paperdownfile

محصولات دانشجویی

پروژه کارآفرینی عمل آوری و بسته بندی داروهای گیاهی

پروژه کارآفرینی عمل آوری و بسته بندی داروهای گیاهی

پروژه کارافرینی عمل آوری و بسته بندی داروهای گیاهی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی عمل آوری و بسته بندی داروهای گیاهی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

كلیات و معرفی طرح :

هدف از اجرای این طرح ، تولید / ارایه خدمات :

خدمت وعرضه بهینه گیاهانه دارویی و سالم سازی داروها با قیمت مناسب یكنواختی اجناس و ارائه آن جهت داروخانه های گیاهی .

خرید مستقیم از كشاورز و كوتاه نمودن دسته واسطه ها و ارائه بصورت یك فروشگاه زنجیره ای در شهر و شهرستانهای نیازمند

 

 

 

 

 

به منظور تامین بخشی از نیاز منطقه می باشد .

      

        2-  معرفی و مشخصات مجری / مجریان طرح :

 

نام و نام خانوادگی : مجید نعیمی

نام پدر : رجب

شماره شناسنامه : 1915

تاریخ تولد :   6 / 6     / 1355

محل تولد : مشهد

تابعیت : ایرانی

 

 

 

نام ی نام خانوادگی :

نام پدر :

شماره شناسنامه :

تاریخ تولد :   /     /

محل تولد :

تابعیت : ایرانی

 

 

 

 

 

سوابق کاری و تجربی  و آموزشی مجری / مجریان

䙆ام ونام خانوادگی : مجید نعیمی

سوابق آموزشی

سوابق كاری و تجربی

نام دوره آموزشی

مدت دوره

محل آموزش

سابقه كار (سال )

محل كار

سمت / عنوان شغل

مبانی كار آفرینی

72 ساعت

اداره كار

5 سال

عطاری

كارگر

 

 

 

7سال

شركت آرایشی بهداشتی

سر كارگر

 

 

 

3سال

شركت آرایشی بهداشتی

مدیر فروش

نام ونام خانوادگی :

سوابق آموزشی

سوابق كاری و تجربی

نام دوره آموزشی

مدت دوره

محل آموزش

سابقه كار (سال )

محل كار

سمت / عنوان شغل

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:26 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی كارگاه تولیدی پوشاك

پروژه کارآفرینی كارگاه تولیدی پوشاك

پروژه کارافرینی كارگاه تولیدی پوشاك در 15 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات15
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل
  1. پروژه کارافرینی كارگاه تولیدی پوشاك در 15 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
  2.  
  3.  
  4. مشخصات تهیه كننده طرح
    1. شخص حقیقی:

نام و نام خانوادگی:

ابولفضل پاک دل

شماره شناسنامه:

68

تاریخ و محل تولد:_

 

سطح و رشته تحصیلی:

صنایع چوب و کاغذ

شغل فعلی:

دانشجو

كد ملی:

تجربه و تخصص:

نشانی پستی:

تلفن تماس:

نشانی پست الكترونیك:

 

 

  1. شخص حقوقی :

نام و نوع شركت :

 موضوع شركت :

تاریخ تأسیس :

شماره و محل ثبت :

تعداد و نوع سهام :

آدرس پستی شركت :

تلفن تماس :

 

  1. صنعت و فضای كلان اقتصادی
    1. پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید:

یكی از مسائلی كه در محكم كردن پایه های فرهنگی اصیل یك ملت میتواند مؤثر واقع شود سبك پوشش ملت خصوصا پوشش قشر زن می باشد. نحوه ی پوشش در یك جامعه می تواند گویای ارزش هایی باشد كه در فرهنگ آن جامعه حاكم است. در فرهنگ اسلامی ما پوشش كامل بدن زن و رعایت حجاب او ارزش زن بودن آن را بیشتر آشكار می سازد. در نتیجه بهتر است كه اولین گام را در جهت خود كفایی این امر مهم آغاز و با فرا گرفتن فن خیاطی و داشتن حسن سلیقه در این زمینه گام های مؤثر و سازنده ای برداشته شود.

