paperdownfile

محصولات دانشجویی

پروژه کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مكانهای اطلاع رسانی

پروژه کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مكانهای اطلاع رسانی

پروژه کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مكانهای اطلاع رسانی در 24 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات24
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی مرحله مقدماتی طرح ایجاد مكانهای اطلاع رسانی در 24 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

پیشگفتار :

با یاد و نام خدا نوشته ی خود را آغاز می كنم ، امید به آنكه با یاری  پروردگار بتوانم طرح خوب و مورد پسندی  را ارئه دهم .

پیش از هر چیز از استاد گرامیم در درس كارآفرینی ، جناب آقای موحد سپاس فراوان را دارم ، چراكه علاوه بر آموزشهای كارآفرینی ، به من درس داشتن زندگی موفق را كه قطعاً سرمایه ای برای آینده ی من به حساب خواهد آمد را آموزش دادند . از خداون متعال آرزوی سلامت و سعادت ایشان را آرزومندم .

پس از درك موضوع كارآفرینی ، برای بهتر و متفاوت بودن طرح خود ، بدنبال پروژه ی مناسبی بودم تا قابل توجه همگان باشد ، به همین دلیل برای انتخاب بهتر موضوع سعی كردم تا جنبه های مختلف موضوعات كارآفرینی را مورد بررسی و تجزیه و تحلیل قرار دهم تا از انواع آن یك نوع را بعنوان منتخب برگزیده و از آن نوع طرح خاصی كه احتمالاً برای دیگران انتخاب نشده را ارئه دهم .

در این بین با پرسشهایی كه از دیگر دوستان درباره ی انتخاب موضوع و نحوه ی ارائه و تحقیق درباره ی طرحشان داشتم ، به خصوصیاتی در هر نوع از پروژه های كارآفرینی برخورد كردم كه باعث شد بدنبال یك پروژه ی مناسب و متفاوت از انواعی كه معمولاً دیگران انتخاب نموده بودند باشم ، چراكه اغلب افراد برای این پروژه فقط بدنبال اطلاعاتی در زمینه ی نحوه ی ایجاد یك شغل و شرایط و امكانات مورد نیاز یك شغل بودند و این گونه طرح ها ممكن بود به تمایلات و نیازمندیهای دیگر اعضا پاسخگو نباشد و فقط بعضاً به اطلاعاتشان بیافزاید . به همین دلیل به دنبال طرحی برآمدم تا علاوه بر پوشش علایق و تمایلات مختلف ، با به اجرا در آمدن آن ، بخشی از نیازهای افراد مختلف جامعه را در بر گیرد و هم شرایط یك طرح كارآفرینی را دارا باشد و تا حد ممكن انواع دیگر پروژه های كارآفرینی را نیز در بر گیرد . در این بین طرح ایجاد اماكن اطلاع رسانی جامع با شرایط متفاوت از نمونه های موجود به ذهنم خطور كرد و با تحقیقات در این زمینه از طرق مختلف از جمله اینترنت و جستجو در سایتهای كارآفرینی و مراجعه به مكانهای اطلاع رسانی فعلی و با یاری از تفكراتم نسبت به موقعیتها و شراط گوناگون به اطلاعاتی دست یافتم كه در این زمینه بهتر مرا یاری كرد .

متن فعلی خلاصه ای از این طرح بوده كه در حال حاضر مراحل اولیه ثبت این طرح ( بخش عدم تشابه طرح ) در سایت كارآفرینی در حال انجام است .

امیدوارم به لطف خدا مورد توجه خوانندگان این طرح قرار گیرد .


فهرست مطالب

 

پیشگفتار                                                                                                                                                                              

مقدمه                                                                                                                                                                                     

توضیحات درباره طرح                                                                                                                                                    

تأثیرات و اهداف طرح                                                                                                                                                      

چگونگی كار و فعالیت این مكانها                                                                                                                                    

چارت تقسیم بندی بخشهای مراكز اطلاع رسانی                                                                                                      

شرایط و نحوه ی ایجاد چنین مكانهایی چگونه است ؟                                                                                

كنترل بصورت دولتی یا واگذاری به بخش خصوصی ؟                                                                                           

ایجاد بخشی برای اطلاع رسانی درباره ی كالاها و لوزم مصرفی                                                                         

نتیجه                                                                                                                                                                                    

 

 

مقدمه :

احتمالاً تا به حال برایتان پیش آمده و یا با افرادی برخورد كرده اید كه در تصمیم گیریهای مهم دچار مشكل شده اند و این مشكل عمدتاً به دلیل نداشتن اطلاعات كافی در زمینه ی مورد انتخاب خود بوده است ؛ برای مثال برای انتخاب یك رشته تحصیلی اغلب افرادی كه در موقعیت تصمیم گیری قرار می گیرند ،  بدون داشتن اطلاعاتی در مورد موضوع رشته ی ورودی و یا با داشتن اطلاعات اندك ، دچار چندگانگی در انتخاب شده و بلاجبار به یكی از آن رشته ها وارد شده كه ممكن است با شرایط وخواسته های فرد هماهنگ نبوده و بعد از مدتی وی را با مشكل مواجه كند .

این اتفاق در بسیاری از زمینه های مختلف زندگی ، كه در آنها نوع انتخاب نقش اصلی را دارد اتفاق می افتد ، برای مثال : در انتخاب رشته ورزشی ، هنری ، تحصیلی ، شغلی و ... .

