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 1:39 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 صفحه بعد