  1. وضعیت هر یك از شاخص‌های ذیل را در صنعت مذكور مشخص نمایید:
    1. امكان ورود به صنعت:

امروزه با توجه به نیاز مبرم انسان به پوشاك امكان ورود به این صنعت برای علاقه مندان به این رشته بصورت زیر می باشد:

1-گذراندن دوره تكمیلی این رشته در مقطع هنرستان و ورود به دانشگاه های خیاطی

2-شركت كردن در كلاس های سازمان فنی حرفه ای كشور

3-فرا گرفتن این رشته بصورت عملی وتجربی

  1. قدرت چانه‌زنی تامین‌كنندگان:

با توجه به نیازهای روز مره انسان به پوشاك و هزینه بالایی كه باید برای تهیه ی مواد اولیه پرداخت كرد قدرت چانه زنی با تامین كنندگان بالاست.

  1. قدرت چانه‌زنی مشتریان:

با توجه به این كه این صنعت سرو كار زیادی با مشتریان دارد برای جبران پول پرداخت شده به تامین كنندگان مواد اولیه و هم چنین جلب رضایت مشتریان قدرت چانه زنی با آن ها در حد متعادل خواهد بود.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:26 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی کنترل ایمنی گاز شهری در منازل

پروژه کارآفرینی کنترل ایمنی گاز شهری در منازل

پروژه کارافرینی کنترل ایمنی گاز شهری در منازل در 14 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات14
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل
  1. پروژه کارافرینی کنترل ایمنی گاز شهری در منازل در 14 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc
  2.  
  3. مشخصات تهیه كننده طرح
    1. شخص حقیقی:

نام و نام خانوادگی:

ابولفضل پاک دل

شماره شناسنامه:

68

تاریخ و محل تولد:_

 

سطح و رشته تحصیلی:

صنایع چوب و کاغذ

شغل فعلی:

دانشجو

كد ملی:

تجربه و تخصص:

نشانی پستی:

تلفن تماس:

نشانی پست الكترونیك:

 

 

  1. شخص حقوقی :

نام و نوع شركت :

 موضوع شركت :

تاریخ تأسیس :

شماره و محل ثبت :

تعداد و نوع سهام :

آدرس پستی شركت :

تلفن تماس :

 

  1. صنعت و فضای كلان اقتصادی
    1. پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید:

یكی از مسائلی كه در محكم كردن پایه های فرهنگی اصیل یك ملت میتواند مؤثر واقع شود سبك پوشش ملت خصوصا پوشش قشر زن می باشد. نحوه ی پوشش در یك جامعه می تواند گویای ارزش هایی باشد كه در فرهنگ آن جامعه حاكم است. در فرهنگ اسلامی ما پوشش كامل بدن زن و رعایت حجاب او ارزش زن بودن آن را بیشتر آشكار می سازد. در نتیجه بهتر است كه اولین گام را در جهت خود كفایی این امر مهم آغاز و با فرا گرفتن فن خیاطی و داشتن حسن سلیقه در این زمینه گام های مؤثر و سازنده ای برداشته شود.

  1. وضعیت هر یك از شاخص‌های ذیل را در صنعت مذكور مشخص نمایید:
    1. امكان ورود به صنعت:

امروزه با توجه به نیاز مبرم انسان به پوشاك امكان ورود به این صنعت برای علاقه مندان به این رشته بصورت زیر می باشد:

1-گذراندن دوره تكمیلی این رشته در مقطع هنرستان و ورود به دانشگاه های خیاطی

2-شركت كردن در كلاس های سازمان فنی حرفه ای كشور

3-فرا گرفتن این رشته بصورت عملی وتجربی

  1. قدرت چانه‌زنی تامین‌كنندگان:

با توجه به نیازهای روز مره انسان به پوشاك و هزینه بالایی كه باید برای تهیه ی مواد اولیه پرداخت كرد قدرت چانه زنی با تامین كنندگان بالاست.

  1. قدرت چانه‌زنی مشتریان:

با توجه به این كه این صنعت سرو كار زیادی با مشتریان دارد برای جبران پول پرداخت شده به تامین كنندگان مواد اولیه و هم چنین جلب رضایت مشتریان قدرت چانه زنی با آن ها در حد متعادل خواهد بود.