این نوع تصمیم گیریها موجب پشیمانی از اتلاف وقت و هزینه مادی و معنوی شده و چه بسا افرادی بعد از مدتها به این نتیجه خواهند رسید كه راه را اشتباه آمده اند و باید از راه دیگری وارد می شده اند و این امر باعث می شود كه یا این افراد اجباراً در این رشته ادامه فعالیت دهند و یا حتی بعد از این مدت مجبور به خاتمه كار ویا شروع دوباره از نقطه ی دیگری شروع كنند .

این نوع اشتباهات در ظاهر فقط به بخش كوچكی از جامعه یعنی همان فرد تصمیم گیرنده و شاید بعضی از اطرافیان وی تأثیر منفی بگذارد ، در صورتیكه این نوع تصمیمات بخش عظیمی از سرمایه های جامعه را كه برای آن فرد ،‌ از لحظه ورود و ادامه ی فعالیت در آن زمینه قرار داده شده را از بین می برد و همچنین ایجاد هزینه ی فرصت زیادی می كند و ضرر بسیار بزرگی را با عدم فعالیت و یا تغییر و یا حتی ادامه ی بی انگیزه ی آن رشته توسط افراد این چنینی بر روی جامعه شامل می شود .

حال برای حل این چنین مشكلات و كمتر كردن اینگونه اشتباهات باید راه حل های مختلفی را در نظر گرفت و بهترین ها را برای اجرا در تكمیل نمود . بعنوان یك راه حل موثر ، می توان مكانها و یا اداره جاتی را ایجاد كرد تا در این مكانها عرضه ی اطلاعات در زمینه های مختلف داده شود تا افراد از اتلاف وقت و سرمایه و سردرگمی فراوان در امور مهم زندگی درآیند و با دید بازتر ، با اتلاف وقت كمتر و با انگیزه ی بیشتر و قوی تر شروع به فعالیت كرده و فعالیت خود را ادامه دهند .

همانطور مشخص است بسیاری از اشتباهات افراد جامعه در زمینه های مختلف ، از نداشتن اطلاعات صحیح در آن زمینه است . براستی چرا باید با داشتن چنین سرمایه ی عظیمی ، از آن بهره ی صحیح نبرده و آنرا در اختیار تمام بخشهای جامعه قرار نداده تا از این سرمایه ی بزرگ بصورت صحیح تر استفاده شود ، در صورتی كه می توان از این سرمایه ی عظیم  بهره ی فراوان برد ؟

در ادامه توضیحات مختصری درباره ی اجرا و بكارگیری این طرح داده خواهد شد .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:57 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارافرینی طرح پرورش گوساله «ظرفیت 200 رأس»

پروژه کارافرینی طرح پرورش گوساله «ظرفیت 200 رأس»

پروژه کارافرینی طرح پرورش گوساله «ظرفیت 200 رأس» در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی طرح پرورش گوساله  «ظرفیت 200 رأس» در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

محل اجراء:

استان اردبیل – 40 کیلومتری شهرستان کوثر – روستای قرخبداغ

 

محل طرح :

شرکت تعاونی (معین) ، تولیدی پروار بندی گوساله شماره ثبت    

تحت نظارت کل تعاون استان اردبیل


فهرست مطالب

 

مقدمه

مجریان طرح – محل اجرای طرح – هدف از ا جرای طرح

بازاریابی – عملیات اجرای طرح

کل هزینه‌های اجرای طرح – منابع هزینه طرح

وضعیت کلی طرح – انواع مواد اولیه مورد نیاز طرح

وضعیت زمین محل اجرای طرح

استهلاک و تعمیر و نگهداری

ساختمانهای مورد نیاز و برآورد هزینه اجرای آن

ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز و برآورد هزینه خرید

برآورد هزینه تأسیسات

هزینه وسایط نقلیه و تجهیزات اداری

سرمایه در گردش مورد نیاز

پیش بینی تولید برای سه سال اول بهره‌برداری

مراحل اجرای و زمانبندی شده طرح

خلاصه سرمایه گذاری طرح

منابع تامین سرمایه گذاری طرح

نیروی انسانی مورد نیاز طرح

پرسنل موجود و مورد نیاز

برآورد هزینه‌های تولیدی و عملیاتی طرح

پیش بینی حسابهای عملکرد سود و زیان

پیش بینی گردش وجوه نقدی

پیش بینی جدول بازپرداخت اصل اقساطی تسهیلات اعطائی

 

بسمه تعالی

مقدمه:

از آنجائیکه سرچشمه اصلی عقب ماندگی کشورهای توسعه نیافته و عقب نگه داشته شده ناتوانی نهادین بخش کشاورزی و دامی تولیدات غذائی است و متأسفانه کشور ما با جمعیت روز افزون شدید خود بخصوص در زمینه مواد غذائی مورد نیاز فعلی و آتی خود با مشکلات زیادی مواجه می‌باشد. لذا تهیه طرحهایی برای رفع این مشکلات و اجرای پروژه‌هائی که موجبات افزایش تولید و راندمان مواد غذائی را در پی داشته باشند بسیار حائز اهمیت است.

افزایش تولید در رسیدن به خودکفائی در بخش کشاورزی، هم از نظر ایجاد امنیت غذایی برای مردم و هم از نظر کاهش وابستگی اقتصادی و سیاسی و جلوگیری از خروج ارز قابل توجهی که می‌تواند در سرمایه‌گذاریهای زیر بنایی صنعتی باعث توسعه و رشد اقتصادی کشور شده بیش از پیش نمایان است.

خوشبختانه بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی ایران با بذل و توجه مسئولین محترم نظام جمهوری اسلامی به بخش کشاورزی و دامپروری و گنجاندن برنامه‌های موفقی در قالب طرح پنجساله، اهمیت و نقش برنامه‌ریزی و سرمایه گذاریهای زیر بنایی صنعتی باعث توسعه و رشد اقتصادی کشور شده بیش از پیش نمایان است.

خوشبختانه بعد از پیروزی شکوهمند اسلامی ایران با بذل و توجه مسئولین محترم نظام جمهوری اسلامی به بخش کشاورزی و دامپروری و گنجاندن برنامه‌های موفقی در قالب طرح پنجساله، اهمیت و نقش برنامه‌ریزی و سرمایه‌گذاری صحیح در توسعه و شکوفائی استعداد‌های کشاورزی را بر همگان روشن نمود.

استان اردبیل با پتانسیلهای نهفته خویش قبل از آنکه استان مطرح، تولید کننده محصولات زراعی باشد یک استان دام خیز است و مراتع سرسبز، شرایط مساعد تولید علوفه و اکولوژیکی منطقه ایجاد سرمایه‌گذاری در امر پرورش دام را بیش از پیش طلب می‌نماید. با توجه به مازاد علوفه‌ای که در استان وجود دارد و به سایر استانها ارسال می‌شود، همچنین با صنعتی کردن بخش پرورش دام و سرمایه‌گذاریهای بیشتر می‌توان اذعان داشت این استان بزودی قادر خواهد بود یکی از قطبهای بزرگ صادر کننده مواد پروتئینی به سایر استانها و کشورهای تازه استقلال یافته همجوار باشد.

ان شاء ا...

 

 مجریان طرح :‌

مجری طرح از دامداران استان بوده که دارای تجربیات زیادی در ا مر پرورش دام بوده و برای نگهداری و پرورش گوساله به تعداد 200 رأس اقدام نموده است.

گوساله‌های انتخابی به عرضه گوساله در منطقه دارد و در اولویت اول انتخاب گوساله دو رگ خواهد بود که در منطقه بوفور یافت می‌شود.

مجری بنام شرکت تعاونی تولیدی (معین) پرواربندی گوساله قرخبداغ  کوثر به شماره ثبتی      تحت نظارت اداره کل تعاون استان اردبیل می‌باشد که در نظر دارد سرمایه خود را در جهت پرورش گوساله که تولید آن از نیازهای اساسی جامعه است سرمایه گذاری نماید.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:57 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی آموزشگاه طراحی سنتی

پروژه کارآفرینی آموزشگاه طراحی سنتی

پروژه کارآفرینی آموزشگاه طراحی سنتی در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات12
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی آموزشگاه طراحی سنتی در 12 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

توجیه اقتصادی پروژه 2

مبلغ سرمایه اولیه 000/000/4 تومان بوده است .

كه این مبلغ را نزد بانك می گذاریم سالانه 14% سود تعلق می گرفت در صورتیكه نسبت سود به سرمایه ما در پروژه بسیار بیشتر از مبلغ بانكی آن می باشد .

 

دریافت مجوز كار 3

هر یك از افراد بخواهند مدیریت یك آموزشگاه را بر عهده بگیرند . باید پس از تعلیم دیدن گذراندن دوره های  آموزشی می تواند با مراجعه كردن به یكی از سازمان های فنی حرفه ای به طور عملی و تئوری امتحان را گذراند و دیپلم مربی گری یا مدیریت را بگیرد و بعد از آن مجوز را دریافت نمایید .

بیمه 4 : ما می توانیم با مراجعه كردن به یكی از سازمان های بیمه با حداقل ماهیانه مبلغی كه از هنر جویان و دیگر كسانی كه وابسته به این آموزشگاه هستند  دریافت نماییم و آموزشگاه وسایل آن را به طور كامل بیمه كنیم . از قبیل بیمه آتش سوزی ـ بیمه سرقت و غیره .....

 

نحوه بر آورد سرمایه

موارد

مبلغ

تجهیرات

500/12/2

تبلیغات

000/15

دكوراسیون

000/100

جمع كل

500/242/2

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:56 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس سیستم كتابخانه

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس سیستم كتابخانه

پروژه کارآفرینی طرح تآسیس سیستم كتابخانه در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی طرح تآسیس سیستم كتابخانه در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

سیستم كتابخانه:

كتابخانه فوق در سال1365 تاسیس گردید و تا چندی  پیش حوزه فعالیت آن محدود بود اما در ماه اخیر به دلیل تغییر مدیریت و تمایل به افزایش فعالیت مشكلات زیادی به دلیل همین گسترش فعالیت بوجود آمد و از طرفی چون سیستم دستی بوده زمان زیادی صرف فعالیتهای عادی كاركنان شده است و از طرفی نیاز به استخدام یك كارمند دیگر هست لذا رئیس كتابخانه بر آن شد  تا بامكانیزه كردن سیستم نیاز به استخدام كارمند جدید و سایر مشكلات را برطرف سازد.

كتابخانه فوق دارای 4 بخش كه عبارتند از:

 1-  بخش ثبت نام عضو

 2- بخش ثبت كتابهای جدید

  3- بخش امانات

4- بخش نگهداری كتب

 می باشد و یك مدیر بر كار هر 5 بخش نظارت دارد و هر بخش متشكل از كارمندان بخش می باشد.