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:25 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر

پروژه کارافرینی فرآیند تولید شكر و نیشكر در 135 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات135
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فرآیند تولید  شكر و نیشكر در 135 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مقدمه و هدف:

نیشكر از گیاهان زراعی است كه ظاهراً اهلی كردن آت برای اولین بار در جزایر اقیانوس آرام (گینه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چین و هند برده شده است. سابقه تاریخی كشت نیشكر به هزار سال قبل از میلاد می رسد نیشكر از هند به سایر نقاط دنیا راه یافت و تا اوایل قرن هجدهم تنها محصولی بود كه در سطح تجارتی برای تولید شكر كشت می شد.

تولید شكر از اجزاء مهم اقتصادی كشاورزی بسیاری از كشورهاست در مقیاس جهانی عملكرد قند چغندر و قند نیشكر در واحد سطح تقریباً مساوی است.

سابقة تولید نیشكر در ایران به سال 600 میلادی می رسد در این زمان شكر تصفیه شده از نیشكر تولید می شده. ظاهراً تولید نیشكر در خوزستان اهمیت داشته است زیرا كلمه خوز به معنی نیشكر است به هر حال اولین تلاش وسیع برای تولید آزمایشی نیشكر در سال 1329 در خوزستان انجام گردید. (3)

اكنون صنعت قندسازی كاملاً استقرار یافته مهذا پژوهشگران تحقیقات زیادی درباره تحول این صنعت آن هم با توجه به تكنیك های كاملاً مدرن با توجه به شرایط سخت كه به این صنعت تحمیل شده است اشتغال به كار دارند.

هدفهای كنونی این پژوهشگران و محققان را می توان به شرح زیر خلاصه كرد.

  1. استخراج حداكثر ممكن قند از نیشكر
  2. شكر با كیفیتی تولید گردد كه جوابگوی خواسته های مصرف كنندگان باشد. بسیار از این مصرف كنندگان شرایط بسیار سختی را برای كیفیت شكر قائل شده اند.
  3. شكر را هر چقدر ممكن است با قیمت كمتری به بازار عرضه نمایند یا به عبارت دیگر استفاده از تجهیزات پیشرفته و كاهش ضایعات در كلیه مراحل تولید شكر. (10)

همچنین توجه به مسائلی مانند كاهش مصرف انرژی و حداقل آلودگی محیط زیست. (8)

از جمله مسائلی كه كارخانجات نیشكری با آن دست به گریبان هستند ضایعات ناشی از فعالیت میكروارگانیزم ها می باشد. میكروارگانیزم ها قادرند تحت شرایط مناسب و در مراحل مختلف مانند آتش زدن. حمل نی . آسیاب و سایر مراحل تولید شكر در كارخانه به روش های گوناگون همانند تجزیه ساكاروز، تولید قند معكوس، تولید اسید، تولید مواد صمغی مثل دكستران لوان ضایعات جبران ناپذیری وارد كند. (10)

دكستران از جمله موادی است كه توسط باكتری به نام لوكونوستوك مزنتروییدس تولید می شود كه در صورت توقف نی در مرحله برداشت. حمل و یا توقف شربتها و آلودگی آسیاب ها این باكتری وارد عمل شده و منجر به تولید دكستران و اسید می گردد كه از جمله خسارات وارده را می توان 1- افزایش ضایعات نامعلوم در شربت ناشی از تشكیل دكستران كه بر طبق نظر كلارك میزان ضایعات را می توان در جدول زیر نمایش داد. (24)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:25 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی

پروژه کارآفرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی

پروژه کارافرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی در 228 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات228
حجم2 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فرآیند تولید كنسرو و رب گوجه فرنگی در 228 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پیشگفتار:

از ابتدای قرن اخیر تاكنون كنسروسازی صنعتی همواره به عنوان یكی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینكه در حال حاضر حدود یكصد و پنجاه كارخانه كنسروسازی در كشور مشغول تولید فرآورده های مختلف كنسرو می باشند و با عنایت به گسترش رشته های علوم و صنایع غذائی در دانشگاههای بزرگ كشور تاكنون هیچ مجموعه كاملی در این زمینه به رشته تحریر در نیامده و كتاب موجود هم بیشتر برگردان كتابهای خارجی هستند كه یا در دسته عموم نیستند یا فهم و درك آنها مشكل است و  یا پراكندگی مطالب در آنها موجب شده كه هیچ یك نتوانند به عنوان كتاب درس این رشته معرفی گردند.

مطالب موجود در این پایان نامه به طور عمده بر اساس سر فصلهای كتابهای مختلف صنایع غذائی در دوره های كارشناسی علوم و صنایع غذائی و به منظور معرفی ابعاد مورد نظر به دانشجویان عزیز و پژوهشگران جوان تدوین شده و در تهیه آن از مطالب آموزشی دوره ای كارشناسی ارشد رشته علوم و صنایع غذائی و كتب و مقالات علمی فراوانی كه پاره ای از آنها در  فهرست منابع درج گردیده است.

مقدمه:

منشاء اكثر فنون نگهداری مواد غذائی كه امروزه در صنعت كاربرد دارد به قبل از تاریخ و زمانی كه بشر به فكر حفظ غذا برای مواقع قحطی یا بهبود قابلیت خوراكی غذا برآمد برمی گردد. از زمانهای بسیار قدیم بشر پس از برداشت محصول گیاهان مفید بفكر نگهداری محصولات برداشت شده برای روزهای خارج از فصل برداشت بوده تا بتواند به مواد غذائی دسترسی داشته باشد. برای این منظور اولین روشی كه انجام  می داده خشك كردن مواد غذائی در آفتاب بوده است. البته این روش را بشر از طبیعت آموخته كه می توان بوسیلة خشك كردن موادغذائی را نگهداری نمود.

بعد از این روش استفاده از دود دادن نیز مورد استفاده قرار گرفته است و در مناطقی هم كه نور خورشید كافی نبوه از آتش استفاده می شده است. بعدها روش نمك زدن را در مورد گوشت بكار برده اند و بیشتر گوشت ماهی را به وسیله نمك زدن نگهداری می كرده اند.

نقل شده است كه سپاهان چنگیز در مواقع جنگ با خود صفحات بسیار نازك گوشت خشك كرده را حمل و از آن در تجدید قوا استفاده می كرده اند.

احتمالاً از زمانی كه بشر پخت غذا را آموخته با فساد مواد غذائی هم روبرو شده سات و همین امر شاید باعث شده كه به فكر جلوگیری از فساد موادغذائی و روشهای صحیح نگهداری آن باشد روشهای نگهدای بوسیلة روغن شاید بعد از مرحلة‌ نمك زدن باشد از روغن و نمك جهت جلوگیری از فساد و نگهداری گوشت استفاده     می شده است این روش در بعضی از نقاط هنوز هم انجام می شود و اصطلاحاً روش قورمه نام دارد.

عادات و سننن و طریقه زندگی عشایر كه درحال ییلاق و قشلاق هستند ایجاب می كند كه این روش مورد استفاده قرار گیرد.

این روشها ادامه داشتند تا قرن هفدهم میلادی كه نیكلا آپرت Nicola  Appert    كه او را پدر كنسرو می شناسند طریقه نگهداری مواد غذائی در طرف سربسته را كشف كرد.

و نتایج تحقیقات خود را بصورت زیر خلاصه نمود.

1) مواد غذائی را باید در داخل ظروف شیشه ای و یا فلزی مسدود نمایند.

2) مسدود كردن در شیشه باید با دقت بسیار انجام گیرد.

3) مواد غذائی مسدود شده در داخل ظروف كاملاً سربسته را باید مدتهای كوتاه و یا زیاد در آب جوش عقیم نمود.

4) مواد غذائی عقیم شده را باید بعد از مدت مشخص از آب جوش خارج و سرد نمود.

روش آپرت به تدریج توسعه یافت و تكمیل شدو آهن سفید جانشین شیشه شد.