علت مكانیزه كردن سیستم از حالت دستی به كامپیوتری:

  1. نیاز به استخدام نیرو جدید را برطرف سازد.
  2. از خطاهای  كارمندان جلوگیری شود چون این امر باعث از دست دادن زمان ومفقود شدن  كتب و نارضایتی عضوها می‌شود.
  3. هزینه های مالی وروحی ناشی از این خطاها افزایش یافته
  4. به علت گسترش سیستم فعالیت كتابخانه كارمندان افزایش یافته كه این امر باعث افزایش هزینه ها اضافه كاری شده
  5. زمان خدمات رسانی به مشتركین (كه از حالا بجای عضو آن را به كار خواهیم برد) افزایش یافته

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:56 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس شرکت تولید نرم افزار های کاربردی

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس شرکت تولید نرم افزار های کاربردی

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس شرکت تولید نرم افزار های کاربردی در 45 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات45
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس شرکت تولید نرم افزار های کاربردی در 45 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

پیشگفتار

   محصول معرفی شده در این طرح نرم افزار کاربردی می باشد که از زمانی که بشر پا به دنیای دیجیتال گذاشت این صنعت برای اداره سخت افزارهای استفاده شده به کار گرفته شده است و این صنعت چند سالی است که در کشور ما ایران بسیار رونق گرفته و اعم کشورها از روش های قدیمی ثبت اطلاعات دست برداشتند وبه علت راحتی در اداره داده ها و میزان خطای بسیار پایین از نرم افزار های تولیدی برای اداره ی امور جاری خود استفاده می کنند اما در این بین برخی از نرم افزارها از کیفیت مطلوب برخوردار نبوده و یا به صورت جامع طراحی نشده اند و نمی توانند پاسخ گوی نیازهای کنونی جامعه ی رو به رشد کشور ما باشند پس بنابراین در این بین تشکیل شرکتی برای پوشش دادن این نقاط ضعف و پیشرفت در این رده طلبیده می شود که بنده با بررسی های 2 ماهه از منابع مختلف و پرس وجو های فراوان از افراد درگیر در این عرصه توانستم که تا حدودی مشخصات و ملزومات شرکتی که در این عرصه بتواند فعالیت کند گردآوری کنم و به شما عرضه دارم.

فهرست

مقدمه

چکیده طرح

 

 

فصل اول :

  • معرفی محصول
  • ویژگی های محصول
  • روشهای تولید نرم افزار
  • مهندسی توسعه نرم افزار

 

 

فصل دوم :

  • بازاریابی
  • ملاحظات فنی
  • طرح ساختمان شرکت
  • تاسیسات عمومی
  • پرسنل

 

 

فصل سوم :

  • بررسی مالی
  • سرمایه ثابت طرح
  • سرمایه در گردش
  • نحوه سرمایه گذاری
  • هزینه های ثابت و متغیر طرح
  • در آمد سالیانه و توجیه اقتصادی طرح

 

 

منابع و ماخذ

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:56 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس شیرینی پزی

پروژه کارآفرینی طرح تاسیس شیرینی پزی

پروژه کارآفرینی طرح تآسیس شیرینی پزی در 20 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات20
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی طرح تآسیس شیرینی پزی در 20 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

مقدمه

از زمان هاى خیلى دورانسان علاقه خود را نسبت به شیرینی جات نشان دادند وآن را به گونه هاى متفاوت ان را درست كردند گاهى به صورت نان هاى شیرین .بیسكوئیت .كیك .كلوچه و.....

وامروزه شیرینیها به صورت هاى متفاوت در دسترس مردم قرار گرفته است كه با پیشرفت علم وصنغت پیشرفت زیادى داشته است0 شیرینى یكى ازخوراكى هاى لذیذى است كه مردم در شادی هایشان از ان استفاده مى كنند0

شیرینى علاوه بر مزه خوب وفوایدى كه دارد ضررهایى نیز دارد كه مى توان به اضافه وزن,قند خون,چربى خون كه در  اثر خوردن ان باشدو....

كه البته انسان نیز این مشكل خودر بادرست كردن شیرینیهاى رژیمى حل كرده تا مردمى كه مشكل دارند نیز بتوانند از خوردن شیرینى لذت ببرند كه در این شیرینى ها هیچگونه مواد قندى استفاده نشده است0

شیرینى فروشى یكى از پردرامدترین مشاغل است زیرا مردم در كوچك ترین شادى از شیرینى  استفاده مى كنند وهمینطور در اعیاد بزرگ سر این فروشنده هاى گرامى شلوغ است و انها مى توانند ازاین طریق در شادى هاى مردم شركت داشته باشند0

انتخاب نام وارم:

انتخاب نام زیبا براى شیرینى مى تواند باعث جلب مشترى شود واین نام باید با مسمى واصیل وایرانى باشد0

شیرینى خوشمزه

Shirini khoshmazeh

نیروى انسانى

دراین كار مانند تمام كارهاى دیگر نیاز به پرسنل خاص خود دارد0كه باید  تحصیل كرده باشند0كارگران ما باید حداقل میزان خود تا دیپلم باشد وسابقه در كارشیرینى پزى داشته باشند0

 

ردیف

نیروى انسانى

مورد نیاز

تعداد

متوسط حقوق

   ماهانه        

حقوق سالانه

     (ریال)

   جمع حقوق

   (هزار ریال)

1-

2-

3-

4-

5-

استاد كار

شاگرد

شاگرد

فروشنده در محل

فروشنده سیار

1

1

1

1

1

50000

40000

40000

40000

40000

820000

656000

656000

656000

656000

870000

696000

696000

696000

696000

 

جمع كل

3654000

 

 


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:56 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ

پروژه کارآفرینی طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ

پروژه کارافرینی طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ در 10 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات10
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی طرح تجاری كارخانه صنعتی آلیاژ در 10 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مندرجات

عنوان

  1. فهرست محتویات

  2. خلاصه اجرایی

  3. مشخصات كارخانه

  4. مدیریت

  5. محصول

  6. جایگاه مشتری / بازار

  7. گنجایش و كشش مشتری / بازار

  8. رقبا

  9. برنامه فروش

 

2-خلاصه اجرایی :

این طرح تجاری به منظور كسب در آمد بیشتر جهت افزایش ظرفیت تولید و قبول سفارشات متعدد دیگری از شركت ساپكو ( در كوتاه مدت ) و قبول سفارش مشتریان دیگری ( در دراز مدت ) كه این افزایش ظرفیت درگرو افزایش زیر بنای تولیدی و اداری كارخانه و افزایش امكانات و تجهیزات و ماشین آلات امكان پذیر می باشد تهیه شده است .