در سال 1814 آلبرت به لندن مسافرت نمود و در آنجا آشپزخانه بزرگی را مشاهده نمود كه كمتر استفاده می شود و از بخار آب برای تهیه غذا استفاده می نمایند. در این موقع به فكر استفاده از اتوكلاو در عقیم كردن موادغذائی افتاد  نتجه كار آپرت كاملاً رضایت بخش بود و انواع مختلف  كنسرو و میوه و گوشت را تهیه و به بازار عرضه نمود.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:25 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی

پروژه کارآفرینی فروشگاه مواد غذایی

پروژه کارافرینی فروشگاه مواد غذایی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی فروشگاه مواد غذایی در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مقدمه

 

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد  غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت می گرفت.                                                                  

            

 با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه    << مغازه >> غذایی پیدا می شود که مردم محله و یا عبوری از آنجا ، از آن محل خرید روزانه و یا هفتگی همچون : لبنیات ، حبوبات و خوراکیهای مختلف تهیه  میشود پس با این همه می توان گفت که این محلها به تهیه هرچه راحت تر این گونه وسایل به ما کمک می کند.                                                                                                                                                  

حالا می خواهیم در این تحقیق شما را با این حرفه آشنا کنیم.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:24 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی قارچ مزرعه سروش

پروژه کارآفرینی قارچ مزرعه سروش

پروژه کارافرینی قارچ مزرعه سروش در 20 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات20
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

فهرست

ردیف

عنوان

صفحه

1

مقدمه

1

2

عنوان ماموریتی

2

3

كسب و كار- شكل كسب و كار- توصیف كسب و كار – محصول

3

4

محل (كروكی )

4

5

مسائل ایمنی از آفات – بازار یابی

5

6

فهرست محتوا

6

7

روشهای تبلیغاتی

7

8

تصاویر

8

9

مشخصات مدیر و همكاران – امور مالی – صورت حساب( سود و زیان )

صورت حساب هزینه – صورت حساب (دستمزد)

9

10

برآورد تجهیزات

10

11

  صورت حساب سود (زیان )

11

 

مقدمه :

 

با آگاهی از اهمیت كشت و زرع و توجه به این مطلب كه بخش كشاورزی حدود 27% از تولید ناخالص و 80% از محصولات اساسی مورد نیاز كشور تولید كرده و صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل40% دارا می باشد در می یابیم كه بخش كشاورزی در هر كشور می تواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص آن كشور ایفا كند .

این امر از طریق تولید محصولات كشاورزی مصرف در داخل و صادرات به سایر كشورها و ایجاد زمینه های اشتغال زایی امكان پذیر است . پس حفظ و توسعه این بخش باید در سرلوحه اهدافمان قرار گیرد .

پرورش قارچ خوراكی و صدفی یكی از تكنولوژی هایی است كه با ترویج و توسعه آن 

می توان گام موثری در تامین مواد غذایی ، ایجاد اشتغال جنبی مناسب و افزایش سطحی در آمد كشاورزی برداشت . البته این تكنولوژی جوان در شهرهای بزرگ ایران با تاسیس كشت و صنعتهای تولید قارچ بخصوص در اطراف تهران با توجه به مناسب بودن شرایط جوی در اكثر نقاط ایران در كشورما در حال توسعه زیادی است .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:24 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی احداث و راه اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

پروژه کارآفرینی احداث و راه اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

پروژه کارافرینی احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات13
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال در 13 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

خلاصه طرح

ـ درخواست كننده تسهیلات :         شركت كشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص)

ـ موضوع طرح                    :    احداث و راه‌اندازی كارخانه تولید كنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال

ـ محصول اجرای طرح          :         كیلومتر 5 جاده مشكین‌شهر به اهر ـ استان اردبیل

ـ سرمایه‌گذاری قبلی

(ریالی)                            :          620/655/2 هزار ریال

(ارزی)                             :   -

ـ سرمایه‌گذاری جدید

(ریالی)                            :   047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشاركت مدنی)

                                         047/241/19 هزار ریال (بدون احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشاركت مدنی)

(ارزی)                      :       482/887/3 یورو بدون سود دوران مشاركت

ـ تسهیلات بانك

(ریالی)                              :  000/000/12 هزار ریال از محل اعتبارات SME (سود دوران مشاركت مدنی: 000/680/1 هزار ریال)

(ارزی)                              :         000/400/3 یورو از محل اعتبارات صندوق ذخیره ارزی (سود دوران مشاركت مدنی: 000/102 یورو)

ـ سرمایه‌ در گردش             :                   000/000/4 هزار ریال

ـ سهم سرمایه‌گذاری جدید متقاضی

 (ریالی)                           :                    047/241/7 هزار ریال

 (ارزی)                           :                    482/487 یورو

ـ مدت تسهیلات               :          یكسال دوران مشاركت مدنی و 6 سال بازپرداخت با اقساط سالانه

ـ سود مورد انتظار:

(ریالی)                             :            14 درصد در سال

(ارزی) :                           با توجه به امتیازات منطقه محروم، 3 درصد در سال (2 درصد سهم بانك و 1 درصد سهم دولت)

نرخ بازده سرمایه‌گذاری      : 44/24 درصد نتیجه‌گیری شده است.

 

1) درخواست‌كننده تسهیلات و مجری طرح:

شركت كشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) كه تحت شماره 227387 و تاریخ 11/5/83 نزد اداره ثبت شركت‌ها و موسسات غیرتجاری به ثبت رسیده است.

سرمایه ثبت شده شركت برابر سه میلیارد ریال و موضوع شركت عبارت است از تولید انواع كنستانتره و مواد اولیه برای تولید و بسته‌بندی انواع آبمیوه و توزیع آن، تولید و توزیع انواع نوشابه‌های غیر الكلی و آب و تولید انواع نكتار و پوره و صادرات و واردات كلیه كالاهای مجاز بازرگانی.

ـ صاحبان سهام و درصد سهام:

1ـ آقای محمد درخشان دارنده   90% سهام

2ـ خانم زهرا صمدی امیر كندی 5% سهام

3ـ خانم نسترن درخشان                   5/2% سهام

4ـ خانم نازنین درخشان          5/2% سهام

جمع:                                درصد 100

ـ مدیران شركت به استناد آگهی شماره 13377/32 مورخ 20/4/85 عبارتند از:

1ـ آقای محمد درخشان به سمت مدیرعامل و رییس و عضو هیات‌مدیره

2ـ خانم زهرا صمدی امیر كندی به سمت نایب رییس هیات‌مدیره

انتخاب گردیدند و كلیه اسناد و اوراق بهادار و تعهدآور شركت از قبیل چك، سفته، بروات، قراردادها و عقود اسلامی اوراق عادی و اداری با امضای مدیرعامل به تنهایی همراه با مهر شركت معتبر است.

 

ـ دفتر مركزی شركت:

تهران ـ بزرگراه بعثت ـ چهارراه فرح‌آباد ـ خیابان شهید امیرحسین اسدی ـ بلوك 2 طبقه 3 پلاك 20

 

2ـ محل اجرای طرح:

عبارت است از یك قطعه زمین به مساحت 20500 مترمربع از اراضی قریه عالیجاه واقعه در كیلومتر 5 جاده مشكین‌شهر به اهر و در ضلع شمالی جاده كه مسیر آن آسفالته می‌باشد. (به شرح كروكی صفحه بعد)


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:24 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی آموزشگاه زبان خارجی

پروژه كارآفرینی آموزشگاه زبان خارجی

پروژه كارآفرینی آموزشگاه زبان خارجی در 33 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات33
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی آموزشگاه زبان خارجی در 33 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پیشگفتار

رشد روزافزون سطح تحصیلات افراد جامعه ، باعث افزایش میزان استفاده از منابع مختلف علمی است. از دیگر سو ، حجم این منابع به حدی است كه نه تنها ترجمه و انتشار تمام آنها عملی نیست ، بلكه حتی در صورت ترجمه شدن این مطالب، مدت زمانی كه صرف ترجمه مطلب می‌شود ، باعث از دست رفتن تازگی آن مطلب می‌گردد. به همین دلیل آشنایی با زبان های خارجی، سهم بسزایی در سهولت استفاده از منابع علمی ، اعم از كتب و نشریات تخصصی و همچنین اینترنت دارد. ضمن اینكه تسلط به زبان های خارجی موجب استفاده سهل تر از نرم افزارهای عمومی و تخصصی رایانه ای را نیز فراهم می‌آورد.

   نكته دیگری كه اهمیت یادگیری زبان های خارجی را دو چندان می‌كند ، یكپارچگی اقتصادی جهان است كه موجب افزایش حجم مكاتبات خارجی بازرگانی و سفرهای تجاری خارجی است. بدیهی است تسلط به زبان مورد استفاده در مذاكرات تجاری می‌تواند از بروز خطاهای سهوی پیشگیری نماید.