كارخانه صنعتی آلیاژ بمنظور تولید قطعات خودرو تأسیس و در حال حاظر تولید منیفولد هوای پیكان و فروش آن طبق قراردادهای منعقد و سفارشات دریافتی به شركت ایران خودرو انجام می پذیرد . این كارخانه تا به حال قریب به سه سال از فعالیت تولیدی در زمینة قطعة فوق گذارانده و قرارداد فی ما بین تا پایان آذرماه 80 خاتمه یافته و كلیه قطعات سفارشی منیفولد پیكان تا این تاریخ ارسال گردیده و در حدود یكماه قبل یعنی اوایل مهرماه سال جاری ( سال 80 ) قرارداد ساخت منیفولد هوای پژو به تعداد 35000 قطعه بمدت حدود 16 ماه منعقد گردیده و در شرف تجدید قرارداد منیفولد هوای پژو 405 فراهم گردیده كه در صورت انعقاد با شرایط خاص خودش ( پس از عقد قرارداد مشخص می گرد ) قابل اجراء می باشد و یكی از دلائل عنوان شده جهت افزایش ظرفیت امكان تولید همین قطعه ( منیفولد هوای پژو 405 ) می باشد .

كارخانه صعتی آلیاژ همزمان با انعقاد قرارداد ساخت منیفولد هوای پژو و  قرارداد جدیدی با شركت ایران خودرو جهت ساخت منیفولد هوای انژكتوری پیكان 1600 تا مدت نا معلوم انجام پذیرفته است كه در حال حاضر محصول اصلی این شركت منیفولد هوای انژكتوری می باشد .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:55 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طرح تكثیر و پرورش آبزیان

پروژه کارآفرینی طرح تكثیر و پرورش آبزیان

پروژه کارافرینی طرح تكثیر و پرورش آبزیان در 65 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات65
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارافرینی طرح تكثیر و پرورش آبزیان در 65 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

مقدمه

    تكثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز كشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آ‎بهای داخلی كشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امكانات وسیعی در زمینه تكثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد كه در حال حاضر تنها از معدودی از این امكانات استفاده می گردد كه یكی از علل اصلی آن نداشتن اطلاعات فنی و تجربیات لازم در زمینه تكثیر و پرورش این گونه ماهیان می باشد .

اغلب پرورش دهندگان هم كه به این امر اشتغال دارند به علت نداشتن اطلاعات كافی علمی و فنی بعضاً دچار ضرر و زیان شیلات ایران كه علاوه بر ماهیدار كردن منابع آبی كشور و حفظ ذخایر آبزیان كار خدمات رسانی به دست اندركاران خصوصی پرورش ماهی را نیز به عهده دارند دارند جهت آموزش و ارتقاء دانش فنی پرورش دهندگان در زمینه های نیازماندیهای محیطی آ‎زاد ماهیان ، انتخاب زمین و طراحی كارگاه ، پرورش ماهیان مولد ، تكثیر و تولید لارو بچه ماهی بازاری ، تغذیه صحیح و اصولی ماهی ، نیازهای غذایی آزاد ماهیان ، حمل و نقل و جابه جایی تخم و بچه ماهی و ماهی بازاری ، بهداشت و كنترل بیماریها و كاربرد فن آوری جدید در زمینه های مختلف اقدام به تشكیل دوره های آموزشی كوتاه مدت نموده است.

زندگی وحیات بدون وجود انرژی غیرممكن وغیرقابل تصور است .

 

    با توجه به روند روزافزون افزایش جمعیت و لزوم كسب انرژی و ادامه زیست ، آبزیان و فرآورده های آن جایگاه ویژه ای را در میان سایر منابع مواد غذایی و انرژی زا كسب نموده است .

ماهیان متعلق به گروه حیوانات خونسرد یا پویی كیلوترم  (Poikilo therm) بوده و حرارت بدنشن با شرایط زیست محیطی سازگاری و تطبیق یافته است و به دلیل دارا بودن خصوصیات ویژه زیست شناختی مزایای بیشتری بر سایر منابع تولید پروتئین و رشته های دامپروری دارند .

امروزه با پیشرفت فن آوری و روش های مدرن صیادی تحولات بی شماری در امر صید محصولات آبزی حاصل گردیده و آمار جهانی نشانگر آن است كه پرورش و تولید آبزیان در آبهای داخلی روند رشد قابل ملاحظه ای را در پیش گرفته است . پرورش ماهیان سردابی و آزاد ماهیان امروزه در اكثر كشورهای اروپایی ، آمریكا، خاور دور و برخی كشورهای آسیایی متداول گشته و در حال توسعه است . مؤسسات پرورش ماهی قزل آلای رنگین كمان كه بهترین بازدهی و سازگاری تولید را در بین انواع آزاد ماهیان در سراسر جهان نشان داده است از نظر جغرافیای اقتصادی بیشتر در مكانهایی قرار گرفته است كه با آب كافی سطحی و قابل استفاده مشخص می گردد .

 

 

تاریخچه تكثیر و پرورش ماهی

    اولین كسانی كه اقدام به پرورش ماهی نمودند چینیها بودند . فان لی در 475سال قبل از میلاد مسیح در مورد تخم ریزی و تكثیر ماهی كپور (Cyprinus carpio) مطالب ارزنده ای نوشته و از آن به عنوان یك  شغل پر منفعت یاد كرده است . بیشتر مؤلفین سابقه پرورش ماهی را به 2000 سال قبل از میلاد مسیح نسبت می دهند .

     ارسطو از ماهی كپور یاد كرده است و یونانیها و روسها ماهی كپور را در استخر پرورش می دادند .

این ملل سعی داشتند كه بدین وسیله ذخایر ماهی را در آبهای طبیعی حفظ نمایند . چینی ها و رومیها همچنین برای اولین بار ماهی را به طور مصنوعی تكثیر كردند و انكوباسیون تخم ماهی را انجام داده اند . ابتدا تخم های لقاح یافته و یا لاروهای تازه از تخم درآمده را از محل تخم ریزی و استخرها و آبگیرها و حتی از مزارع برنج و دریاچه ها جمع آوری می كردند و سپس در اماكن امن تر اقدام به پرورش آنها می نمودند .

به تدریج میزان صید در آبهای طبیعی رو به افزون گشت . صید ماهیان مهاجر در زمان تخم گذاری و در محل تخم ریزی سبب كمبود نسل آنها گردید و بدین ترتیب ذخایر ماهیان كم كم در آبها رو به انقراض می گذاشت .

با توجه به این بحران در طی قرون 11-14 عده ای از نماینگدان حكومتهای اروپایی لازم دانستند قانونی طرح نمایند كه بر طبق آن از ذخایر ماهی در طبیعت حمایت و نگهداری به عمل آید . بر طبق این قانون ، صید ماهیان نابالغ ممنوع اعلام شد و همچنین فصل صید را مشخص نمودند و لزوم اجرای قانون عدم صید ماهیان در حال تخم ریزی و مهاجرت را به اطلاع عموم رساندند .

طرح قانون نگهداری ماهیان در آبهای طبیعی خودبه خود به ذخایر ماهیان كمك فراوان می كرد ولی این موضوع برای تأمین ذخایر ماهیان كافی نبود و اقدامات مؤثر دیگری ضرورت كامل داشت . اولین قدم بزرگ درباره تكثر و پرورش ماهیان در آبهای طبیعی به وسیله دانشمند آلمانی به نام استفن لودینگ یاكوبی  (Stephen Luding Yacobi) (1784-1711) برداشته شد . به وسیله این دانشمند درباره زیست شناسی و تولید مثل ماهیان تحقیقات بسیار جالبی انجام شد . قبل از كشف یاكوبی دانشمندان فكر می كردند كه ماهیان نیز مانند جانوران خشكی لقاح تخم را در داخل بدن انجام می دهند .

ولادمیر پاولوویچ وراسكای (V.P.Vraskii) (1862-1829) ماهی شناس بزرگ روسیه اولین پایه گذار تكثیر و پرورش ماهی در شوروی شناخته شد . نامبرده ابتدا آزمایشاتی روی باروری مصنوعی  تخم ماهی نالین (Nalin ، نوعی ماهی درنده بدون فلس كه پوشش آن لكه دار است ) به طریقه خشك انجام داد ولی چندان موفقیتی دربر نداشت . در سال 1855 نامبرده آزمایشات زیادی را با نمونه های مختلف تخم ماهیان بخصوص قزل آلا انجام داد .

وی متوجه شد كه همه تخمها لقاح نیافته بلكه فقط 10-20 درصد تخمها لقاح یافته و بقیه از بین می روند . نامبرده با كنجكاوی زیادی در پی علت این نقیصه برآمد ورد نیجه به موارد زیر پی برد:

اگر تخمها در مدتی كه حفره بدن خارج می شوند در اولین دقایق با اسپرماتوزوئید موجود در آب تركیب نشوند خاصیت باروری خود را از دست می دهند . چون پوسته تخم فوراً در آب ورم كرده و در نتیجه پوسته خارجی با غشاء داخلی اوول فاصله پیدا می كند . منافذ میكروپیل نیز بسته می شوند كه مانع دخول اسپرماتوزوئید می گردند و در نتیجه تخمها به زودی حیات خود را از دست می دهند .

اسپرماتوزوئید نیز وقتی از بدن خارج گردید قدرت زندگی چندانی ندارد و پس از 1-2 دقیقه فعالیت از حركت باز می ایستد و فاقد قدرت لقاح می گردد .

     وراسكای طریقه جدید باروری مصنوعی تخمها را ابداع نمود و آن را طریقه لقاح خشك یا روش اولی نامیده . در نتیجه این عمل تا90 درصد تخمها لقاح می یافت .

عیب كار متقدمین تكثیر مصنوعی ماهی نظیر یاكوبی و دمی این بود كه آنها در تركیب اسپرم و تخمها فاصله ایجاد می كردند و در نتیجه از قدرت باروری آنها می كاستند و همیشه درصد لقاح  بسیار پایین بود . وراسكای علاوه بر تحقیق و تكمیل لقاح مصنوعی تخم ماهی ، با ایجاد كارخانه تكثیر و پرورش ماهی در شهر كوبرنیكول (Cobrinikol) روسیه مطالعات و تألیفات متعددی در مورد تكنیك نگهداری اسپرم به مدت طولانی ، انكوباسیون تخمها ، نگهداری لارو ماهی و تغذیه آنها ، تفكیك و حمل و نقل تخمهای لقاح یافته و ماهی زنده به عمل آورد و همچنین با ایجاد استخرهای گوناگون روشهای پرورش و رشد ماهیان را ابداع نمود .