 

چکیده

   همچنین عدم تناسب آموزش زبان های خارجی در سیستم آموزش رسمی كشور با نیازهای افراد در محیط اجتماعی ، میل به شركت در كلاس های آزاد را كه آموزش كاربردی تری ارائه می‌كنند افزایش می‌دهد.

   و در نهایت، « یادگیری هر زبان جدید، آغاز یك زندگی تازه است. » این جمله به تنهایی اهمیت یادگیری زبان های خارجی را بیان می‌كند.

   اجرای این طرح ضمن اینكه پاسخی به نیاز اقشار مختلف جامعه برای یادگیری زبان های خارجی است، می‌تواند از بازدهی اقتصادی مناسبی نیز برخوردار بوده و همچنین زمینه ساز اشتغال نیروهای متخصص به خصوص در رشته زبان های خارجی گردد. علاوه بر آن با توجه به این كه طرح های آموزشی می‌توانند برای آموزش پسران یا دختران اجرا شوند، در اجرای این گونه طرح ها می‌توان از نیروی كار بانوان تحصیلكرده نیز استفاده نمود.

مكان مورد نیاز طرح ، شامل یك باب ساختمان با كاربری اداری به مساحت تقریبی 90 متر مربع می‌باشد كه ارزش هر مترمربع آن چهار میلیون ریال وهزینه كل خرید محل 360 میلیون ریال برآورد می‌شود.

مقدمه

اگرسطح زبان انگلیسی شما مبتدی است  و یا از مهارت بالایی در زبان انگلیسِی برخوردارید و یا مدرس زبان انگلیسِی هستید و مایل به اخذ گواهینامه هایی در روش تدرِیس میباشید ؛ مرکز آموزش ITEC در دبی دوره ویژه ای را برای هر سطحی از زبان انگلیسی  در نظر دارد. ما در مرکز آموزش   ITEC معتقدیم ؛ بهترین راه آموزش زبان انگلیسی آموزش آن در محیطی انگلیسی زبان, و با استفاده از آخرین متدها و وسایل کمک آموزشی و با اساتید انگلیسی زبان است .دوره های طراحی شده در دپارتمان زبان  ITEC پاسخگوی نیازهای افراد زیر میباشند.

1- دانشجویانی که قصد ورود به دانشگاه های خارج از کشور را دارند.                            

2- دانشجویانی که قصد ارتقاء سطح زبان خود را تا مقاطع پیشرفته داشته و برای جذب در بازار کار بین المللی آماده میشوند.

3- دانش آموزانی که در سنین پائین قصد ادامه تحصیلات در دبیرستانها و سپس در دانشگاه های خارج از کشور را دارند.

4- خانواده هائی که قصد اقامت در خارج از کشور را دارند.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:24 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه كارآفرینی تولید خیارشور

پروژه كارآفرینی تولید خیارشور

پروژه كارآفرینی تولید خیارشور در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات34
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه كارآفرینی تولید خیارشور در 34 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

1- عنوان طرح:  شركت تولیدی لیموندیس 

2 - محل اجرای طرح :  

استان: فارس

شهرستان: شیراز

بخش:مركزی

روستا: -

 

 

ب : حقوقی:

نام شركت

نوع شركت

شماره ثبت

محل ثبت

تاریخ ثبت

شركت لیموندیس

تولیدی

-

شیراز

6/7 1369

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4- هدف از اجرای طرح :

نام واحد : شركت تولیدی مواد غذایی لیموندیس 

محل اجراء : استان فارس ، منطقه شیراز ، شهرستان بیضاء

 

..........................................................................................................................................

 

5- شرایط و تعداد نوبت کاری :

 

*  این شركت در تمام روزهای سال به جز ایام تعطیلی رسمی مشغول به فعالیت می باشد . به علت حساسیت کار و برای جلوگیری از ضرر و زیان فعالیت به صورت شبانه روز می باشد و در این مقدار حداکثر بهره بری از کار می شود .  

..........................................................................................................................................

6- معرفی محصولات طرح :

* محصول این شركت تولیدی تولید خیارشور ، ترشی و مربا می باشد

* جامعه مراجعه کننده داخلی هستند . به علت استقبال از این فعالیت و نیز احتیاج جامعه به این بخش جواب خوبی را میدهد .

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 2:23 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 صفحه بعد