این شخص از طرف اتحادیه كشاورزی مسكو و آكادمی علوم فرانسه به دریافت مدال طلا نایل گردید . بعد از وراسكای دانشمندان بزرگ دیگری در شوروی كارهای او را دنبال كردند و در حقیقت علوم و صنعت تكثیر و پرورش ماهی به معنی واقعی در این كشور به طرز شگرفی توسعه یافت .

ایجاد كارخانه های متعدد تكثیر و پرورش ماهی ، تشكیل انستیتوهای مختلف تحقیقاتی و آزمایشگاهی علمی كه دانشمندان بزرگ نظیر نیكولسكی (Nikoloski) آ.آگریم (A.A.Grimm) واصعتر آندر یوویچ بورودین(Bordin) آرنولد(Arnold) ، سالداتف (Saldatov) ، كوچین (Kotchin) درژاوین(Dershavin) در آنها كار و مطالعه نموده اند سبب گردید كه در طی سالهای 1921 تا1928 اساس تئوری و علمی تكثیر و پرورش مصنوعی ماهی بنیاد نهاده شود و در سال 1928 در تمام روسیه مجتمع صنعت پرورش ماهی تشكیل شد و موفق گردید كه 15/4 میلیارد از انواع لارو ماهی به آبهای مختلف رها نمایند .

در سال 1950 ، روشهای بیوتكنیكی و نرماتیوهای (Normative) پرورش ماهیان اهلی در مراحل زندگی دلفین ، میزان مقاومت ماهیان در مقابل شرایط محیط زیست تهیه شده بود و در نتیجه تكامل علوم و صنایع پرورش ماهی ، اتحادیه جماهیر شوروی توانست در تمام آبهای مملكت خود نظیر دریای آزف ، آرال ، بالتیك ، دریای سفید ، دریای خزر ، دریای سیاه و همچنین خاور دور و رودخانه ها و سدهای داخلی در دریاچه سیبریه اقدام به تكثیر مصنوعی و پرورش ماهی نماید تا آنجا كه امروزه هم صدها میلیون بچه ماهی نظیر آزاد ماهیان ، تاس ماهیان  و میلیاردها از بچه ماهیان نظیر كپور ، سیم ، سوف ، كلمه ، غیره پرورش            می دهند و به آبهای خود رها می كنند و هم سود سرشاری از این كار می برند و هم یكی از بهترین پروتئینهای مورد تغذیه شان را به مقدار زیاد تهیه و حفظ می كنند .

مراكز تكثیر و پرورش ماهی كشور شوروی از نظر كیفیت و تعداد بچه ماهیان تكثیر شده و رها شده در منابع آبها در جهان در درجه اول قرار دارد .


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:55 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر

پروژه کارآفرینی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر

پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی و اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات28
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی و اقتصادی احداث کارخانه 250 تنی گچ جابر در 28 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

فهرست مطالب

 

 

سرآغاز

 

فصل یکم: مشخصات متقاضی

 

فصل دوم: اطلاعات کلی مربوط به محصول تولیدی

 

فصل سوم: اطلاعات مربوط به بازار محصول

 

فصل چهارم: اطلاعات مربوط به دانش فنی

 

فصل پنجم: اطلاعات مربوط به تولید محصول

 

فصل ششم: پیش بینی اجزاء و مقدار دارایی ثابت و جاری

 

ضمیمه های طرح

 

 

 

 

سرآغاز

منابع طبیعی، خصوصا مواد کانی، یکی از بزرگترین موهبت و نعمت های الهی است که برای ایجاد انگیزه، در جهت تلاش و سخت کوشی بیشتر و بهره برداری و به کار گرفتن درست آن، در ساختن زندگی بهتر، جامعه شادابتر، به همراه برخورداری عادلانه همه مردم از ثروت های ملی و زدودن گرد فقر از چهره جوامع و ملت ها، در اختیار نسل بشر گذارده شده است.

بعضی از این منابع طبیعی، اعم از روباز و یا زیرزمینی، خصوصا مواد کانی، علاوه بر محدود بودن نوع و مقدار ذخیره، تجدید ناپذیر بوده و بعد از دستیابی انسان به آن، به صورت مستمر از ذخیره اش کاسته می شود و در چرخه حیات طبیعت، بازسازی و جایگزین نخواهد شد و یا فرایند بازسازی و جایگزین شدن آن بسیار، بسیار کند و طولانی است. لذا با بهره برداری اصولی و استفاده بهینه از منابع طبیعی و فرآوری فناورانه محصولات و جلوگیری از هدر رفتن و ضایع شدن مواد خام، می توان شکر یک نعمت از هزاران هزار نعمت الهی را بجا آورد و این وظیفه  دینی و ملی را پاس داشت.

بر تمام افراد فرهیخته و توانمند، صاحبان حرفه و صنعت، مهندسان و معماران این جامعه، که فکر اقتصادی و اندیشه مدیریتی دارند و رسالت حفظ پویایی و پیشبرد معماری و هنر ساختمان ایرانی را به عهده دارند، لازم است با نگاه کارشناسانه و دقیق، به نمادهای موفق و غیر موفق، در زمینه بهره برداری، تولید و مدیریت و پیش رو قرار دادن عوامل موفقیت های بزرگ و بلند آوازه و شکست های تلخ و ناگوار در این نمادها، که در طول تاریخ پر فراز و نشیب بشری، مصداق بارز و عینی عبرت و درس آموزی است، نقاط ابهام آمیز و بحران زا را شناسایی و با لحاظ اصول کیفی، کمی، ایمنی، مهندسی، اقتصادی و اجتماعی، مورد بررسی و مطالعه تطبیقی قرار داده و به سمت درک بهتر حقایق سوق یافته و به رهیافت های جدید دست یابند و با تدوین برنامه های راهبردی و کاربردی و اجرای طرح های منبعث از رهیافت های جدید و روشهای نو و استفاده از آخرین پدیده های تکنولوژیک و فناورانه و به چنگ آوردن گوهر مدیریت و رهبری و تسلط بر ادبیات مدیریت مدرن و ایجاد ساز و کار فنی و علمی و حاکم نمودن فرآیند منطقی و شفاف، این موهبت و نعمت الهی را در جهت ایجاد رونق در زندگی مردم، بهبود وضعیت معیشتی آنان، ایجاد رفاه عمومی، کاهش نرخ بیکاری، افزایش سطح درآمد ملی و تسریع در تحقق اهداف توسعه همه جانبه و سیاست های کلان کشور، به کار بگیرند.

با توجه به اهمیت منابع طبیعی، به خصوص مواد کانی تجدیدناپذیر و تاثیرگذاری آن در زندگی مردم و بهبود وضعیت معیشتی آنان و سیاست های کلان اقتصادی کشور و اهمیت بهره برداری از این منابع، در طبقه بندی کشورهای برخودار، اجرای طرح های مدرن، با استفاده از آخرین پدیده های فناورانه در این رشته و در اختیار گرفتن ابزار مناسب و به کارگیری روشهای صحیح، نه تنها موجه می باشد، بلکه لازم و بسیار ضروری به نظر می رسد.

در حال حاضر کشور ایران با در اختیار داشتن منابع طبیعی فراوان و غنی، در طبقه جهانی، جزو کشورهای برخوردار محسوب می شود. لذا می بایست در یک حرکت و عزم ملی و به صورت فراگیر و همه جانبه و با اجرای برنامه های اصولی، میزان و نحوه بهره برداری از این منابع سرشار خدادادی را بهبود بخشید و با تولید گسترده صنعتی مصالح ساختمانی و فراهم آوردن امکانات بسیار وسیع برای مهندسان و معماران، استفاده از آن را به حداکثر رساند. به همین جهت باید با اجرای طرح های تولیدی مدرن علمی و اجرای سیستم های مدیریتی و کنترلی، پا را از مرحله استعداد و قوه بیرون گذاشت و با شکستن پوسته های پوسیده خودباختگی، به مرحله فعلیت رسید و بنای رفیع توسعه یافتگی را بنا نهاد و از هدر رفتن منابع و مصرف بی رویه منابع جلوگیری نمود و فرهنگ استفاده صحیح از آن را به وجود آورد.

2-1- نامه نگاریهای که در این رابطه صورت گرفته است.

1- سازمان مسکن و شهرسازی استان ایلام.

2- شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام.

3- مدیر کل میراث فرهنگی و گردشگری استان ایلام.

4- محیط زیست و منابع طبیعی استان.

فصل یکم: مشخصات متقاضی

1-1- مشخصات اشخاص حقوقی

نام متقاضی: یونس عزیز مرادی

موضوع فعالیت: استخراج و تولید سنگ گچ.

شماره ثبت: 710/122

محل ثبت: شهرستان ایلام

تاریخ ثبت: 29/1/84

میزان سرمایه درخواست شده 5/5 میلیارد ریال

 

فصل دوم: اطلاعات کلی مربوط به محصول تولیدی

1-2- نام و نوع محصول

محصول تولیدی، گچ ساختمانی می باشد. این محصول جزو مصالح اصلی برای ساخت و ساز محسوب شده و از نظر اقتصادی بسیار ارزشمند است. این محصول می تواند علاوه بر تامین نیازهای مردم به مصالح ساختمانی، بخصوص در جامعه، فرهنگ و هنر ایرانی به عنوان مکمل در صنعت ساختمان استفاده گردد.


توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:55 ] [ بابک ]
[ ]

پروژه کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

پروژه کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

پروژه کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc


مشخصات فایل
تعداد صفحات18
حجم0 کیلوبایت
فرمت فایل اصلیdoc
دسته بندیطرح توجیهی و کارآفرینی

توضیحات کامل

پروژه کارآفرینی طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی  به ظرفیت 10000 قطعه در 18 صفحه ورد قابل ویرایش با فرمت doc

 

خلاصه طرح :

كل سرمایه گذاری طرح : 1320682000              ریال

سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000                    ریال

سهم الشركه بانك در مشاركت مدنی : 760000000          ریال   

سهم الشركه نقدی متقاضی : 408072000             ریال

سود دوران مشاركت : 102600000                              ریال

ساختمان وتاسیسات : 868702000                     ریال

ماشین آلات و تجهیزات : 299380000                ریال

پرسنل : 85476000                               ریال

هزینه جاری : 853253000                               ریال

استهلاك : 73373000                                     ریال

ارزش تولیدات : 1134600000                         ریال

سود تسهیلات : 5/13 %

 

عملیات طرح :

شامل:

 1ـ ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

2ـ تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2

3ـ پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

4ـ هزینه های جاری طبق جدول شماره 4

5ـ تولیدات طرح طبق جدول شماره 7

6 - پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8

تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

  هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

مقدمه :

روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

خلاصه طرح :

با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

  • نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .
  • کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .
  • پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .
  • سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسید .
  • ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بین 6 تا 9 % متغیر است .

توضیحات بیشتر و دانلود



صدور پیش فاکتور، پرداخت آنلاین و دانلود
[ پنجشنبه 17 اسفند 1396 ] [ 3:55 ] [ بابک ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 صفحه بعد